2010/01/05

تارتلت میوه های استوایی


توی خیابون نادر در به در دنبال پودر ژله خارجی بودم(پیدا هم نشد) که چشمم افتاد به کنسرو میوه های استوایی Dole . مدتها بود که توی فروشگاه ها دیده بودمش ولی هیچوقت امتحان نکرده بودم، از اونجایی که دلم واسه مناطق استوایی تنگ شده بود، خریدمش! آناناس ، پاپایا ، گواوا ، پشن فروت وپوره موز....

آدم های عادی کنسرو رو باز میکنند و با قاشق ترتیبش رو میدن،ولی ما شف ها نه! یک شف ایده ساخت یک شیرینی خوشمزه به ذهنش میرسه و عملیش میکنه! تابستون بهترین فصل برای ساختن تارت میوه ست (که اگه خدا عمری بده حتما آموزش میدم) چون تنوع رنگی میوه ها تو این فصل خیلی زیاده! ولی من این میوه های استوایی رو با کیوی و پالپ پرتقال و نارنگی و انار ترکیب کردم و ترکیب رنگی خوبی بدست اومد. ( اگه کسی هست که بلد نیست چطوری پالپ پرتقال { قسمت گوشتی میوه ، بدون پوست} تهیه کنه، بگه من توضیح بدم)

یه نکته دیگه هم بگم و بریم سر وقت رسپی.... این رسپی که امروز آموزش میدم تقریبا شکر نداره و در کل من 1 قاشق شکر استفاده کردم! شیرینی تارت بستگی به شیرینی میوه هاتون داره. پس اگه شیرین دوست دارید شکر اضاف کنید!




برای کراست تارت:

آرد 300 گرم

پودر شکر 30 گرم

کره 180 گرم

آب سرد 2 تا 3 ق غ


برای کرم کاسترد:

پودر کاسترد 3 ق غ

خامه 100 گرم
شیر 400 میلی لیتر

شکر 6 ق غ

وانیل




از آرد و قطعات کره و آب و شکر ، با نوک انگشتان خمیر درست کرده ( زیاد ورز ندهید) در کیسه فریزر ، به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید


پودر کاسترد را با شیر مخلوط کرده روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود. سپس خامه و وانیل را اضافه کرده وقتی سرد شد در یخچال قرار دهید. ( من شکر اضافه نکردم ولی پیشنهاد میکنم اگه مشکلی با شکر ندارید آن را حذف نکنید)


فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. خمیر را باز کرده و با قالبی گرد (میتونید از لیوان استفاده کنید) قالب زده (تقریبا به ضخامت 3 میلیمتر) و در قالب تارت قرار دهید



( من این قالبها را دونه ای 50 تومن خریدم، پس با هزینه کردن 500 تومن میتونید تا آخر عمرتون 10 تا 10 تا، تارت درست کنید)



تارت ها را با چنگال سوراخ کنید ( دیواره ها هم باید حتما سوراخ شوند) و در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید



وقتی تارت ها کاملا سرد شدند آنها را از کرم پرکرده و روی آن میوه بریزید



به این تارت های کوچولو "مینی تارت " یا "تارتلِت"  میگن و چون سایزشون خیلی کوچولوه واسه اونهایی که رژیمن مناسبه! ولی مثل من چندتاش رو با هم نخورید! آخه چون خیلی شیرین نبود میشد زیاد خورد :p




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...