2019/02/26

بیسکویت ارده

tahini-cookies-1

این بیسکویت توش ارده داره و روش با کنجد پوشیده شده. طعم خوشایندی داره و ظاهرش هم خوبه. میتونه گزینه مناسبی باشه برای شیرینی نوروزی. من بیسکویت ها رو درشت درست کردم یعنی سایز کلوچه ای. شما میتونید برای اینکه واسه نوروز مناسب تر باشن سایزشون رو کوچک تر انخاب کرده و نقلی درستشون کنید.



tahini-cookies-2

کره 100 گرم

شکر 1 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

وانیل 1 ق چ

ارده نصف لیوان

بیکینگ پودر 1 ق چ

آرد یک و نیم لیوان

کنجد نصف لیوان


tahini-cookies-3

برای تزئین بیسکویت ها به کنجد نیاز داریم. این کنجد میتونه یه کنجد تک رنگ باشه یا چند رنگ. من یه مقدار کنجد رو توی سینی ریختم و با حرارت 150 درجه سانتیگراد توی فر پختمش. از هر چند دقیقه مقداریش رو از توی سینی خارج کرده و توی کاسه ریختم. به این ترتیب همینطور که مشاهده میکنید کنجد چند رنگ درست کردم. اما شما میتونید کنجد چند رنگ رو آماده هم از بازار تهیه کنید.


tahini-cookies-4

کره باید نرم شده و به دمای محیط برسه. کره و وانیل و شکر رو با همزن برقی و یا توی غذاساز به خوبی هم میزنیم.

تخم مرغ رو اضافه کرده و مجددا خوب هم میزنیم. از تخم مرغ با سایز متوسط استفاده کنید.

حالا ارده رو هم اضافه میکنیم. به خوبی هم میزنیم.


tahini-cookies-5

آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر شکل بگیره.

زیاده روی نمیکنیم چون ممکنه خمیر روغن بندازه.


tahini-cookies-6

خمیر رو دورن یخچال قرار داده و فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.

بعد 15 دقیقه که فر کاملا گرم شد و خمیر هم سرد شد، خمیر رو از یخچال خارج کرده و بیسکویت ها رو درست میکنیم.

کنجد رو توی کاسه ریخته و با استفاده از قاشق بستنی زنی، یک اسکوپ از خمیر برمیداریم. خمیر رو توی کاسه کنجد ریخته و میغلتونیمش تا با کنجد پوشش داده بشه.


tahini-cookies-7

بیسکویت ها رو با فاصله درون سینی روی کاغذ روغنی قرار میدیم.

چون این بیسکویت ها هنگام پخت توی فر پهن میشن توصیه میکنم توی هر سینی 6 بیسکویت بپزید.


tahini-cookies-8

با این ابعاد شما حدودا 14 عدد بیسکویت خواهید داشت.

ولی همینطور که گفتم میتونید سایز بیسکویت ها رو کوچک تر بگیرید و به این ترتیب تعداد بیسکویت های بیشتری خواهید داشت.


tahini-cookies-9

مدت زمان پخت حدودا 20 دقیقه هست. ولی اگر سایز بیسکویت ها رو کوچک تر گرفتید زمان کمتر خواهد بود. همچنین توصیه میکنم بعد از 15 دقیقه دیگه مرتب بیسکویت ها رو چک کنید تا مطمئن باشید که به خوبی میپزند.

اگر بیسکویت ها زیادی پخته بشن، پس از سرد شدن خیلی سفت خواهند بود. پس مدت زمان پخت مهم هست. بعد از 15 دقیقه مرتب چکش کنید.



tahini-cookies-10

بیسکویت ها رو در ظرف در بسته خارج و یا درون یخچال نگهداری کنید. ماندگاری خوبی دارن. هرچند که به سرعت خورده میشن چون طعمشون خیلی خوبه! و باز مجبور میشید دوباره درستشون کنید. مجبور!



کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...