2010/04/24

ترایفل ماست و توت فرنگی


گفته بودم که ترایفل انواع مختلف داره. یه نوع دیگه اش رو هم درست کردم که توضیح میدم. اینبار توی نیم لیوان درستش کردم و فقط با یک میوه و به جای خامه هم از ماست خامه ای استفاده کردم. اگه شما طعم ماستهای میوه ای رو میپسندید حتما از این نوع ترایفل هم خوشتون میاد. اضافه کردن ماست به ترایفل توی دنیا رواج داره چون انواع و اقسام ماستها رو دارند و متخصصین تغذیه هم این نوع دسرهایی که با ماست درست میشه رو توصیه میکنند. معمولا از ماست خامه ای استفاده میشه. ولی اگه رژیم دارید میتونید ماست کم چرب استفاده کنید. بد نمیشه ولی من پیشنهاد نمیکنم.





با یه لایه کیک شروع میکنیم. میبینید که من کیکها رو خورد کردم. اینطوری خوشگلتر میشه





بعد یه لایه ماست. میتونید ماستتون رو با عسل شیرین کنید ولی من اینکار رو نکردم چون میخواستم از سس توت فرنگی استفاده کنم که خودش به اندازه کافی شیرینه




توت فرنگی ها رو روی ماست چیدم روش یه کم سس توت فرنگی هرشیز ریختم





روش ماست میریزیم که لایه قرمز بین دو لایه سفید خودش رو خوب نشون بده




بعد باز لایه ها رو تکرار میکنیم






در آخر یه قاشق پر ماست وسطش میریزیم که توتها دورش خودشون رو نشون بدن. از اول دو تا دونه توت فرنگی خوشگلش رو برای تزئین کنار بذارید که در آخر دستتون توی حنا نمونه!

بعد توی یخچال برای حداقل 1 ساعت.... ماست بهتر از خامه توی لایه های کیک جذب میشه پس سریع تر آماده سروه. ما که لذت بردیم. شما دیگه خود دانید!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...