2010/06/06

تپناد کراستینی

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pE1jSP8GT_AUJF1rPHj2jmzObwYMsHi7GO-elk_Jjf6fLFZ4esPT6s3d0GtOTgRljAFyoA3JS05NZ9G8WahMKIZK0oCbVlMzapWsyMgLK7OWYpCQmfsTGPqQAQ-8tENjc/crostini%201.jpg?psid=1

کراستینی “crostini” یک کلمه ایتالیاییه به معنی "نانهای تست شده کوچک". معمولا نان رو به صورت اسلایسهای کوچیک میبرن و تست یا گریل میکنن. البته اغلب روش روغن زیتون و نمک هم ریخته میشه. کراستینی رو میشه ساده در کنار سوپ سرو کرد و یا با مخلفات به عنوان اوردور یا پیش غذا.

قبلا بروسکتا رو توضیح داده بودم. فرق بروسکتا و کراستینی به اینه که در بروسکتا باید سیر خام روی نون تست شده مالیده بشه. ولی برای درست کردن کراستینی دیگه سیر لازم نیست.

اینبار من برای تاپینگ این کراستینی از "تپناد" استفاده کردم که قبلا یاد گرفتید.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p5GgbmZuYIKSiPZ4LzjoZPiHzbBuTZ15z7C7MAk5Jq1EGBUzOMPImQXbq6Nuq6znFfngk1_YoI3RDm9-jGucTdS1Q0SrCoA51TMAQFcOkniweWG8GFPmy8lMlr0jZtEHS/crostini%202.jpg?psid=1


نون باگت نباید تازه باشه. باید حداقل یک روز از عمرش گذشته باشه تا برشش تمیز در بیاد. توی یخچال گذاشتنش هم به این پروسه کمک میکنه. و البته سعی کنید برشهاتون اریب باشه که خوشگلتر بشه.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2ptXvOgGvwuU22UwpQN_baAFGcZVwavZxk7-zOyRQ2NhwWs2yAVKy_9snI2AwXa_0iPT1L2OJxRCbAglnEwxZsMZQWPamrXEthgjtGBKSO0_lc57tnIYVpDDBrJeIc5JoN/crostini%203.jpg?psid=1


روی اسلایسهای نون روغن زیتون بریزید و توی تستر به مدت 5 دقیقه برای هر سمت، تست کنید. و یا روی ماهیتابه داغ، گریل کنید.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pN4U0xS27bfnlPlKxq6rxRMPInkoD1RoZORhQuAgNywdsneq0g6YrlzU_j83Aibwqol2v_UCHZ6ibUbQIelsYJ0RO5SIql7XMTa-aRqUSxaYJ9WYIPYdT-TqEZ4YOS0q1/crostini%204.jpg?psid=1


بعد از تست کردن ، روی نونها که کاملا داغ هستند رو با یه لایه نازک پنیر بپوشونید. میتونه هر نوع پنیری باشه. فتا ، پنیر خامه ای و یا شوغ

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p_CVPtmXZwzf2ERY2twQx5jwZuNJGdnY11gL5rtk3UB9Bak2sxHRNUaq2yTHoQuJruROySeJWv1AnOiCRiBF1R7rUry8Ys89Y-aJV95tpYvKzWDyGgDs4gwV5mvnDJ8IF/crostini%205.jpg?psid=1


تپناد رو که بلدید... یه مقدار از تپناد روی  کراستینی (کراستینی خودش یک کلمه جمع هستش. پس نمیگیم کراستینی ها!) قرار بدید. زیاد یا کمش بسته به ذائقه است. من زیاد دوست دارم.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p0AsenteNxY_Vl-hx1KjkiXUWK9pwqpiL7t1Md1hVSs5ZeiGN1otYSRqdgW96O0wEm2dd1IothXc6Cj0iqkXu_C_7dMjh7VF_Ntp3x523L2ZCnoPd8fnwcZdp2Qjrjgpx/crostini%206.jpg?psid=1


کراستینی به عنوان پیش غذا و یا شام سبک و یا کنار غذاهای مهمونی به عنوان تزئین، کاربرد داره.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...