2018/06/19

کانفتی اوریو میلک شیک

confetti oreo frapuccino (1).jpg

ما به صورت روزانه میلک شیک میخوریم. وقتی میگم ما یعنی همه مون. البته ورژنی که برای بچه ها درست میکنم فرق داره. واسه خودم رژیمیه واسه بچه ها پر کالری و فانتزی. یکی از میلک شیک های فانتزی ای که هر از گاهی واسه تنوع درستش میکنم میلک شیک اوریو هست که مهدی عاشقشه. میدونید که مهدی کشته مرده اوریو هست. من خودم بیسکویت کرمدار شکلاتی ایرانی رو ترجیح میدم. قبلا هم گفتم به نظرم بیسکویت های ایرانی خوشمزه ترن و مشاهده فرمودید که نوشیدنی ها رو با کدوم مدل بیسکویت درست میکنم. ولی خب مهدی نظر دیگه ای داره. منم به احترامش (بخوانید: اعصاب غرغر هاش رو ندارم!) براش با اوریو میلک شیک درست میکنم. و باز بعضی وقتها برای تنوع بیشتر این مدلی با کانفتی، کرانچیش میکنم. که در ادامه خواهید دید.


confetti oreo frapuccino (8).jpg

موز فریز شده 2 عدد

شیر یک و نیم لیوان

خامه 100 گرم

پودر بیسکویت کرم دار شکلاتی نصف لیوان

کانفتی برای تزئین


confetti oreo frapuccino (2).jpg

موز ها رو از شب قبل (یا روز قبل) فریز میکنیم. اگه خواننده ثابت کارگاه آشپزسازی هستید؛ در جریانید که من تمام روزهای سال موز فریز شده آماده به خدمت دارم. تمام روزهای سال!

موز و شیر و خامه و پودر بیسکویت کرم دار شکلاتی (با مارک دلخواه) رو درون مخلوط کن میریزیم.

این پودر بیسکویت ها از کیک تولد مهدی اضافه اومده بود و دیگه نیازی نبود وقت بذارم و بیسکویت ها رو ابتدا پودر کنم!


confetti oreo frapuccino (3).jpg

مخلوط کن رو روشن میکنیم تا زمانی که یه مایع یکنواخت حاصل بشه.


confetti oreo frapuccino (4).jpg

حالا برای سرو، ابتدا لبه لیوان رو توی میلک شیک میزنیم.

دقت کنید که فقط لبه لیوان باشه. چون اگر زیاده روی کنید زشت میشه. پس فقط یکی دو میلیمتر از لبه لیوان کفایت میکنه.

بعد لبه لیوان رو توی کانفتی فرو میبریم.

کانفتی رو با رنگ ها و سایز های مختلف تحت عنوان "ترافل رنگی" از فروشگاه های لوازم قنادی خریداری کنید.


confetti oreo frapuccino (5).jpg

به همین ترتیب، دو یا سه لیوان با سایز دلخواه رو برای سرو میلک شیک آماده میکنیم.

دو لیوان بزرگ یا سه لیوان با سایز متوسط.


confetti oreo frapuccino (6).jpg

و میلک شیک رو درون لیوان ها میریزیم.

غلظتش رو در این تصویر میبینید.


confetti oreo frapuccino (7).jpg

حالا اگه بچه مون بیش از حد عاشق اوریو هست؛ با یه اوریو لیوان میلک شیکش رو تکمیل میکنیم!

خوردنش هم اینطوریه که وقتی لبه لیوان رو که به سمت دهنمون میبریم که میلک شیک رو بخوریم؛ مقداری کانفتی هم وارد دهنمون میشه و چون ترد و سفت و کرانچی هست یه حس خوبی به آدم میده. البته بستگی به آدمش داره! بایستی عین ما، فردی "کرانچ پسند" باشید!!!

در ادامه، لبه لیوان رو چرخونده و اینبار از یه سمت دیگه اش میلک شیک رو میخوریم. اینقدر به این کار ادامه میدیم تا تمام شه.


confetti oreo frapuccino (9).jpg

بچه ها تخصص شون در کثیف کردن لب و لوچه و سیبیل شون در هنگام خوردن میلک شیک هست. تازه مهدی که جاش رو سره؛ باید لیانا رو ببینید!


2 comments:

خانم طیبه سلام
امیدوارم کمرتون بهتر شده باشه
من یکی از طرفدارهای شمام
خیلی هم دوستتون دارم
تقریبا همه ی پستاتونو هم خوندم و عاشق آشپزی شدم
یه ماهه که عروسی کردم و توی جهیزیم کلی وسایل شیرینی پزیو وسایل برقی که شما گفتین نیازه رو خریدم تا بتونم همشونو درست کنم
ولی حالا یه سوال خیلی حیاتی در مورد پنیر پیتزا داشتم ببخشید که اینجا پرسیدم توی پست خودش نشد
من همه ی مراحلی که گفتینو مو به مو انجام دادم
پنیر در حد مذاب بوده ورز دادم بیشتر از ۳،۴بار هم ورز ندادم،موقع آب کشی هم دست نزدم
چرا اخه بازم لاستیکی میشه
اخه چرااا
چهار بار هم تکرار کردم اما نتیجه همونطوری بود
خییییلی دلم میخواست میتونستم
میشه جوابمو بدین
خیلی ازتون ممنونم
من اسمم زهراس

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...