2010/03/02

ماسالا دال


دال عدس زیاد خوردید ولی هرگز این مدلش رو نخوردید ( مگر اینکه با غذاهای هندی و ادویه های هندی سروکار داشته باشید) هرکس از " Masala Dal ماسالا دال " خورده کلی تعریف کرده و اعتراف کرده که طعمش خیلی با دال عدس خودمون متفاوته. دلیلش هم ادویه " Garam Masala گرم ماسالا" هستش که به نظر من از سایر ماسالا ها خیلی خوش طعم تره!
 من ترکیبات گرم ماسالا رو مینویسم که اگه گیرتون نیومد بتونید خودتون تولید کنید:



فلفل سیاه و سفید – میخک – برگبو – پیپالی ( یک نوع فلفل کشیده) – زیره سیاه – زیره سبز – دارچین – هل سبز و قهوه ای و سیاه – جوز هندی – تخم گشنیز .

آپدیت : برای تهیه گرم ماسالا در خانه به این پست مراجعه نمایید.


عدس قرمز 200 گرم
آب 3 ليوان
زردچوبه نصف ق چ
زيره نصف ق چ
كاري نصف ق چ
فلفل نصف ق چ
روغن 2 ق غ
سير 2 حبه
زنجبيل رنده شده نصف ق غ
گرم ماسالا نصف ق غ
گوجه فرنگي بزرگ 2 عدد
گشنيز خورد شده 1 ق غ
آبليمو 2 ق غ

عدس را با 3 لیوان آب و زردچوبه به مدت 15 الی 20 دقیقه با در نیمه بسته بپزید تا له شود. اگر به آب احتیاج داشت آب اضافه کنید. مخلوط در نهایت باید غلیظ باشد


زیره را توی روغن تفت دهید تا بوی آن کاملا بلند شود ( از صدایی که ایجاد میکنه نترسید) بعد سیر و زنجبیل و کاری و فلفل را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید


گوجه فرنگی را به سایر مواد اضافه کنید.

عدس را بلند کنید


گرم ماسالا را اضافه کنید و اجازه دهید سس کاملا جا بیافتد


عدس را مجددا روی حرارت گذاشته و سس را به آن اضافه کنید. وقتی به جوش آمد نمک و گشنیز و آبلیمو را اضافه کرده و سرو کنید.



اگه از دال عدس خوشتون میاد ، بهتون قول میدم که عاشق ماسالا دال بشید!

رسپی از channel4

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...