2010/01/21

رولت مرغ






این هم از اون غذاهاییه که من توی مهمونیها سرو میکنم!  هم راحت درست میشه و هم شیکه. من این غذا رو از food magazine یاد گرفتم و کاملا از قیافه و طعمش راضی هستم و شکر خدا با ذائقه ایرونیها هم سازگاری داره چون هیچگونه ادویه ای توش نیست. طبق معمول توی رسپی دست آوردم و ورژن خودم رو واستون مینویسم.



سینه مرغ ½ 1

هویج 1 عدد


خیارشور 2 عدد



قارچ 3 عدد



کرفس 1 ساقه



نمک و فلفل





همینطور که قبلا گفتم، من از فیله سینه مرغ برای غذاهای خاص زیاد استفاده میکنم پس واسه خودتون فریز شده همیشه داشته باشید و یا اینکه سینه مرغ آماده بخرید. هر کدوم رو توی یک کیسه قرار بدید و با "استیک کوب " اول با ضربات آهسته و بعد که کاملا پهن شد با ضربات شدیدتر بکوبید تا به ضخامت نیم سانت برسند. مواظب باشید که آش و لاش نشه!





مقطع هویج رو من مربعی کردم و دو تا خیارشور هم قطر و کشیده جدا کردم و برای قارچ هم از کنسرو قارچ پخته استفاده کردم که همه یک اندازه هستند. شما میتونید به جای کرفس از مارچوبه هم استفاده کنید. همه رو روی یکی از فیله ها بچینید و روش نمک و فلفل بپاشید





گوشت سینه رو دور سبزیجات بپیچید و سینه دوم رو از جایی که سینه اول تموم شده دورش بپیچید






حالا سینه آخری رو باز به همین شکل بپیچید و فر رو روی درجه 180 قرار بدید.
کف ظرف کاغذ روغنی بذارید و چربش کنید و رولت رو با احتیاط به ظرف منتقل کنید و روش رو با روغن زیتون چرب کنید و به مدت 30 دقیقه در فر قرار بدید






از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه برش زده و سرو کنید





من به ضخامت 1 سانت بریدم و روی ظرفی پر از جعفری و نعناع سرو کردم.

یک برش از این رولت به همراه سالاد واسه ناهار من کافیه . سالادش رو هم بعد آموزش میدم.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...