2010/01/04

تیمبالو - دی - ریزو


"timballo di riso" ترجمه فارسیش میشه "طبل برنج" (چون شکل طبله) ؛ یک غذای ایتالیاییه که من مقدار زیادی از چربی و پنیرش رو کم کردم و رسپی خودم رو ازش به وجود آوردم. من این غذا رو معمولا ماه رمضون درست میکنم که بهم انرژی بده. این کیکهای برنج اینقدر خوشمزه و خوش عطر هستند که یکی دوتاش آدم رو راضی نمیکنه! سعی کنید یه بار هم که شده امتحان کنید، شاید مشتری شدید!

برنج پخته 1 لیوان
کره 10 گرم
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
گوجه فرنگی 1 عدد
نخودفرنگی ¼ لیوان
جعفری خوردشده 1 ق غ
پنیر ماتزرلا ½ لیوان
زعفران




پیاز را تفت داده ، زعفران و رب و گوجه خورد شده را اضافه کنید. پس از 3 دقیقه نخودفرنگی و جعفری را اضافه کنید





اگر برنج دم کرده در منزل ندارید، زحمت اینکار را بکشید!




قالبهای کاپ کیک را چرب کرده، آرد سوخاری بپاشید. فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید



برنج را به سس اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید


قالبها را تا نیمه از مخلوط پر کرده روی آن پنیر بریزید سپس لایه دوم برنج را توی قالب بریزید




روی آنها یک قطعه کره قرار داده و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید





پس از اینکه تیمبالوها سرد شد از قالب خارج کنید

اگه پاتون به ایتالیا نمی رسه حداقل یه بار در سال یه غذای ایتالیایی رو امتحان کنید !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...