2018/02/03

بیسکویت نوتلا با مغز فندق و نوتلا

1.jpg

خبر خوش برای عشاق نوتلا اینه که، این کوکی ها هم خودشون از نوتلا درست شدند هم توشون از نوتلا پر شده و برای اینکه طعم فندقی نوتلا رو مشخص تر و قوی تر کنه؛ مقداری هم فندق خورد شده چاشنیش میکنیم. اینطوری حسابی از خجالت "دل مون" در میایم!


2.jpg

زرده تخم مرغ 1 عدد

وانیل نصف ق چ

نوتلا یک سوم لیوان

آرد یک دوم لیوان سرخالی


نوتلا 4 ق غ


فندق خرد شده 1 ق غ

IMG_1024.jpg

این کوکی ها فوق العاده ساده و راحت هستند و مواد اولیه اش هم اندکه.
اما ستاره های صحنه رو به ترتیب خدمتتون اعلام میکنم:

نوتلا.

و فندق.

کف مرتب.



IMG_1027.jpg

نوتلا میتونه صنعتی باشه یا خانگی.

یا نوتلا رو از بازار تهیه کنید.

و یا به سادگی در خانه درست کنید. مطابق دستور.



IMG_1031.jpg

فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.

زرده تخم مرغ و نوتلا و وانیل رو توی بلندر میریزیم.



IMG_1034.jpg

دستگاه رو روشن میکنیم تا مخلوط شن.



IMG_1036.jpg

آرد رو هم اضافه میکنیم.

واسه این توی رسپی گفتم نصف لیوان سرخالی، چون آرد ها استاندارد نیستند و همچنین سایز تخم مرغ ها هم استاندارد نیستند پس ممکنه خمیر شما زیادی سفت شه. شما واسه محکم کاری هم که شده همه آرد رو یکجا توی دستگاه خالی نکنید و کم کم بریزید توی بلندر.



IMG_1038.jpg

با دستگاه چند پالس بزنید تا خمیر شکل بگیره.

خمیر شما نه خیلی سفته نه خیلی شل.


IMG_1045.jpg

 و همینطور که میبینید به راحتی میشه توی دست بهش شکل بدید و گلوله اش کنید.



IMG_1047.jpg

خمیر رو به هشت قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

توی دست به شکل توپ بهشون فرم میدیم.

و روی کاغذ روغنی توی سینی میچینیم.

حالا با انگشت وسط توپ ها فشار وارد میکنیم تا حفره ای ایجاد بشه.

دور خمیر قدری ترک ایجاد میشه که خوبه، چون کوکی ها رو زیبا تر میکنه.



IMG_1053.jpg

توی دل هر کوکی رو با نصف قاشق غذا خوری نوتلا پر میکنیم.

و روشون قدری فندق خورد شده میریزیم.



IMG_1113.jpg

سینی رو برای 8 تا 10 دقیقه درون فر قرار میدیم.

تمام شد. به همین راحتی.



IMG_1110.jpg

نوتلا، زرده تخم مرغ و آرد. همین. خیلی ساده. اما خوشمزه.

مهدی عاشق دلباخته نوتلاست. اما لیانا هم در خوردن چیزهای شکلاتی ید طولایی داره! متاسفانه هر دوشون به مامان شون رفتند. اسفناکه!



IMG_1107.jpg

با توجه به مواد اولیه اندک و مراحل تهیه ناچیز و زمان پخت سریعی که دارند؛ این بیسکویت ها چیز کار راه بندازی واسه افرادی که همواره با کمبود زمان مواجه هستند؛ خواهند بود.

و خب خوشمزه است!



کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...