2010/04/13

بورانی کدو سبز

بله صد البته که شما کدبانوی محترم طرز تهیه چیزهای پیش پا افتاده ای مثل بورانی رو بلدید! ولی ورژن "تنبل پسند" من رو که بلد نیستید!!!هیچ چیز بدتر از یه کارمند گشنه نیست که ساعت 3 خسته و کوفته اومده خونه (دیروزش هم تنبلیش شده بوده واسه فرداش ناهار درست کنه) و تازه کلاس غذای رژیمی خوردن هم واسه خودش میذاره! اونوقتها مامانم واسه اینکه یه تنوعی توی رژیم خسته کننده غذایی من ایجاد کرده باشه واسم بورانی کدو درست میکرد. یه همچین روزایی عید من بود چون شدیدا این غذا رو دوست دارم . مخصوصا اینکه مامانم روش یه عالمه زعفرون می پاشید و.... خیلی طعمش رو عوض میکنه! تا حالا امتحان کردید؟ مامانم به شیوه اصولی کار میکرد و واسه اینکه بچه اش تقویت بشه واسم پیاز داغ هم روش میریخت... ولی این زعفرونه یه چیز دیگه ست! من این غذا رو به شیوه خودم در سه سوت (و یا کمتر) درست میکنم! اگه رسپیش رو بخونید خودتون متوجه میشید چقدر سریعه.

برای اینکار اول دو تا کدو رو توی یه زیپ کیپ میذارم (میتونید از قبل کدو ها رو خورد کنید و توی زیپ لاك فیریز کنید و همین که رسیدید خونه قبل از درآوردن لباساتون برید سر فریزر! میدونم که سبزیجات رو باید تازه مصرف کرد ولی شما که کارمند نبودید بدونید از قبل واسه ناهار خرید کردن چه دردسری داره! تازه اینجوری دیگه کدو از قبل شسته و خورد هم شده!!! ) زیپ لاك رو 2 دقیقه در مایکروفر قرار میدم ( من دوست دارم که کدو زیاد له نباشه و کمی کرانچی باشه. پس شما میتونید بیشتر توی فر بذارید تا کاملا نرم بشه) حالا مستقیما توی بلندر میریزم و با یک حبه سیر میکسش میکنم. ( اگه قراره واسه شام و یا ناهار فردا هم ازش استفاده کنید بیشتر از یک حبه باعث تند شدنش میشه. چون سیر توی غذا که بمونه طعمش قویتر میشه. حذفش هم نکنید چون بورانیتون بدمزه میشه)


حالا نصف لیوان (و یا بیشتر) ماست خامه ای (يا ساده) توی بلندر میریزم و باز میکس میکنم

تا اینجا ناهار من آمادست! همینطور که مشاهده فرمودید تنها ظرفی که کثیف شد همین بلندر یکنفره من بود که خیلی سریع هم شسته میشه. ولی ما یه قانون توی آشپزی داریم که میگه: شما خیلی آدم دوست داشتنی هستید پس به خودتون احترام بذارید و غذای یکنفره تون رو تزئین کنید!


حالا ورژن سریع تزئینش هم که 20 ثانیه بیشتر طول نمیکشه اینه که؛ توی یه زیپ کیپ ماست چکیده و اگه موجود نبود (مثل من) ماست خامه ای بریزید و نوکش رو با قیچی سوراخ کنید و روی ظرفتون شکوفه بزنید . با اینکار دیگه نیازی به شستن کیسه خامه زنی هم ندارید! من توی کیسه یه دونه ماسوره هم انداختم که شکوفه هاش خوشگلتر بشه. برای دو رنگ در اومدن شکوفه هاتون باید یه قاشق ماست زعفرونی و یه قاشق ماست ساده رو بدون اینکه ترکیبشون کنید توی کیسه بریزید و بعد خودش دو رنگ از کیسه بیرون میاد.

فراموش نکنید که روش زعفرون بپاشید. میدونم که خیلی گرونه ولی مطمئنا ارزش شما بیشتر از این حرفاست! زعفرون نشاط آوره و طعم بورانیتون رو زمین تا آسمون با بورانی بدون زعفرون عوض میکنه!

من این مقدار رو (بدون نون) برای ناهار و شام استفاده کردم. ولی میدونم که برای شما پیش غذا هم نمیشه :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...