2010/02/26

چیز پای



 از هر چه بگذریم سخن چیزکیک خوش تر است! قبلا هم گفته بودم که انواع و اقسام چیزهایی رو که با "چیز" ساخته میشه یاد میگیرید چون من عاشقشم! این دفعه یه رسپی ساده تر رو یاد میگیرید که زودتر هم آماده میشه. اسم پای که میاد آدم بیخودی میترسه و بعضا خیلی ها جا میزنند ولی این یکی خیلی راحته و کراستش هم هیچ دنگ و فنگی نداره و کافیه یه بسته بیسکوییت بخرید...


برای کراست:

بیسکوییت 1 بسته ( معمولا 150 گرمی هستند. سایزش زیاد مهم نیست فقط ممکنه کراستتون کمی نازک بشه که زیاد اهمیتی نداره. اگه مثل من کراست ضخیم دوست دارید از یک بسته و نیم استفاده کنید)
کره 40 گرم ( اگه بیسکوییت تون کرم دار نیست از 60 گرم کره استفاده کنید)


برای فیلینگ:

پنیر خامه ای 400 گرم
شکر ¾ لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آبلیمو 1 ق غ
وانیل 1 ق چ




فر رو روی 180 درجه سانتیگراد قرار بدید. بیسکوییت ها رو پودر کنید ( طعم بیسکوییت دیگه دست خودتونه. اگه توی پای ساختن حرفه ای نیستید، بهتره از کرمدار استفاده نکنید چون ممکنه تازه کارها کراستشون بسوزه! من از کاکائویی استفاده کردم چون برش پای با کنتراست سفید و قهوه ای خیلی زیباتر میشه)



با کره مخلوط کرده و خمیری کنید و توی قالب با دست پرس کنید. ( قالب من 22 سانتیه) و توی یخچال بذارید و بقیه کار رو ادامه بدید



مواد فیلینگ رو با همزن خوب بزنید تا یکنواخت بشه ( میتونید مقدار شکر رو کم و زیاد کنید. بچشیدش و شیرینیش رو با ذائقه خودتون تنظیم کنید)




فیلینگ رو روی کراست بریزید





الان میتونید بذاریدش تو فر ولی من یه تزئین هم واسش انجام دادم که یاد بگیرید بد نیست... داشتن یه دونه سس شکلاتی "هرشیز" توی خونه از واجباته. به صورت مارپیچی سس رو روی پای بریزید تا به لبه ظرف برسید. توجه داشته باشید که نباید فشارش بدید چون خطوط تون کلفت میشه. فقط هرشیز رو وارونه کنید و دستتون رو بچرخونید.





حالا برای ایجاد ظاهر تار عنکبوتی یه دونه خلال دندون بردارید و خطوط شعاعی رسم کنید. زیاد عمقی خطوط رو نکشید که بعد از پخت، پای تون ترک نخوره. خطوط رو کاملا سطحی رسم کنید به اندازه ای که خلال دندون با سطح تماس داشته باشه




حالا مابین خطوطی که کشیدید، اینبار خطوط رو از لبه ظرف به سمت مرکز رسم کنید. پای رو برای 35 دقیقه در فر قرار بدید و بعد 3 ساعت توی یخچال ( اگه نمیتونید جلوی شکمتون رو بگیرید ....بعد از یک ساعت هم میتونید یه برش بخورید ولی چون کاملا سرد نشده برشتون تمیز از آب درنمیاد. )
راستی موقع خروج از فر مواد فیلینگ هنوز تکون تکون میخوره و به نظر نپخته میرسه ولی بعد از اینکه توی یخچال موند درست میشه. پس زیاد توی فر نمونه که کراستش تلخ میشه!




من که هرگز نمیتونم 3 ساعت جلوی خودم رو بگیرم و یه صدایی مرتب بهم میگه : " چیز پای....چیــــــــــــــــــــز پای" من هم اجابت کرده و سر یخچال رفته و همونجا توی یخچال ترتیبش رو میدم!

بیخیال رژیم و مژیم و مرض قند و اینجور چیزا! دکتر بهار بهم توصیه کرده کمتر شیرینی بخورم چون ممکنه در کهنسالی دچار بیماری قند بشم!!! پفففففففففففففففف.... بابا بیخیال دکی جون! ما که هیچ تفریحی نداریم و تنها لذت مون شده خوردن! تازه کی گفته اصلا من به یه همچین سنی میرسم؟ چیز پای رو دریاب که دنیا دو روزه! خلاصه با این توجیهات وجدانم رو خر کردم و به جز یه اسلایس باریک که سهم آقای شوهر و دادشم شد بقیه اش رو شخصا .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...