2019/07/13

بستنی چوبی خامه ای انبه

1

درست کردن بستنی چوبی یکی از ساده ترین کارهاست. و چون بچه ها (و قطعا بزرگترها بیشتر) عاشق خوردن بستنی چوبی هستند، درست کردنش از واجبات به حساب میاد. با این رسپی شما میتونید در عرض چند دقیقه و با استفاده از میوه و خامه، 12 عدد بستنی خامه ای میوه ای درست کنید. و اگر اجرای این پروژه رو با بچه ها به اشتراک بذارید، علاقه شون نسبت به مصرف بستنی های خانگی بیشتر خواهد شد.

انبه 1 عدد

خامه 200 گرم

شیره یا عسل یک چهارم لیوان


IMG-8140

برای شروع، انبه رو فیله میکنیم. سالها پیش، فیله کردن انبه رو آموزش دادم. ولی زیادم مهم نیست. به هر شیوه ای که دوست دارید فیله اش کنید.


IMG-8142

حالا میریزیمش توی بلندر یا غذاساز و پوره اش میکنیم.

میتونیم چند پالس بزنیم که زیاد پوره نشه و بافت داشته باشه. یا اینکه نه کاملا پوره اش کنیم که مایع یکنواختی حاصل شه.


IMG-8144

پوره انبه رو دورن 12 عدد قالب بستنی چوبی میریزیم.

یعنی اینکه با این میزانی که در رسپی دادم ما حدودا 12 عدد بستنی چوبی خواهیم داشت. که بستگی به بزرگ یا کوچک بودن قالبها داره.


IMG-8149

بدون اینکه بلندر یا غذاساز رو بشوریم، خامه و عسل یا شیره رو توش ریخته و دستگاه رو روشن میکنیم.

خامه اش هم خامه صبحانه معمولی هست.

برای شیرین کردن خامه میتونید از پودر قند و یا شیرعسلی هم استفاده کنید. بچشید و بنابر ذائقه تون شیرینش کنید.

اینی که من استفاده کردم عسل هست.
در صورت نیاز میتونید از اسانس هم استفاده کنید. به نظر من که نیازی نیست.


IMG-8155

خامه رو هم روی لایه انبه ای درون قالبها میریزیم.


IMG-8157

چوب بستنی رو در اشکال و جنسهای مختلف میتونید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.


IMG-8161

چوب بستنی رو توی قالب فرو برده و به دلخواه با به حرکت در آوردن چوب بستنی درون قالب، روی بستنی ها طرح ایجاد میکنیم.

قالبها رو تا زمانی که بستنی ها کاملا ببندند درون فریزر قرار میدیم. حدودا سه ساعت.


IMG-8162

اگر از قالب سیلیکونی استفاده میکنید که خارج کردن بستنی راحته. ولی برای قالبهای پلاستیکی یا فلزی، قالب رو درون کاسه آب فرو میبریم و یا وارونه کرده و روش آب میریزیم. در هر حال خارج کردن بستنی از قالب کار ساده ایه و معمولا بچه ها خودشون انجامش میدن.


IMG-8163

همینطور که مشاهده میکنید لیانا قسمت خامه ایش رو به قسمت میوه ایش ترجیح میده! وروجکیه این بچه. دونه دونه بستنی ها رو میخوره و مقداری از قسمت انبه ایش رو روی چوب باقی میذاره واسه باباییش! اما قسمت خامه ایش هرگز!
دخترا همیشه هوای باباشون رو دارن!!!


IMG-8164

البته اشتباه نکنید، لیانا انبه رو هم خیلی خیلی دوست داره و بهش میگه "اَبیج"! منظورش هویج هست. اینکه چرا به انبه میگه هویج رو دیگه باید خودتون تجزیه تحلیل کنید!

من کشته مرده انبه هستم و واسه همین از این بستنی ورژن انبه ایش رو واسه تون عکاسی کردم. شما میتونید همین بستنی رو با انواع میوه ها درست کنید. میوه هایی که شیرین هستند نیازی به افزودن هیچ شیرین کننده دیگه ای ندارند و خامه رو هم بهتره با شیره یا عسل شیرنش کنید. این بستنی چوبی تو خونه ما دوام زیادی نمیاره و دوازده تاش در چشم برهم زدنی محو و نابود میشه. ولی واسه نگهداریش برای شما توصیه میکنم که بستنی ها رو تا زمان مصرف در قالب درون فریزر نگهداری کنید. و اگر قالبش رو برای درست کردن بستنیهای دیگه نیاز دارید، بستنی ها رو درون زیپ لاک بذارید طوری که هوا بهش نرسه و اصطلاحا نسوزه و همچنین بوی درون فریزر رو جذب نکنه.

بستنی چوبی ابیج، تقدیم به شما!


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...