2009/12/22

بستنی هندوانه شب یلدا






من ایده این دسر رو از سایت Make & Takes گرقتم ولی دستور تهیش ابتکار خودمه.



برای این دسر شما به بستنی وانیلی , ژله هندوانه , ژله لیمو , ژله آناناس و چیپس شکلات نیاز دارید






3 قاشق ژله را در 6 قاشق آب جوش حل کرده روی حرارت (یا در مایکروفر) قرار دهید تا کاملا یکنواخت شود




به همین ترتیب ژله هندوانه






و ژله آناناس





بعد از اینکه ژله با دمای اتاق یکی شد به هرسه ژله بستنی اضافه کنید (متناسب با قالبتان)





من به هر کدام حدودا یک لیوان بستنی اضافه کردم




بستنیها را در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شوند





در دستور اصلی این دسر به جای ژله از شربت استفاده شده و در این مرحله فقط بستنیها را لایه لایه در قالب ریخته است!!! که تقریبا اجرای این کار غیر ممکن است. پس من از قالب کمربندی استفاده کردم و با قرار دادن یک کاسه در وسط قالب, یک رینگ بوجود آوردم.






پس از 1 ساعت قالب را از فریزر خارج کرده ظرف وسط قالب را جدا کرده بیرون آورید







به همین صورت یک ظرف کوچکتر وسط قالب قرار داده و کار را این بار با ژله آناناس تکرار کنید





مجددا ظرف را خارج کرده به ژله هندوانه چیپس شکلات اضافه کرده و آن را وسط قالب بریزید








قالب را در فریزر قرار داده و پس از 2 ساعت به صورت یک قاچ هندوانه برش بزنید













این یک ایده بسیار جالب برای بستنیه اون هم به شکل هندونه! فقط یه خرده حوصله میخواد... این ایده قرار دادن قالب در قالب چیزی بود که به ذهن من رسید...اگه شما ایده بهتری دارید لطفا مطرح کنید.


در دستور اصلی ذکر شده بود که بستنی به محض سرو شدن آب میشه و هرچه سریعتر باید خورده بشه! من ژله رو اضافه کردم تا این مشکل حل شه. ولی باز هم توجه داشته باشید که بستنی در دمای اتاق پس از مدتی آب میشه! و شکل خوشگل هندونه ایش رو از دست میده...دستورات شف رو جدی بگیرید و زود ترتیب خوردنش رو بدید!


من این کار رو امشب بعد از نماز شروع کردم و حالا برای امشب که شب یلداست آماده شده. متاسفانه شما نمیتونید امسال ازش لذت ببرید! انشالا سال دیگه!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...