2010/03/10

تارتلت آجیلی




این شیرینیها دیگه آخرشه.....در حد تیم ملی! و شدیدا مجلسی یعنی گرونه و شیک و با کلاس.
یه ظرفش رو که از قنادی بخرید خدا تومنه ( البته من قیمت الانش رو ندارم. ما یه بار که من فر نداشتم از اینها خریدیم و کلی پیاده شدیم) حالا تصور کنید اگه خودتون درستش کنید چقدر از نظر مالی جلو افتادید و تازه وقتی ملت بفهمند خودتون درستش کردید شکه میشن. و به احتمال زیاد باورشون نشه؛ پس پیشنهاد میکنم در حین کار کلیه مستندسازیها رو انجام بدید و بعد فیلمش رو به منکران نشون بدید! من رسپی این شیرینیها رو جایی ندیدم پس خودم تولیدش کردم و عالی از آب در اومد.



رسپی تارتلت رو قبلا دادم. مطابق دستور درستش کنید و بعد خمیر رو باز کنید.



حالا یه مدل قالب زدن دیگه رو آموزش میدم که این رو هم یاد بگیرید. برای اینکار خمیر رو که پهن کردید روی قالبها قرار میدید و با کف دست فشار میدید تا توی قالبها فرو بره. قالبها رو خوب کنار هم بچسبونید که تارتلتهای بیشتری رو با یه بار کار درست کنید. ضخامت خمیر هم نیم سانت باشه.



با انگشت هوای زیرش رو خارج کنید و خوب فشار بدید که کاملا توی قالبها جا بگیره. بعد با چنگال سوراخشون کنید و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه و یا تا زمانی که طلایی بشن قرار بدید ( لازمه که بگم که فر باید همیشه از قبل گرم شده باشه؟ همواره اینکار رو انجام بدید حتی اگه ذکر نشه)



برای ساختن کارامل نصف لیوان شکر و ربع لیوان آب رو گذاشتم تا کاملا رنگش طلایی شد بعد 1 ق م آبلیمو بهش اضافه کرم و در نهایت 20 گرم کره. توجه داشته باشید که درست کردن کارامل تجربه میخواد و اگه تجربه ندارید بدونید که نباید زیاد به اجاق نزدیک بشید که قطرات شکر مذاب روتون نپاشه. بعد از اضافه کردن کره خوب حواستون رو جمع کنید که سریع میسوزه و تلخ میشه و باید بریزیدش دور و از نو شروع کنید. اگه موفق بشید که خوب درستش کنید چیز فوق العاده خوشمزه ایه ( یعنی من که خیلی دوست دارم) و چون من زعفرونیش هم کرده بودم بوی کره و زعفرون خیلی خوشبوش کرده بود.

براي تهيه سس كاراملي با خامه و كره به اين پست مراجعه بفرماييد




تارتها رو وارونه توی دست نگه دارید و نوکش رو توی کارامل فرو کنید. اگه از دستتون افتاد با يه چنگال درش بیارید و بذارید کارامل اضافیش بریزه و بعد برش گردونید. خیلی خیلی خیلی مواظب انگشتاتون باشید که اگه سوختید، بد میسوزید! یه پماد بذارید کنار دستون که آماده باشه و سریع دستتون رو چرب کنید که تاول نزنه! خلاصه اینکه این شیرینی تلفات داره.



بلافاصله بزنیدش توی پودر نارگیل و بعد بچینیدشون توی ظرف.



نصفشون رو هم پسته ای درست کنید که خیلی خوشگل میشه ( و گرون البته!) دقت داشته باشید که همه این کارها باید سریع انجام بشه که کارامل سرد نشه. اگه دیدید داره میبنده دوباره زیرش رو روشن کنید تا ذوب شه.



حالا توی تارتلتها رو با مغز ها پر کنید. سایز تارتها کوچیکه و اگه آماده اش رو خریده باشید دیدید که زیاد پرش هم نمیکنند ولی من پر پرش کردم که مجلسی تر باشه!



توی تارتها رو با کارامل پر کنید.




من دو مدل تارت درست کردم. یعنی یه مقدار از خمیر رو توی قالب های خیلی ریز تارت درست کردم . این قالبها کوچکترین سایز موجود بازارند و قطرشون اندازه یه بند انگشته



این نی نی تارتلتها رو با شکلات پر کردم و توش رو با مغزها تزئین کردم. این مدلش واسه آدمهای باکلاسی که همیشه میگن که رژیمند خوبه و البته من از شکلات تلخ هم استفاده کردم که نقلی و کم کالری باشه. یه مزیت دیگه اش هم اینه که برعکس اون یکی تارتها چون تعدادش خیلی زیاد میشه و سایزش خیلی کوچیکه تو عید بیشتر دوام میاره! ولی کاراملیش یه چیز دیگه است!!! پس میتونید این نی نی هاش رو هم همون مدل کاراملی درست کنید. ولی باز اون گنده هاش خوشگلتره! گنده که میگم یعنی اندازه دو بند انگشت. خیلی هم گنده نیست.




خوب حالا برید حظش رو ببرید که قراره مردم کلی از هنرنماییتون در تعجب فرو برن!

قبلا که تارت درست کردید؟..... کردید دیگه! چون خوشگل از آب در اومدن کراست تجربه میخواد. اگه بار اول تونه با نصف مواد خمیر درست کنید و از الان تمرین کنید تا عید. راستی اینها رو در ظرف در بسته بیرون از یخچال تا هفته ها میتونید نگهداری کنید.
موفق باشيد

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...