2010/04/07

شوغ ترت


بز به فرانسوی میشه chevre شِوغ . حالا این پنیر ، پنیریه که با شیر بز درست شده . به انگلیسی بهش میگیم goat cheese . شیر بز و شیر گاو ساختار چربی یکسانی دارند. اما تفاوت بین اسیدهای چربشون باعث تغییر مزه در پنیر بز میشه و پرتئینش هم بالاتره. و دوست کلیه است. خلاصه اینکه چیز خوبیه.
خارجی ها زیاد ازش استفاده میکنند و مخصوصا اینکه غذای رژیمی باشه. من این torte ترت رو باهاش درست کردم. و با تمام اون سسهایی که توش به کار رفته یه طعم فوق العاده ای پیدا میکنه که من مجبور میشم همش رو یکجا تنهایی بخورم!!!





این شوغ رو با یه عالمه چیزهای خوب دیگه پرفوسور فرانسم واسم از اونور آب آورده بود ...از بس که مهربونه! حالا سر فرصت بقیه چیزها رو هم بهتون نشون میدم.
اگه پنیر بز گیرتون نیومد، من با فتا هم درستش کردم خوب میشه....ولی شوغ یه چیز دیگه است!
رسپیش رو برای این مقداری که درست کردم تقریبی واستون مینویسم ولی زیاد مهم نیست چون کم و زیاد کردنش به ذائقه خودتون بستگی داره



پنیر بز 3 ق غ
پنیر خامه ای 4 ق غ
پستو 2 ق غ
تپناد 2 ق غ
فلفل دلمه ای زرد کبابی 2 ق غ
فلفل دلمه ای قرمز کبابی 2 ق غ





توی یک کاسه گود و یا هر قالب دیگه ای که عشقتون کشید سلفون بذارید. چون اینطوری بعد راحت از ظرف جدا میشه






با کمی از مخلوط پنیر شروع کنید (پنیر ها رو با چنگال مخلوط کنید که یکدست بشه) البته من برای اینکه ترکیب رنگی بیشتری داشته باشم. اول ته کاسه چندتا دونه گل خبازی یا گل پنیرک که رنگ بنفش خوشرنگی داره انداختم. شما میتونید حتی از چند تا برگ نعناع یا ریحون یا هر چیز دیگه ای استفاده کنید و یا اینکه ساده بذارید سفیدرنگ بمونه





قبلا توضیح دادم ولی باز هم میگم...فلفلها رو به سه یا چهار قسمت تقسیم کنید و توی فویل بذارید روش کمی روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل و بعد توی فر 180 درجه به مدت نیم ساعت بذارید و بعد پوستش رو جدا کرده و با چنگال لهش کنید






باز یه لایه پنیر بریزید و با پشت قاشق صافش کنید







بعد یه لایه پستو و بعد یه لایه پنیر








یه لایه فلفل و باز یه لایه پنیر







در آخر یه لایه تپناد. و بعد یه لایه پنیر. البته لایه ها رو میشه به دلخواه تغییر داد







بعد لبه های سلفون رو روش برگردونید تا روش کاملا پوشیده بشه (پس باید از اول یه تیکه بزرگ سلفون ببرید) و یه قوطی یا ظرف سنگین روش بذارید و بعد توی یخچال تا فرداش! (نه یه وقت برید سروقتش ها! تحمل داشته باشید ... صبر چیز خوبیه. البته میتونید از یه کاسه بلوری استفاده کنید که ببینید توش چه خبره!)





برای برگردوندنش هم که کافیه یه بشقاب بذارید روی کاسه و بعد که برش گردوندید، سلفون رو جدا کنید





برای سروش ... باگت رو اریب ببرید و تست کنید و کنار ترت بذارید و بعد مهمونها باید با چاقو روی نونها از این مواد بکشن و میل کنن





کنار غذاهای گوشتی چیز خوبیه. من همراه با استیک مرغ خوردمش. البته چند روز طول کشید تا تمومش کردم ولی خالی خالیش هم خیلی حال داد!

دلیلش طعم کریمی شوغه. و همینطور فلفل کبابی که خیلی دوست دارم و از همه مهمتر پستو و تپناد... خلاصه چیزی توش نیست که من عاشقش نباشم.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...