2010/02/28

گراتن کدو



گراتن Gratin به نوعی از غذا گفته میشه که روش بوسیله آردسوخاری یا کره یا تخم مرغ یا پنیر یک کراست ایجاد شده باشه. گراتن اصالتا یک غذای فرانسویه. فعل gratter در زبان فرانسه به معنی رنده کردنه و این غذا به دلیل اینکه روش پنیر رنده میشه گراتن نامیده شده.

من هیچوقت کدوحلوایی دوست نداشتم...ولی انسان باید بر ناتوانایی هاش غلبه کنه! و اگه من غالب شدم این دلیل نمیشه که شما هم به زور اینکار رو بکنید. پس اگه کدو دوست ندارید هرگز فکر ساختن این غذا به سرتون نزنه.


کدو حلوایی 1 کیلو

پستو ¼ لیوان

پنیر پارمزان رنده شده ½ لیوان

کره 2 ق غ

نمک و فلفل




اگه تا به حال کدو پوست نگرفتید، روشش اینه.... همینطور که در تصویر میبینید باید قطعات کدو رو روی سطح كار قرار بدید و با کار از بالا فشار وارد کنید تا پوستش جدا شه





کدو ها رو برای 20 دقیقه بخارپز کنید. اگه دستگاه بخارپز ندارید ، کدوها رو توی یه آبکش توی دیگ حاوی آب جوش بذارید ( آبکش نباید با آب تماس پیدا کنه) و در دیگ رو روی آبکش بذارید. اینطوری یه بخارپز اختراع کردید.





فر رو روی درجه 180 قرار بدید. کدو رو با بلندر له کرده و نصفش رو در ظرف ریخته و روش رو صاف کنید ( بوی کدو در این مرحله خیلی عالیه! آدم رو یاد خربزه میندازه!!!)





حالا برای لایه بعد ، نصف پستو رو بریزید






و نصف پنیر (پارمزان حرف نداره)






حالا لایه ها رو تکرار کنید






بعد از ریختن پنیر، با یک خلال دندون توی ظرف خطوط مارپیچی ایجاد کنید که بعد از پخت لایه ها توی هم فرم مارپیچی بگیره






کره رو به قطعات کوچک تقسیم کرده و روی گراتن قرار بدید و درون فر بذارید تا روش طلایی بشه حدودا 40 دقیقه






چون پستو طعم تندی سیر رو داره و نمک برای سلامتی خوب نیست من نمك و فلفل رو حذف کردم ولی شما میتونید در هر لایه نمک و فلفل هم بپاشید.
برای من این یه ناهاره! شما رو نمیدونم


رسپی از everyday Italian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...