2010/04/27

بروسکتا



آب نداریم با ناله سودا کنیم! باز تابستون شد و قحطی آب شروع شد ( اینجا آب قطع نمیشه، قحط میشه!) و اینقدر بی آبی میکشیم تا همه ظرف تمیزامون تموم شه. من هم که اشتباها یه عالمه سینی کاپ کیک کثیف شده تو سینک جا گذاشتم (مگه چی درست کرده بودم؟ خوب معلومه دیگه... یه چیز فوق العاده خوشمزه! خیلی خیلی خوشمزه...حالا عمرا تا یک ماه دیگه نوبتش پستش برسه)
امروز که از ماموریت برمیگشتیم، دیدیم یه گنجیشکه داره خودش رو تو خاک میپلکونه! خیلی واسمون عجیب بود چون گنجشکها معمولا خودشون رو توی آب میندازن و بال بال میزنن... آخرش به این نتیجه رسیدیم که این بنده خدا داره تیمم میکنه! حالا اگه تا غروب آب نیاد ( که نمیاد) من هم باید بعد از دستشویی تیمم کنم.
ظهر از "کنگان" خیلی دیر رسیدم خونه و گشنه ام بود... آب هم که نبود. پس به سرم زد بروسکتا درست کنم چون همه چیزش رو تو خونه داشتم و ظرف زیادی هم کثیف نمیکنه.

یه ضرب المثل ایتالیایی هست که میگه : " یه دختر کدبانو همیشه سه چیز تو آشپزخونه اش داره. پنیر خوب ، گوجه فرنگی خوب و ریحون خوب". من هم که یه کدبانوی ایتالیایی خوبم و همیشه هر سه تاش رو تو یخچال دارم! شاید درست متوجه نشید من چی میگم. ولی اکثر غذاهای ایتالیایی این سه تا رو توش داره. و روغن زیتون و پاستا البته! من فرصت نکردم زیاد غذای ایتالیایی واسه تون پست کنم (درست کردم ولی فرصت نکردم تایپشون کنم) ولی تو برنامه ست. پس به زودی متوجه میشید که منظورم چی بود. حالا شما عجالتا منو یه دختر خوب ایتالیایی فرض کنید تا بعد....

Bruschetta بروسکِتا ( با تشدید روی ت) یک نوع اپتایزره که از گریل کردن نون و بعد مالیدن سیر و ریختن روغن زیتون روش تشکیل میشه. بروسکتا معمولا با تاپینگهای مختلف پوشونده میشه مثل : فلفل قرمز، گوجه فرنگی، سبزیجات، حبوبات ، گوشت و پنیر. ولی معمولا تاپینگ کلاسیکش ، گوجه فرنگی و پنیر و ریحونه و بعضا پیاز و ماتزارلا.




ابتدا با بریدن باگت شروع میکنیم. ولی اریب ببرید که اسلایسهاتون خوشگلتر و ایتالیایی تر بشه. (باگت رو بذارید حداقل یک روز بمونه که خوشگل برش بخوره) با همین زاویه ای که میبینید و به ضخامتی که میبینید. پس مثل "کراستینی" نازک نگیریدش





بعد با برس روش روغن زیتون بمالید. اگه برس ندارید، یه ترفندش اینه که یه حبه سیر رو بزنید سر چنگال و بزنید توی روغن و بعد بمالید روی نون (هر دو طرف)





ظرف گریل تون رو بذارید تا داغ بشه. وقتی به حرارت مناسب رسیده که اگه دستتون رو یک سانت بالای ماهیتابه بگیرید بیشتر از 2 تا 3 ثانیه دوام نیارید (حالا ببینید من چی کشیدم تا این عکس رو گرفتم!)




بعد نون ها رو گریل کنید تا برشته و کرانچی بشه. تقریبا یک دقیقه هر سمت




یه حبه سیر رو نصف کنید و روی نونها تا هنوز داغ هستند بمالید. همین که یه بار بمالیدش کافیه. گرمای نون، روغن و عطر موجود در سیر رو جذب میکنه و نونتون خوش طعم میشه ( جالبه که سیره مثل اینکه رنده شده باشه...کم کم آب میره و نابود میشه)




بروسکتای شما تا اینجا آماده است . من از تاپینگ کلاسیک استفاده کردم. یعنی گوجه خورد شده، پنیر و ریحون. روش هم چند قطره آبلیموی تازه و نمک و فلفل سیاه 




حالا اگه دنبال یه شام سبک و سریع و سالم میگردید، این گزینه خوبیه و اگه بخوریدش باورتون نمیشه که با این مواد ساده چه طعم جالبی تولید شده. البته این رو هم بگم که در نهایت موقع سرو باید کمی روغن زیتون خالص ( ایکسترا ورجن آلیو اویل) روش بریزید که من اینبار حذفش کردم ولی باز هم طعمش رو بهتر میکنه.
بروسکتا رو میشه به عنوان پیش غذا توی مهمونی سرو کرد.

دیگه آب خوردن هم تموم کردم و برای رفع عطش به هندونه روی آوردم. حالا منتظر عواقبشم. بای

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...