2010/05/24

سمسمیه


یکی از دوست هام "بهنام" تازه ازدواج کرده .خانمش یه شیرینی عربی درست کرده بود و بهنام هم آورده بود اداره. چون تعدادمون خیلی زیاده یه دونه به من رسید. ولی همون یه دونه کافی بود که من جذبش بشم. خلاصه بعد از دو هفته التماس واسه رسپیش.... بالاخره به این نتیجه رسیدم که خودم یه جوری بدون رسپی درستش کنم و بیشتر از این منت نکشم.

ظاهرا این یه شیرینیه عراقیه که با کنجد و شیره خرما درست میشه. و semsemieh تلفظ میشه. من توی اینترنت هیچی در موردش پیدا نکردم.
چون مامانم روزی صد بار بهم توصیه میکنه که : "بچه...خرما بخور....بچه، کنجد بخور!" به این نتیجه رسیدم که خوردن این شیرینی حتما خوشحالش میکنه.
نکته جالبش به اینه که سمسمیه رو باید توی فریزر نگهداری کنیم. پس واسه دسر تابستونهای من خیلی عالیه.

حتما از فواید بیش از حد زیاد خرما و کنجد با اطلاعید. اگه نیستید هم این لینکها رو مطالعه کنید.

کنجد 1 لیوان

شیره خرما نصف لیوان

البته باید توجه داشته باشید که شیره خرما ممکنه رقیق یا غلیظ باشه. پس اول کنجد رو توی ظرف بریزید و بعد کم کم شیره رو اضافه کنید که خمیری بشه

باید به یک همچین خمیری برسید. یعنی باید راحت بتونید توی دست گلوله اش کنید.


ظاهرا به طور سنتی میان کف دست، توپ های کوچولو (اندازه گردو) از این خمیر درست میکنن و بعد میذارن توی فریزر. ولی من واسه اینکه سروش راحت تر بشه از لاینر های شکلات استفاده کردم. ( اینها رو میتونید توی لوازم قنادی ها پیدا کنید. ساده یا طرحدار)



من واسه اینکه سایزشون یک اندازه باشه با ملون بالر دونه دونه توپ درست کردم و کف دست غلتوندم و گذاشتم توی لاینرها



و بعد باید بذارید توی فریزر تا سفت بشه. و البته توصیه میکنم که هر وقت خواستید سرو کنید مستقیم از تو فریزر جلوی مهمونها بذارید چون اینطوری خوشمزه تره.


به نظر من اینها واسه ماهایی که نمیخوایم وزن اضافه کنیم ولی چیزهای شیرین دوست داریم خیلی مناسبه چون یه دونه اش هم زیر دل میزنه و زود سیر میشی و در عوض خیلی هم مقویه و خاصیت داره. فقط کافیه هر موقع هوس شکلات کردید ، در فریزر رو باز کنید و یه دونه اش رو بندازید بالا. این کاریه که من یه دو ماهیه که انجام میدم!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...