2018/08/25

پانزانلا

panzanella (1).jpg

پانزانلا Panzanella یک سالاد معروف ایتالیاییه که تشکیل شده از نان بیات شده خیس خورده و گوجه فرنگی و پیاز و ریحان که با سس سرکه و روغن زیتون همراه میشه.
پانزانلا یه سالاد بسیار ساده و معمولیه اما چون من معمولا هر از گاهی یه سری پست ویژه غذاهای کلاسیک بین الملل رو براتون آماده میکنم؛ امروز شاهد پانزانلا هستید. البته ورژن خودم.

نان حجیم قطعه شده 1 لیوان

گوجه فرنگی خرد شده 1 لیوان

فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان

پیاز قرمز کوچک 1 عدد

کیپر نصف لیوان

ریحان 1 مشت

روغن زیتون خالص 3 ق غ

سرکه 1 ق غ

نمک و فلفل سیاه


panzanella (2).jpg

پانزانلا معمولا از نان بیات شده درست میشه. یعنی شما باید نان حجیم رو خریداری بفرمایید و بعد اجازه بدید چند روز بمونه تا کهنه بشه. بعد خوردش کنید و بذارید هوا بخوره تا خشک بشه که بعدا رطوبت رو خوب جذب کنه.

ولی... ما همیشه پیش نمیاد که تا این حد آدمای برنامه ریزی باشیم! پس این راه رو در پیش میگیریم:

نان حجیم رو خریداری کرده و به قطعات حدودا یک و نیم سانتی برش میزنیم. (اینی که در تصویر میبینید نان تست جو هست) بعد میریزیمش توی سینی و در فر 180 درجه سانتیگراد قرارش میدیم تا زمانی که نان ها خشک بشن.

بعد از فر خارج کرده و اجازه میدیم سرد شن. اگر فر ندارید میتونید نان ها رو توی تابه تفت بدید تا خشک شن.

قطعات نان رو توی ظرفی میریزیم. روغن زیتون و سرکه و نمک و فلفل رو مخلوط کرده و روی نان ها ریخته و هم میزنیم.
من اینبار از سرکه سیب استفاده کردم ولی هر بار برای تنوع از یه نوع سرکه استفاده میکنم.


panzanella (3).jpg

یکی از شاخصه های پانزانلا، پیاز قرمز (بنفش!) هست. یه پیاز کوچولو رو خیلی ریز خورد میکنیم.

من خودم دوست دارم توی پانزانلا یه چیز ترد دیگه هم داشته باشم. معمولا از فلفل دلمه ای یا خیار استفاده میشه که در اینجا من از فلفل دلمه ای نارنجی استفاده کردم. رنگش مهم نیست. هر بار برای تنوع سالادتون یه چیزی توش بریزید.


panzanella (4).jpg

یکی دیگه از مشخصه های پانزانلا گوجه فرنگی هست. میتونید از هر مدل گوجه ای که دوست دارید استفاده کنید.

معمولا پانزانلا با کیپر همراه هست. که خوشبختانه میشه این ماده خوشمزه رو به راحتی از ترشی فروشی ها خریداری کرد. برای اطلاعات بیشتر در خصوص کیپر به این پست مراجعه کنید.


panzanella (5).jpg

ورژن های مختلفی از پانزانلا وجود داره اما عموما بیشترشون ریحان دارند. برای زیباتر شدن سالاد از برگ های جوان ریحان استفاده میکنیم.

همه مواد رو مخلوط کرده و سالاد رو سرو میکنیم.

جالبی این سالاد این هست که، نان خشک، رطوبت موجود در سبزیجات و سس رو جذب کرده و طعم خیلی خاصی به سالاد میده.

پانزانلا رو امتحان کنید. طعم جدید و غریبی نداره. خوشمزه است.


براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...