2010/01/31

اسلایس خرما


مواد لازمش رو که بخونید خودتون متوجه می شید که فازش شدیدا عربیه! این دسر مافوق انرژی رو بچه که بودم از یکی از کانالهای عربی دیدم و الان که فکر میکنم اسم آشپزش رو یادم نمیاد (انشالا که حلال میکنه) خلاصه شدیدا مقویه و مخصوص اونهاییه که مامانشون میخواد تقویت بشن (یعنی من)!!! 
من حافظه خوبی ندارم (همینقدر که اصل ماجرا یادم مونده کلاهم رو میندازم هوا) و درست یادم نمیاد مقادیرش چی چی بوده. پس ورژن خودم رو واستون آموزش میدم:

خرما یک لیوان
کره 50 گرم
هل 1 ق م
آرد گندم 3 ق غ
شیر عسل 200 گرم
خامه 2 ق غ
گردو نصف لیوان
بادام هندی نصف لیوان
کنجد نصف لیوان
بیسکوییت پتی بور 5 دانه ( نه بسته :p )



آرد را تفت دهید و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی رنگ شود. (شیرینیهای عربی اکثرا هل دارند و من شخصا عاشق هل هستم و خیلی بیشتر هل اضافه کردم ولی اگه دوست ندارید حذفش کنید. اما به خاطراین هله تا دو روز خونه ما بوی خوبی میداد)

شیر عسلی را اضافه کنید (این همون نصف قوطیه که از ژله بروکن گلاس باقی مونده بود)



از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کنید ( اضافه کردن خامه توی طعمش مؤثره) مغزها را در یک ظرف بریزید ( از خورد کردن گردو ها خودداری کنید) هر بیسکوییت را به 4 قسمت تقسیم کنید.


کف قالب را دو لایه سلفون قرار دهید
 برای اینکار سلفون رو توی قالب نذارید و بعد لایه دوم رو بذارید چون به هم میچسبه. هردو رو روی هم قرار بدید و بعد توی 
قالب بچسبونیدش




خرما را هسته بگیرید اما له نکنید ( رمز زیبایی اسلایسها به جدا بودن قطعات خرماست)

خرما را به مخلوط اضافه کنید تا کاملا آغشته شوند.


مغزها را به مخلوط خرما اضافه کنید.
. مواد را توی قالب ریخته و پرس کنید




( من روش پودر نارگیل ریختم و بعد با قاشق پرسش کردم اینطوری به قاشق نمی چسبه و بعد که وارونش میکنید برای برش هم به سطح نمی چسبه) بذارید توی یخچال تا کاملا ببنده و سفت بشه



قالب را برگردانید و سلفون را جدا کرده و با کارد اره ای تیز برش میزنیم.

من اسلایسها رو که کاملا چسبناک بودند رو توی یه پلاستیک پر از پودر پسته و نارگیل فرو کردم! آخر انرژیزایی!



مقطع اسلایسها رو دارید؟ خیلی با حال میشه ، به قول آقای شوهر: "اسنیکرز خونگی" !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...