2010/05/17

چیکن پیکاتا

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2po56IK2ud-rlHoGmvRdprpSvUF_xORYSkR4C59vKfkCcq9zsRlb4q4oa0rSWgdohGuhYH36DsAbkcjLhfNS3uk6A4zQ3dzktjLzkIdT_oM1QflEEpyKInAtdc88bTLC6T/Piccata%201.jpg?psid=1


چیکن پیکاتا یکی از غذاهای معروفه که با سینه مرغ درست میشه. کلمه پیکاتا به چند صورت نوشته میشه

Piccata, picatta, pichotta ولی در هر حال پیکاتا خونده میشه و ترجمه ای است از کلمه فرانسوی piqué. معمولا سینه مرغ رو  برش میدن و میکوبن و بعد از پخت با سسی که از کره و لیمو درست شده سرو میکنن


سینه مرغ 1 عدد
آرد ½ لیوان
تخم مرغ 1 عدد
آب ½ ق غ
آرد سوخاری سه چهارم لیوان

براي سس ليمو و كيپر:
کره 3 ق غ
آبلیمو يك سوم لیوان یا 2 عدد
جعفری خورد شده 2 ق غ
نمک و فلفل سیاه


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p6mVlNuTemlYfWH5CBJdpfNRAGHedvx_svbCNpoc1mphmMQZuqOjei8_8iNxL6se1HMpGITw8cRMABZkulUF2wegRnE4R6OQOkCEPj5xCB9cmfLmxxeQdjnrqWlVebAvP/Piccata%202.jpg?psid=1

نمیدونم قبلا گفتم یا نه... ولی اگه مرغ میخرید حتما سینه رو ،پوستش رو بکنید و استخونهاش رو جدا کنید ( استخونهایی که گوشت بهش چسبیده رو بذارید واسه سوپ یا سالاد مرغ) و فریز کنید. اینطوری خیلی سریع میتونید از اداره که بر میگردید غذاتون رو آماده کنید. فقط تیکه مرغ رو توی یه بشقاب بذارید توی یخچال تا وقتی از اداره برمیگردید یخش باز شده باشه.

شیوه بریدن مرغ همینه که میبینید. دستتون رو بذارید روش و با کارد تیز آروم به صورت اره ای ببرید. دستتون رو برندارید تا زمانی که مطمئن شید کاملا نصف شده


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pN6JKqc7wAUGFL1X1Wf6QU6a4rByes3hQtCjlHSWoGmhEcHQ83nFjEdeEEGHQVUpomzaQhLgIPrXX1eepdSPMQartZTjRlQgjnVh0ppmXhhK2ysk0f_T3H0MrXVev_5jl/Piccata%203.jpg?psid=1

فر رو روی درجه 210 سانتیگراد 400 فارنهایت قرار بدید.

حالا هر تیکه از مرغ رو توی یه کیسه بذارید و با استیک کوب بکوبیدش تا کمی پهن بشه. توجه داشته باشید که نمیخوایم به اندازه استیک نازک شه


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pERxj5KfL_MGfK4L75xMFjBUtySi5GAm5s92Ab4e0fX85GpUan8xGIL7G9fzlGgTlFIx6IiVA78xYstNOMnp71cGUJ4hA-focViN8uu_KyDQhF3Wrrwauc1q1TDx_Xbe5/Piccata%204.jpg?psid=1

حالا آرد رو با نمک و فلفل مخلوط کنید و تیکه های مرغ رو توش بغلطونید

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2puEx4TGlz-O0YZEN-IlA4xq_Wpq7zsCBbwhzkJRfgev5dMCsiYNghL_YRKOT8j10S8KxBcMNoyt5Km7nJzTP_v_vx85w12xwGnj5GwDIiawIpozkJyft_Ac4Uv15i0vEQ/Piccata%205.jpg?psid=1

آرد اضافی رو بتکونید و مرغ رو اینبار توی تخم مرغی که با آب هم زدید ، بندازید

https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pad_e25c0vjiSOhvJSWJF1RPqMxKnDIPjATH40ncmoT7J5u-H8Qhk0Z8R8tJuS1ZnOzr94SNwsKuS8D-cSvMNHKQ-1wLfSubJtB50iQjSVtXgm_dFTfHEbz_0IXIVU8hJ/Piccata%206.jpg?psid=1

و حالا آرد سوخاری. (مطمئن شید که سطح مرغ کاملا پوشیده شده باشه و جای انگشتهاتون روش نمونده باشه)


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pC5Xl2jTbI06DT_Tys9WYAqlu-ocn6VhHTcZOxPCrwx1I1jqqWlWzWoJPuIuhbb6P6aLej7dCB3trvH5LkOf40tcbiHZNkWzixv75O9vwGXLRFqC8YiTQwYaxQmqswpjK/Piccata%207.jpg?psid=1

مرغ رو توی یک قاشق روغن زیتون تفت بدید. هر سمت دو دقیقه


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p8OOX6pmDMCjuo7oMhGaEUc7U0tXtrN0lStIwiG3ouCef3qGxwUhPaK_F-o17pIdeCKiSs11T8RwgKutq25tdkMv11TiXJps2fZWTWsrZohjChNSkKJjQoA-DKsSLVkQa/Piccata%208.jpg?psid=1

حالا توی سینی قرار داده و برای 5 تا 10 دقیقه توی فر بذارید


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pKXIY19SFf-eKrkIDv38qPlXOaUA2p0yY7v2Hbobv0u4h3-7ZFlgnXZCxEDPD15XFTi0L1pDc39CDAI8adhCKErEhTpJDJkiLopJfdB1i-NgAZ2o8Z8fFmxX0E3lyrOiJ/Piccata%209.jpg?psid=1

لیمو ها رو که میخواید ببرید ، حتما قبل از آب گرفتن چند حلقه ببرید و واسه تزئین کنار بذارید.


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2purhZRnU21bwWvbI_JA1yPw255JoBsvOhgHGuYTxRFLHxemE6wsPelI0DW6D7okgIKYRFyUo2JQ3sqfrmKWzPfjf_TmhvhF9OnTOebuYMECPvXLeTFRTe8d9B1VxZnqMT/Piccata%2010.jpg?psid=1

کره رو ذوب کنید و آبلیمو رو هم اضافه کنید. من پوست لیموها رو هم برای 10 ثانیه توی کره انداختم تا اسانسش رو به کره بده. ولی زود درش بیارید که تلخ نشه


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pSY1k8cWYJ62w8ulaMJ7fWEIAJeKvDnf475ZHwBh93ByiaC2q1aYH37oWaxe_zlf45uoaITihPxJluEmWZvDUV0GOUNS1UL-LwfOZ6HZw46TINcooeUGpk_lFXCH91IJL/Piccata%2011.jpg?psid=1

حواستون باشه که کره زود میسوزه پس یا از اول یک قاشق روغن زیتون توش بریزید و یا حرارتش رو کم کنید و مرتب چکش کنید. وقتی که غلیظ شد، زیرش رو خاموش کنید و جعفری و کیپر رو توش بریزید ( کیپر یا همون لگجی اختیاریه ولی به نظر من طعمش رو عالی میکنه. اینکه اصلا کیپر چی هست رو اینجا توضیح داده بودم)


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2pSwua27KSmq23G6fas3vaiEG3w502WQwF8uXVNXm_N39LIxp_tq_tg4PZYxXQc83NxnvqLoJ1FuQYdDjQqF2XWgovGLZq9qEcV3yWW7Uv2ApEU3f_AyuOFQavN4zmb0rL/Piccata%2013.jpg?psid=1

حالا مرغها رو توی ظرف سرو بذارید و روش سس لمون پیکاتا بریزید و دو تا حلقه لیمو هم روش.


https://xjbg4g.blu.livefilestore.com/y2p78ZgAO4311QqjQXRNvJ4REjRX348IfHEFz_aJlDY_m26FCPB8LHSn7C6BNyaFp8aWGc40oVTW8ZNkjCr_tebPcEm0YBdr38PKeNBtyF25NwtyVr4SRODw8_uexxeqbx5/Piccata%2012.jpg?psid=1


خیلی خوشمزه است. ( اصلا هرچی که کره توش داشته باشه خوشمزه است) من با يك هشتم یه سینه مرغ سیر شدم. بدون نون یا برنج. مزه اش واقعا عالیه. چسبید.

توی یک ربع تا 20 دقیقه میتونید آماده اش کنید چون زمان پخت زیادی نداره.

رسپی از barefoot contessa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...