2010/04/19

فروزن یوگرت توت


Frozen yogurt فرُوزن یوگرت یا بستنی ماست یک نوع دسر سرده که یه مقدار از بستنی ترش تره ( خب واضحه چون ماست از شیر ترش تره!) و خب از بستنی کالری کمتری داره چون چربیش از شیر پایینتره. پس به این دلیل جدیدا تو دنیا مردم بیشتر به فرزن یوگرت رو آوردن ( اینجا که مردم فقط بستنی فروشی رو میشناسن!) ولی شما میتونید به سادگی توی خونه انواع مختلفش رو واسه خودتون روزانه درست کنید. اینجا دیگه تابستون شده و دسرهای یخ خیلی میچسبه. ولی یه نکته رو هم همین الان بگم ... کسی تو ذهنش دنبال طعم بستنی نباشه که بعد تو ذوقتون میخوره! به شوهرتون هم نگید که "این مثل بستنی میمونه" که بعد کسی شاکی تون نشه! فقط بگید " یه قاشق بخور" بعد که خورد توضیح بدید که " این یه دسر ترش و شیرینه که اسمش فرزن یوگرته" ...غیر از این عمل کنید با مشکل مواجه میشید! از ما گفتن بود






تا هنوز فصل توت تموم نشده من دارم حداکثر سوع استفاده رو میکنم که بعد عقده ای نشم.... پس شما میتونید از هر میوه دیگه ای استفاده کنید و یا طعم وانیلیش رو درست کنید. برای اینکار من یک لیوان توت رو با یک لیوان ماست خامه ای 10 درصد بلند کردم. برای شیرینیش هم میتونید از عسل یا شکر استفاده کنید و یا مثل من هیچی نریزید . ولی اگه بدون شیرینی درستش کردید دیگه مشتریش فقط خودتونید! اگه میخواید از ماست ساده و یا ماست کم چرب استفاده کنید باید حتما ماستتون رو چکیده کنید . اگه بلدید که هیچی اگه نه هم که باید صبر کنید تا دفعه بعد که من یادتون بدم. ماست خامه ای خودش کاملا سفت و خامه ایه پس نیازی نبود که من چکیده اش کنم. اگه خواستید بستنی ماست توتی تون زیاد ترش نشه ماستش رو بیشتر کنید و حتما هم شکر اضافه کنید






حالا اگه دستگاه بستنی ساز دارید که کار تمومه ولی اگه مثل من هنوز از این ولخرجی ها نکردید، به این روش عمل کنید.... به مدت 20 دقیقه توی فریزر بذارید و بعد کامل همش بزنید. باز توی فریزر به مدت 20 دقیقه و باز هم بزنید و .... اینکار رو 3 تا 4 بار که تکرار کنید فرزن یوگرت تون آمادست فقط اگه نرم دوست دارید بار سوم دیگه سروش کنید و اگه سفت تر دوست دارید باز بذارید توی فریزر تا بیشتر یخ بزنه. اگه بیشتر از 3 مرحله شد باید درش رو ببندید. و هر بار که برای هم زدن بیرونش میارید درش رو بر دارید و بعد از هم زدن باز درش رو ببندید و بذارید توی فریزر. حالا اگه ظرفتون دردار نیست میتونید از سلفون استفاده کنید.












خوبی مدل توتیش اینه که خودش رنگش قرمز مایل به بنفش میشه و توش تیکه های بنفش مایل به سیاه داره و اسکوپ که میکنی خوشگل میشه. طعمش هم یه جور خامه ای و غلیظ و ترش و شیرینه. کلا خوشم میاد. بد نیست امتحان کنید
برای سروش هم دقیقا مثل بستنی میتونید با آیسکریم اسکوپ، اسکوپش کنید و یا اگه ندارید با قاشق گلوله ای درش بیارید.

نوع توتیش از همه ترش تره پس اگه زیاد از مزه ترش خوشتون نمیاد این یکی رو بیخیال شید

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...