2010/04/15

چیز کیک انگور بدون نیاز به فر


از این انگورهای درشت خوشگل خریده بودیم و به سرم زد یه چیزی باهاش درست کنم. کمی فکر کردم و بین کاپ کیک انگور و پای انگور داشتم ده بیست سی چهل میکردم که یهو یه جرقه تو سرم زد و یه لامپ رو کله ام روشن شد و تصمیم گرفتم چیز کیکش کنم! سریع یه بسته پنیر خامه ای از تو یخچال بیرون آوردم و دست به کار شدم ( همیشه تو یخچال یه پنیر خامه ای زاپاس دارم!) ولی چون دوست نداشتم انگورام تو فر تبدیل به مربای انگور بشن تصمیم گرفتم مدل بدون فرش رو درست کنم. قبلا به طور کامل در مورد انواع چیزکیک ها توضیح دادم. این مدلش خیلی راحت تره و برعکس اون یکی مدل که کار هر کسی نیست و باید حرفه ای باشید... با این شیوه راحت تر میتونید کنار بیاید و سریع تر هم آماده میشه.


اینجا تو بازار به این انگورها میگن انگور استوایی. خارجکیه و زمستون و تابستون توی بسته های خارجی توی میوه فروشیها میتونید پیدا کنید
 خیلی دونه های درشتی داره و تقریبا 2 تا 3 برابر یاقوتیه. من به سرم زد که اگه روی چیز کیک که رنگ سفیدی داره بچینمش خوشگل میشه. اما چیزکیک هایی که توی فر پخته میشه باید یکی دو ساعت حرارت ببینه و انگورهام چلقیده میشدند و دیگه ظاهر خوشگلی پیدا نمیکرد. پس از روش چیزکیک سرد استفاده کردم. چیزکیک چه سرد چه گرم محبوب قلب منه و در چشم بر هم زدنی ناپدیدش میکنم.... قبل از ناپدید شدن این جوری عمل آوری شد:

بیسکوییت 200 گرم
پنیر خامه ای 200 گرم
خامه 200 گرم
کره 90 گرم
شکر ½ لیوان
پودر ژله آناناس 4 ق غ ( در صورت استفاده از ژله ایرانی، مقدار رو دو برابر کنید )
آب جوش 4 ق غ
یخ 4 حبه
وانیل 1 ق چ



اول از همه باید قالبتون رو آماده کنید. برای درست کردن چیزکیک سرد لزومی نداره که حتما از قالب کمربندی استفاده کنید. کافیه هر قالبی رو که دوست دارید رو دو لایه سلفون بکشید. قبلا هم گفتم. دو تا لایه سلفون رو روی هم قرار بدید و بعد توی قالب بچسبونیدش اگه اولی رو به بدنه قالب چسبوندید دیگه دومی رو نمیشه چسبوند. پس باید به شیوه ای که گفتم عمل کنید. لبه هاش رو هم بزرگتر از قالب بگیرید که بعد راحت بکشیدش بیرون




بیسکوییتها رو توی زیپ لاک خوب بکوبید تا خورد بشه و بعد آسیابش کنید که پودر شه. من از دیجستیو مینو استفاده کردم ولی مهم نیست بیسکویتتون چی باشه. بعد با کره مخلوطش کنید تا خمیری بشه





توی قالب خوب پهنش کنید و بذارید توی فریزر و مخلوط پنیر رو درست کنید




پنیر خامه ای و شکر و وانیل رو خوب بزنید و خامه رو اضافه کنید.




ژله رو با آب جوش مخلوط کرده و 30 ثانیه توی مایکروفر بذارید که حل شه بعد توش یخ بریزید که سرد بشه. ( ژله آناناس یا موز رنگ زرد ملایمی دارند و چیزکیک تون سفید باقی میمونه ولی اگه خواستید رنگی بشه میتونید از ژله های دیگه استفاده کنید)




ژله رو به پنیر اضافه کنید و باز خوب هم بزنید




مخلوط پنیر رو توی قالب بریزید و سطحش رو صاف کنید




حالا انگورها رو روش بچینید ( انگور ها رو تا وسط توی کیک فرو ببرید) و برای 3 ساعت و یا یک شب توی یخچال بذارید تا ببنده





خیلی راحت لبه های سلفون رو بگیرید و کیک رو از قالب خارج کرده، سلفون رو ازش جدا کنید و برش زده و سرو کنید. چون انگور ها خیلی درشتند، هر دو تا انگور و یا اگه خیلی عاشق چیزکیکید هر 4 تا انگور رو توی یک اسلایس قرار بدید. چون قالبی بریده میشه توی بشقاب شیک میشه.

خدا بیامرزدش... خوشمزه بود 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...