2010/05/05

کیک شیره خرما و روغن کنجد


قبلا گفتم یا نه؟ .... نمیدونم چرا هر چیزی که با خرما درست بشه رو بدون هیچگونه عذاب وجدانی مبنی بر چاق شدن ، با طیب خاطر میندازم بالا. کیک خرما که دیگه جای خود دارد. مخصوصا اینکه یه مولکول شکر هم توش نداشته باشه

یکی از همکارا یه بار پرسید: " کسی شیره خرما نمیخواد؟" ...نیکی و پرسش؟ خب معلومه که میخوام. خلاصه ...مدتها طول کشید تا اون یادش موند بیاره...مدتها هم طول کشید من فرصت کنم بسازم! بالاخره این هفته تصمیم بر این شد که تلسمش رو بشکونم و کیکه رو درستش کنم. و این شد که میبینید:

تخم مرغ 3 عدد

شیره خرما 1 لیوان

ماست 1 لیوان

وانیل 1 ق چ

روغن کنجد يك سوم لیوان

روغن مایع يك سوم لیوان

ارده 1 ق غ

آرد گندم 1 لیوان

آرد سفید يك و نيم لیوان

بیکینگ پودر 2 ق چ

گردو نصف لیوان



فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید. تخم مرغ و وانیل رو بزنید و بعد شیره رو اضافه کرده و 3 دقیقه خوب هم بزنید تا کاملا کف کنه



ماست رو اضافه کیده و مجددا خوب هم بزنید. حالا رو غن کنجد ، روغن مایع و ارده رو اضافه کنید.




ابتدا آرد گندم رو الک کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. ( اگه آرد گندم نداشتید همه اش رو آرد سفید بریزید. آرد گندم سنگین ترش میکنه و مغذی تره)




بعد آرد سفید رو با بیکینگ پودر الک کرده و اضافه کرده و با دور کم همزن مخلوط میکنیم. ( زیاد نزنید که پف کیک خراب میشه. فقط به اندازه ای بزنید که آرد حل بشه و گلوله ای باقی نمونه)

رنگ مخلوط کیک رو دارید؟ خیلی با حال شده بود..کلی کیف کردم!



حالا خوشمزه ترین قسمت کیک یعنی گردو رو اضافه کرده و آهسته مخلوط میکنیم ( با همزن به هیچ وجه هم نزنید)




کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید ( دایره ای شکل) و کاغذ و دیواره قالب رو چرب کنید. مخلوط رو توی قالب ریخته و توی فر به مدت 1 ساعت قرار بدید



کیک ما آماده است. فقط اجازه بدید که توی قالب سرد شه. بعد خودش کمی جمع میشه و از دیواره جدا میشه. از قالب خارجش کنید و کاغذ رو بکنید و توی ظرف سرو بذاریدش.

حالا میتونید همینطوری با چای سروش کنید... یا....



روش خامه بریزید و کمی شیره خرما روش بریزید که از اطرافش بریزه روی دیواره کیک و ولع انگیز بشه. (من روی کل کیک شیره نریختم که بچه ها هر چقدر دلشون خواست روی اسلایس خودشون بریزن. )
اون اسلایسه هم که سهم آقای شوهر بود...که خودم خدمت نصفش رسیدم. خوشمزه و کم شیرین. حالا هر کی شیرینی بیشتر دوست داره میتونه روش شیره بریزه. مقوی مقوی مقوی


صبحانه فردای بچه ها هم جور شد. خلقی قرار شده امشب شام نخورن و فردا هم با شکمی خالی بیان اداره! فردا صبح کلی میخندیم... خیلی جالبه که با جماعتی که عاشق خوردن هستند هم سفره بشی!

تازه بعد از کیک خوردن هم موج مکزیکی میریم

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...