2017/12/05

براونیز با مارشملو انار

marshmallow brownies (1).jpg

با این مارشملوهای میوه ای خوشمزه ای که درست کردیم میتونیم براونیز درست کنیم. الان این براونیزی که من درست کردم یه کیک نرم و مرطوب شکلاتیه با تکه های نرم و لطیف و نیمه مذاب مارشملو با طعم انار. روی براونیز هم با قدری شکلات مذاب تکمیل شده. مخصوص عشاق شکلات در شب طولانی اناری!


marshmallow brownies (2).jpg

کره 100 گرم

شكر دو سوم لیوان

وانيل 1 ق چ

تخم مرغ 2 عدد

پودر كاكائو یک سوم ليوان

آرد يك دوم ليوان

بيكينگ پودر ربع ق چ

قطعات مارشملو یک لیوان

شکلات 40 گرم



marshmallow brownies (3).jpg

این رسپی بروانیز رو که چند سال پیش آموزش دادم رسپی ای هست که من مرتب ازش استفاده میکنم و اینبار هم همون رسپی رو با قدری تغییر برای این تصاویر زیبا و ولع انگیزی که میبینید استفاده کردم.

فر رو روی 180 درجه سانتیگراد قرار داده و کف یک قالب 17 در 17 سانتی کاغذ روغنی میندازیم و چربش میکنیم.


کره مذاب و شکر و وانیل و تخم مرغ رو توی غذاساز میریزم و سی ثانیه دستگاه رو روشن میکنیم. حالا پودر کاکائو و بیکینگ پودر و آرد رو توش میریزیم و باز سی ثانیه روشنش میکنیم.
و مایه براونیز ما آماده است. به همین راحتی. در یک دقیقه.


marshmallow brownies (4).jpg

مایه براونیز رو توی قالب میریزم.


marshmallow brownies (5).jpg

قالب رو به مدت 25 دقیقه درون فر قرار میدیم.


marshmallow brownies (6).jpg

قالب رو از فر خارج کنید و قطعات مارشملو رو بچینید روی سطح براونیز و با پشت قاشق فرو ببرید توی براونیز. این شیوه رو خودم خلق کردم یعنی جای دیگه ای ندیدم اینطوری کار کنند. به نظر خودم خوب جواب میده.


marshmallow brownies (7).jpg

حالا مجددا برای یکی دو دقیقه میذاریمش توی فر.
البته باید کنار فر بیاستیم و چکش کنیم که یه وقت مارشملو ها زیادی ذوب نشن.
همین که نیمه مذاب شد کفایت میکنه. اجازه ندید که کاملا مذاب بشن.


marshmallow brownies (8).jpg

تا براونیز توی فره و قراره مارشملو ها توی بافت براونیز برن و گرم و نرم بشن؛ شکلات رو هم توی مایکروفر یا روی بخار آب ذوب میکنیم.
و همین که قالب رو از فر بیرون آوردیم با پشت قاشق کمی روی مارشملو ها فشار وارد میکنیم تا مایع مرکز مارشملوها دیده بشه و شکلات رو روی اون میریزیم.


marshmallow brownies (9).jpg

ذره ذره با یه قاشق کوچیک روی سطح مارشملوها شکلات مذاب میریزیم.


marshmallow brownies (10).jpg

و با حرکت دادن ته دسته قاشق روی براونیز طرح ابر و بادی ایجاد میکنیم.


marshmallow brownies (12).jpg

و خب صد البته اولین قسمتش سهم پسرک شیطونمون هست.

حالا همگی با هم برای حسنی میخونیم:
"... ناخن دراز، واه و واه و واه"!!!

من فکر کنم حالا حالاها ما توی سایت عکس ناخن دراز داشته باشیم چون حسنی من در حسنی بودنش راسخه! البته یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد؛ من هرگز برای مهدی شعر "ناخن دراز واه و واه و واه" رو نمیخونم. آخه به خودم میگم "مربی بهداشت مدرسه شون کاری به ناخن بچه نداره. چرا من خودم رو آدم بده کنم؟". 
والا!
اصلا به من چه. بذار بلند شه لاکش بزنه! کی به کیه؟! 



marshmallow brownies (11).jpg

وقتی که براونیز رو گاز میزنی توش یه مقدار کیک شکلاتی گرم و نرم و مرطوب هست و یه مقدار مارشملوی نرم و لطیف و نیمه مذاب و یه مقدار شکلات تلخ مذاب و یه مقدار... اگه گفتید؟... یه مقدار... آباریکلا... عشق!

شکلاتی و اناری و خوشمزه. ویژه عشاق شکلات در شب زیبای یلدا!



کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...