2009/12/13

کیک ساده



من نوشتن روی این سایت رو به دو دلیل شروع می کنم یکی به خاطر اینکه بعضی از دوستهام بعد از خوردن غذاهایی که پختم , دستور تهیه اش رو می خوان دوم هم اینکه تا به حال سایت فارسی زبانی رو روی اینترنت پیدا نکردم که آشپزی رو مرحله به مرحله به طور ساده یاد بده. پس بزن بریم




از ساده ترین کیک که کیک ساده است شروع می کنم




مواد لازم

تخم مرغ 4 عدد

شکر 1.5 لیوان

شیر 1 لیوان

روغن 1 لیوان

ماست 4 ق غ

آرد 3 لیوان

بیکینگ پودر 2 ق چ

وانیل 1 ق چ

همه مواد رو جلوی رو آماده جلوی خودتون بگذارید






تخم مرغ ها رو توی ظرف بشکنید




خوب بزنید تا کف کند



حالا وانیل و شکر را اضافه کرده آنقدر هم بزنید تا سفید رنگ شود

باید یک کرم سفید غلیظ شود. این قسمت کار خیلی خیلی خیلی مهم است. تحت هیچ عنوان سرسری نگیرید
حالا ماست را اضافه کرده و خوب بزنید
و به همین ترتیب روغن
و همینطور شیر
آرد باید حتما الک شود
بیکینگ پورد را لابه لای آرد الک کنید
اینکار را باید خیلی سریع انجام دهید که پف تخم مرغها نخوابد. در همین لحظه فر را هم روشن کرده و روی درجه 180 سانتیگراد یا 360 فرانهایت قرار دهید
آرد را مرحله به مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن خاموش هم بزنید
توجه کنید گلوله ها ای از آرد تشکیل نشود. حالا 30 ثانیه با دور تند مواد را هم بزنید

یک دایره برابر با قطر قالب از کاغذ روغنی ببرید
آن را ته قالب قرار داده و روی کاغذ و دیواره قالب را چرب کنید

مواد را آهسته توی قالب بریزید
من اینجا روی کیک سه نوع کنجد ریختم ولی اگردوست ندارید این مرحله را حذف کنید
کیک را به مدت 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید و به هیچ وجه قبل از 20 دقیقه در فر را باز نکنید. هرگز هرگز

بعد از بیرون آوردن کیک از فر باید صبر کنید که سرد شود بعد از قالب جدا کرده و کاغذ روغنی را بردارید
اگر مرحله به مرحله با من جلو آمده باشید حالا باید یک کیک خوشگل داشته باشید ,ساخت سرآشپز

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...