2018/02/17

بیسکویت آمارتی

amaretti cookies (1).jpg

بیسکویت آمارتی  amaretti یکی از معروف ترین بیسکویت های ایتالیاییه. آمارتی مرکزی نرم و پوششی ترد داره. این بیسکویت، یک بیسکویت بادامی خیلی ساده است. من چندین مدل بیسکویت بادامی توی سایت آموزش دادم که سخت ترینش ماکارون بود که پارسال مشاهده فرمودید. این بیسکویت ها دقیقا برعکس ماکارون یکی از آسون ترین بیسکویت های بادامی هستند و به نسبت ساده و سریع بودنشون؛ بسیار خوشمزه هستند. این بیسکویت رسپی های متفاوتی داره؛ رسپی من از ساده ترین هاشه!

آرد بادام 1 لیوان

شکر نصف لیوان

سفیده تخم مرغ 1 عدد

اسانس بادام ربع ق چ

پودر شکر برای غلتاندن بیسکویت ها نصف لیوان



amaretti cookies (2).jpg

فر رو روشن کرده و روی 160 درجه سانتیگراد قرار میدیم.

یک مقدار بادام توی غذاساز میریزیم و دستگاه رو روشن میکنیم تا بادام ها خورد بشن.

حالا همه رو خالی میکنیم روی یک تکه کاغذ روغنی بزرگ، یک لیوان ازش اندازه میگیریم و مجددا میریزیمش توی غذاساز.


amaretti cookies (3).jpg

مشاهده میکنید که من زیاد هم بادام ها رو آسیاب نکردم. چون نباید روغن پس بده.

شکر رو اضافه میکنیم و باز دستگاه رو روشن میکنیم تا شکر و بادام آسیاب بشن.


amaretti cookies (4).jpg

بازم من به خوبی آسیابش نمیکنم چون دوست دارم موقع خوردن بیسکویت ها، کمی دانه های ریزش رو احساس کنم.


amaretti cookies (5).jpg

سفیده تخم مرغ و اسانس بادام رو اضافه میکنیم.

وجود اسانس بادام برای این بیسکویت ها ضروری هست.

یک اسانس بادام خوب، طعم این بیسکویت ها رو از این رو به اون رو میکنه.

برای اسانس ها، مارک مهم نیست. کیفیت مهمه.


amaretti cookies (6).jpg

مجددا دستگاه رو روشن میکنیم تا خمیر شکل بگیره.

به همین سادگی.


amaretti cookies (7).jpg

حالا بیسکویت ها رو به سایز دلخواه توی دست فرم میدیم. من معمولا 18 تا 20 تا بیسکویت درست میکنم.


amaretti cookies (8).jpg

توپک ها رو توی پودر شکر میغلتونیم.

البته این مرحله اختیاری هست. میتونید حذفش کنید.


amaretti cookies (9).jpg

بیسکویت ها رو روی کاغذ روغنی توی سینی فر با فاصله میچینیم و با کف دست اندکی بهشون فشار وارد میکنیم تا کمی پهن بشن.


amaretti cookies (10).jpg

سینی رو به مدت 20 دقیقه درون فر قرار میدیم.

بیسکویت ها قدری پف میکنند و ترک های زیبایی روی سطحشون ایجاد میشه.


amaretti cookies (11).jpg

همینطور که عرض کردم آمارتی پوششی ترد و مرکزی نرم داره. 
اگر میخواید مرکزش هم ترد بشه باید بیشتر بپزیدش. ولی من برای این بیسکویت ها همین مدت زمان رو پیشنهاد میکنم. طعم و کیفیتش خوب میشه.


amaretti cookies (12).jpg

آمارتی رو در ظرف در بسته نگهداری کنید. در یخچال یا خارج از یخچال، هر دو مورد جواب میده.

این بیسکویت ها بسیار آسون و سریع هستند و خیلی هم خوشمزه.

به دلیل اینکه سایزشون کوچولوه برای نوروز گزینه بسیار مناسبی به حساب میان.

فقط یه مشکل خیلی بزرگ داره... چون عملا با بادام خالص درست شده و توش آرد و کره و این جور چیزا نداره، اینقدر خوشمزه است که هی دونه دونه ازش میخوری و یه آن نگاه میکنی میبینی چیزی برای مهمونها باقی نمونده!

مشکل خیلی بزرگیه!



کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...