2010/06/01

چیز تارتلت

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pGPQN_vrNJUtYg77Rb8zOxJqDhguIrQ33rGLZYQhpIlDrr5cWVCmMOGom1smUzvU44m3aAeIV24dhjLCFCl9KkhLItjayVnP2xEvF16WUK338Y-Y1HE45N92cAMvE-85K/cheesetartlette1.jpg?psid=1

قبلا گفته بودم من چیز کیک خیلی دوست دارم ... این هم یه مدل دیگه اش! چیز تارتلت. خوبیش به اینه که دونه ایه و سروش راحت تره. کنار هم که میچینیش هم، نمای خیلی خوشگلی داره. طعمش هم خیلی خوب میشه و از همه مهمتر سریع هم آماده میشه و کم دردسره. با این همه تعریفی که کردم بهتره بریم سر اصل مطلب:



برای کراست:
آرد دو و نيم لیوان
کره 1 لیوان
تخم مرغ یک عدد
نمک یک پنس
برای فیلینگ:
خامه 250 گرم
پودر قند نصف لیوان
پنیر خامه ای 200 گرم
وانیل 1 ق چ

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p1zexXefsGEZ8CDrHI7hMus_b93Usu8VUx5dcQ55z5L6Mav5OvctCoNnRaaI5p3M9ok5mdwKwAsBPB8JBaz9Odj4obqsBNoumaBpsF_A-sfRd7CydIqouWaAM2Cb7MIsM/cheesetartlette2.jpg?psid=1

شیوه درست کردن خمیر تارت رو دیگه توضیح نمیدم . قبلا بارها درست کردیم میتونید توضیحاتش رو توی مبحث تارها و پایها پیدا کنید. فقط بگم که کره باید سرد باشه و نه نرم. آرد و کره و نمک و تخم مرغ رو مخلوط میکنیم ولی همینطور که میدونید هرگز ورز نمیدیم. فقط به اندازه ای که مخلوط شه کافیه . اگه ورز بدیم سفت و بد مزه میشه. باز هم تاکید میکنم هرگز هرگز هرگز ورز ندید. با نوک انگشت مخلوط کنید . همین که خمیر شد کافیه. جلوی خودتون رو بگیرید و دیگه ادامه ندید. وگرنه صد در صد کراستتون سفت و بد میشه. از من گفتن بود.
توی کیسه به شکل دیسک توی یخچال به مدت نیم ساعت میذاریم تا استراحت کنه.



فر رو روی درجه 170 سانتیگراد 327 فارنهایت قرار بدید



خمیر رو باید کم کم پهن کنیم که حرارت دستمون و یا دمای اتاق باعث شل شدنش نشه. با وردنه به ضخامت دو میل پهن میکنیم. حالا این شیوه بسیار جالب رو هم یاد بگیرید که خیلی تارتلتهای شیکی بهتون میده. برای اینکار باید یه دونه قالب گل پنج پر داشته باشید. خمیر رو با قالب گل قالب میزنیم.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p_gnQTf5yjEN7FBspQohlNvnlKuyatSnmtBo1ukMGzhs_vOrPz40ODSR5d20odhN8vHfoLkbqxpePDK2jlrIZCfkzqHnNQ98BsmObdsqngC693ae_mTSNocK79GRDX4lE/cheesetartlette3.jpg?psid=1


بعد هر گل رو توی قالب کاپ کیک قرار میدیم. حتی از همین الان هم خوشگل شده نه؟!




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pDctfz7f3-lPLW9Gpa9NHdMcEg980RDn3zKbYVtHo2gKeHfZMTIqE5De7xupjrNGHGHQM5PogRrBq0juPwWwThFyvDNOqgDs60J9G1pkM-vL2seIcgcu67cY-7DSZpxM1/cheesetartlette4.jpg?psid=1

آدم موقع درست کردن اینجور شیرینی ها واقعا لذت میبره! مخصوصا اینکه میدونه در کمتر از نیم ساعت قراره مزه چیز کیک زیر زبونش بره!



حالا با چنگال همه جای تارت ها رو سوراخ میکنیم که پف نکنه و بد شکل نشه




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pdOA8cPRsk_mAgJdLx-V5LmoCOJJbdw_Gz148ACWrnucat98a8pK30YHaU9_j-qfipJu3-NvqiyMrIa8v1bWSTr9_7JKUTHrA4D2tl_-ekp9Q57eDuZvDm8zONZerazi1/cheesetartlette5.jpg?psid=1

حالا توی فر به مدت ده دقیقه و یا تا زمانی که رنگشون کمی طلایی بشه قرار میدیم. البته نیازی نیست که رنگش تیره بشه. رنگ تارتلتهاتون باید تقریبا روشن باشه. همین رنگی رو که توی عکس میبینید رو در نظر داشته باشید. بعد از 10 دقیقه کنار فر بایستید و مرتب چکش کنید که زیادی توی فر نمونه. بعد که کاملا سرد شد خودش به راحتی از قالب جدا میشه.




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2py9kmtW4MIcIqm80HLQbuNZxdaAxjsVXGIpgrbgANOA-tanMHEOZee4pGiw_h7gbTbxwq8F6M-vUrNtuvdhhunKGtcRBbCkNTtt9rVtabtqZ_RftGU3RGN5w2vXXatuHo/cheesetartlette6.jpg?psid=1


برای فیلینگش هم پنیر خامه ای رو با پودر قند و وانیل خوب بزنید. 
نكته: من شکر رو آسیاب نمیکنم. تجربه ثابت کرده که اگه یه کله قند رو بکوبیم و بعد آسیاب کنیم یه پودر قند بسیار لطیف بدست میاد. 
 بعد خامه فرم گرفته رو به مخلوط پنیر اضافه میکنیم.





https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p7u90igEWDqIJhSdrWEa86S9nYzz4TiwCmFMi-VhVKv0S5SXMBJumlf5aPTBLLHfWh-Y_Y5Gao-BKefRtHBjj9SJi8mLxRn5vd2-XnOqCFsHwdLVF39gikrkLGkDpsouz/cheesetartlette7.jpg?psid=1


لزومی نداره که شما حتما از قیف و ماسوره استفاده کنید. میتونید خیلی ساده کراست تارت ها رو با قاشق از مخلوط فیلینگ پر کنید. قیافه اش هم خوب میشه. ولی من دوست داشتم شکوفه بزنم. پس از یه "استار تیپ" خیلی گنده استفاده کردم و سه دور چرخوندمش تا به این فرمی که میبینید رسیدم




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pCE2lta4RPONQZn5z6C_V9fe71iB93Phw6eSzg5tJJPYeeK3uKeNgSl90NlO0zkC5xxNQzLsag3qRqP4hrW_fI_xZblav02rVb_85egygLg9T2OPg9YP5qtoEn8abk5xG/cheesetartlette8.jpg?psid=1


روی تارتلتها رو میتونید با انواع میوه ها تزئین کنید. الان فصل آلبالو و گیلاسه که خیلی خوشگلش میکنه. توت و توت فرنگی هم عالیه. حتی میشه از ترافل یا پاستیل هم استفاده کرد. من پاستیل های رزبری یا بلک بری رو توصیه میکنم ( از این پاستیلهایی که به شکل توت سیاه و تمشک هستن)





https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p6LWORNyxjjvlLHMxdP6e-RiSHM3LtugVrdsYhVmiWvBqdCPymLeNUEPtUrj3NHYHRn-hi7nURk8XHhncvivRIs5xTu1kfLdAOA_wGqk_YzkgwL7Y63tMwA-iBwQOA7P6/cheesetartlette9.jpg?psid=1


بهتره که تا موقع سرو توی یخچال بذارید که خوب سرد بشه. البته من که نتونستم جلو خودم رو بگیرم و از همون موقع که شروع به ساختن فیلینگش کردم، ناخونک زدن شروع شد. بعد هم اولین دونه ایش رو که درست کردم درجا قورتش دادم و دندونهام رو هم خسته نکردم!





https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pNAXR2KyxTUulboqJ0av3YEetck68a3wdNIkJohHpccQ52xauAyIPmmeJ4jg8FJqaY0LqUKZcwbqke-ObGaUoKlutbIawIdfr8mPcj_A9DqUXciZLKuyysUqPx5ioYmAm/cheesetartlette10.jpg?psid=1


راستی من برای روی تارتلتها از "ماراسکینو چریز" استفاده کردم که قبلا مفصل در موردش توضیح دادم. اون طعم بادامی ای که داره تارتلتها رو خوشمزه تر کرده بود.





https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p27ulU26nhIxIQocpBGbnn6OIphxG9P9FS1R47qwbm3QvDp9W6XOYWBFJDcwArBkumDACyLB2CIvllJNkOpJbupvcqanHE-xQRSxbe-J5io9GcY8VhMijpeZdfeygEXxu/cheesetartlette11.jpg?psid=1




راستی کراستش هم خیلی ترد و خوشمزه میشه. این دستور کراست خیلی خوبیه و مزه اش رو بیسکویتی میکنه و البته با وجود اینکه وانیل نداره، به خاطر وجود کره، توی فر که میذارید کل خونه بوی خوبی میپیچه


https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pkVDvGsjNDeeNIIrKz_4zTBbh7d1UgSvVhvzEHG0GrBAb5WENnsec_n7qdMjM0CXN0KXLBZP31zxYksl9sAulxqP_uJ1IfNDZmIlYTc7wVjRN8ZPu_G30YRURy3-GDfsi/cheesetartlette12.jpg?psid=1


واقعا با قیافه این تارتهای کوچولو حال کردم و متاسفانه یه حقیقت تلخ اینه که نصف بیشترش رو هم خودم خوردم! قبلا هم گفته بودم که پای چیز کیک که وسط میاد من ضعیف النفس میشم. دست خودم نیست!

رسپی از صحبه طیبه

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...