2009/12/19

ژله تو پوست پرتقال





من از عشاق ژله نیستم ولی این مدل ژله توی میوه رو می پسندم چون میوه ها رو خیلی دوست دارم. ژله ها رنگارنگ و چشم نوازند و ساختنشون هم خیلی سادست (باید کمی تجربه داشته باشید) از همه مهمتر اینکه کالریشون زیاد نیست و می تونید به عنوان یک دسر خوشمزه ازش استفاده کنید. در این مورد به خصوص هم , چون خیلی شیک میشه می تونید توی مهمونی های عصرونه روش حساب باز کنید.

و حالا طرز تهیه:






یک بسته پودر ژله پرتقال را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت هم بزنید تا شکر آن کاملا حل شده و ژله صاف و یکدستی بدست آید.
2 پرتقال را از وسط نصف کنید
با قاشق مربا خوری با حوصله و دقت پرتقالها را طوری از پوست خارج کنید که به پوست پرتقالها آسیبی نرسد.






با قاشق به آرامی پرتقالها را از ژله پر کنید و بعد از مدتی که کمی بست آن را در یخچال حداقل به مدت 4 ساعت قرار دهید.




پرتقالها را برش زده و سرو کنید

نکته جالب در مورد این دسر اینه که ژله کاملا به جسم پوست پرتقال میره و با پوست یکی میشه و برای برش زدن هیچ مشکلی نخواهید داشت




حتی برای خوردنش هم به پوستش که میرسید باید ژله رو گاز بزنید تا از پوست پرتقال جدا شه! به نظر من تجربه جالبیه و توصیه "شف" به شما اینه که حتما امتحانش کنید. به همین سادگی به همین خوشمزگی!




این دسر با نام Orange-Peel Jello معروف است

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...