2010/01/06

اسلایس ماست


آیا از یکنواختی ماست در مهمانی ها خسته شده اید؟

آیا با ترفندهایی چون ساختن ماست و خیار ، ماست و لبو ، ماست و اسفناج در فکر ایجاد تنوع در سفره خود هستید؟

آیا با پاشیدن پودر نعناء ، پودر پونه ، پودر گل سرخ در پی رنگین کردن سفره هستید؟

نگران نباشید! چاره کار شما را ما اندیشیده ایم!

با ساختن اسلایس ماست مخصوص سرآشپز به سردرگمی های خود پایان دهید!

خلاصه مطلب اینکه این دسر ماست شیک یکی از چشم نوازترین دسرهاییه که با کمی وقت و حوصله میتونید به به و چه چه مهموناتون رو حسابی راه بندازید. هم سادست، هم خوشمزه. فقط وقت و حوصله میخواد و باید یه شب توی یخچال بمونه! آره!!! پس باید از شب قبل از مهمونی دست به کار شید. البته من یه بار 3 ساعته درستش کردم و کلی استرس داشتم که برش هاش شکیل نشه ، ولی شکر خدا سربلند بیرون اومدم ( ولی بچه های عزیز، شما اینکار رو توی خونه انجام ندید! به ریسکش نمی ارزه) شب درستش کنید و فردا صبحش ( مثل صبح روز کریسمس ) ذوق زده، قبل از شستن صورتتون برید سروقت دسر ماستتون و اون رو اسلایس کنید!

توصیه شف: من این ماست رو با ژله های مختلف امتحان کردم: آلبالو، پرتقال، انار، توت فرنگی ، انگور ....تجربه ثابت کرده که با ژله توت، اسلایسهای زیباتری خواهید داشت. ولی اگه شما هم مشتری دائمی این دسر شدید؛ واسه تنوع، رنگهای دیگه رو هم امتحان کنید.

پودر بیسکوییت 200 گرم

کره 40 گرم

ماست 3 لیوان

پودر ژلاتین 1 ق غ

آب جوش ¼ لیوان

پودر ژله  يك بسته
آب جوش 2 لیوان




بیسکوییت را پودر کنید

توصیه شف : بیسکوییت ساقه طلایی مینو از همه بهتر جواب میده ! این رو تجارب من میگه! ولی اگه در دسترس نبود بیسکوییتهای دیگه رو امتحان کنید.



با کره مخلوط کرده و خمیر را کف قالب بریزید و خوب فشار دهید . سپس در یخچال قرار دهید (برای انتخاب قالب قبلا هم گفتم، به اندازه مقادیر داده شده، آب توی ظرفهای مختلف بریزید تا به ظرف مناسب برسید)


پودر ژلاتین را در آب جوش( 4/1 لیوان) کاملا حل کنید و کمی که سرد شد با ماست مخلوط کنید. مخلوط ماست را روی بیسکوییت ریخته و برای1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

توصیه شف : من از ماست خامه ای 10 % استفاده کردم که از همه بهتر جواب میده و طعمش خیلی بهتره . با ماستهای با چربی کمتر هم میشه درستش کرد ولی اگه واسه مهمونیه با آبروی خودتون بازی نکنید و چربترین ماست موجود در بازار رو بخرید! چون در حالت عادی هم قالبی و غلیظه.



ژله را آماده کنید و اجازه دهید توی این 2 ساعت به دمای محیط برسد ( فقط به کیفیت و رنگ این ژله خارجی دقت کنید...به قول آقای شوهر آدم از شفافیتش حظ میکنه! طعم رو که دیگه نگو! حیف که کمیابه)


ژله را به آرامی با قاشق روی لایه ماست ریخته در یخچال قرار دهید. بهتر است یک شب در یخچال باشد. (رنگ رو دارید؟)


نمی دونم عکس خوب نشون میده یا نه ولی برشش عالی شده! برای هر نفر یه اسلایس توی بشقاب سرو کنید و روی میز بچینید. کاملا قیافه سفره تون رو عوض میکنه . یه نکته خیلی خیلی مهم هم بگم ....همین که مهمون ها اسلایس های ماستتون رو دیدند توضیح بدید(حداقل 3 بار) که این یک شیرینی نیست و کاملا مزه یک ماست اصیل رو میده!!! حتما حتما این رو بگید که کسی توی ذهنش شیرینی تداعی نشه که بعد واستون دردسر میشه! علاج واقعه رو قبل از وقوع باید کرد!

ولی بازم میگم، این اسلایس ماست، به عنوان یه کاسه ( در شرایط ما "بشقاب" ) ماست شیک، همراه با غذا خیلی خوشمزست و من مشتری دائمیش هستم.. ببینم شما مشتری میشید؟.....
توصیه بسیار مهم:
علی رغم اینکه من این دسر رو خیلی دوست دارم و زیاد هم درست کردم، باید توصیه کنم که هرگز این دسر رو درست نکنید مگر اینکه صد در صد اطمینان داشته باشید که از ترکیب طعم همه مواد تشکیل دهنده اش خوشتون خواهد اومد. حتی اگر یک در صد هم شک دارید خواهش میکنم درست نکنید چون زحمت زیادی داره و ممکنه تلاشهاتون بی نتیجه بمونه. مرسی


آپديت : به دليل اينكه دوستان اشاره كردن ميزان ژله در رسپي اصلي به نظر كم مياد. براي اينكه كسي دچار مشكل نشه من رسپي رو اديت ميكنم و مينويسم يك بسته پودر ژله ايراني براي دو ليوان آب. اميدوارم ديگه براي دوستان مشكلي پيش نياد

رسپی از Dairy Australia


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...