2010/03/01

شکلات ترافل


دلیل خیلی خوشمزه بودن این شکلات ، ترکیب کرم مانندیه که شکلات با خامه ایجاد میکنه. وقتی این شکلات رو گاز میزنید مثل تافی کش میاد. دلیلش وجود گلوکزه. اگه گلوکز ندارید و حذفش کنید توی طعمش تاثیری نمیزاره ولی دیگه شکلاتتون کشدار نمیشه. این شکلات برای عید نوروز مناسبه و در درجه حرارت محیط در ظرف دربسته تا 1 ماه خوب میمونه ( چون خیلی خوشمزه است بیشتر از چند روز نمیمونه. ولی خوب بد نبود که بدونید!)

شکر 250 گرم
گلوکز 90 گرم
کره 30 گرم
خامه 100 گرم
شکلات 100 گرم
پودر بیسکوییت 1 لیوان


شکر و گلوکز و کره و خامه رو روی حرارت هم بزنید تا یکنواخت بشه.



شکلات رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید



مرتب هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود






بعد از اینکه کاملا حل شد پودر بیسکویت رو اضافه کنید و توی کاغذهای شیرینی بچینید و روش ترافل رنگی بریزید. اگه کاغذ و ترافل موجود نبود میتونید گلوله اش کنید و توی پودر کاکائو یا نارگیل یا پسته یا بادام یا گردو بغلطونید





به نظر من و خورندگان محترم ، خیلی خوشمزه ميباشد! دیگه خودتون امتحان کنید.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...