2010/06/13

جوجو سر چوب


جیک جیک جیک .... این جوجوها رو میخواستم واسه نوروز درست کنم که به علت ترافیک زیاد شیرینیها از برنامه حذف شد. ولی بالاخره عملیش کردم. 

یادتونه گفتم با خورده کیکهای اون قصره میخواستم یه چیزی درست کنم؟ و به دلایلی نشد؟  حالا بالاخره شد.  با ته کاپ کیکهای خرچنگی و با یه کیک دیگه که درست کرده بودم این جوجوها رو ساختم.  قبلا کیک چوبی ببری  واسه سال ببر درست کرده بودم که حتما اون رو اول بخونید.



خب حالا که اون پست قبلی رو مطالعه کردید و دستتون اومده که ماجرا از چه قراره... این یکی رو کمتر توضیح میدم.

برای شروع باید حتما یه سری چیزها رو از قبل آماده کنید. وقتی میگم آماده کنید یعنی همه شهر رو زیر و رو کنید تا مشابهش رو پیدا کنید. وقتی میگم از قبل یعنی از ماهها قبل! چون خیلی طول میکشه تا همه رو تهیه کنید ( مگه اینکه توی یه شهر خوب زندگی کنید) . وقتی میگم یه سری چیزها یعنی اینهایی که توی تصویر میبینید. تجربه به من ثابت کرده که واسه تزئین کردن باید هر چی تو بازار چشمم دید بخرم ( البته با رعایت تاریخ مصرف). از آدامسهای رنگی در سایزها و اشکال مختلف گرفته تا پاستیلها و مارشملوها و اسمازتیزها و ... همه چی! حالا شما هم از امروز به بعد هر چی چشمتون دید بخرید انبار کنید واسه روز مبادا.
به عکس دقت کنید... از سمت راست، ترافل به شکل ستاره به رنگ نارنجی برای پاهای جوجوها.
 از سمت چپ، ترافل به شکل اشک به رنگ زرد برای بالهای جوجوها.
بالای تصویر، اسمارتیز به شکل قطره به رنگ نارنجی برای نوک جوجوها. اینها در اصل تخمه کدو هستند که کاور شکلات داره و بعد هم روکش رنگی شده.
 پایین تصویر، توپک های شکلاتی ریز به رنگ قهوه ای برای چشمهای جوجوها. اینها ترافلهای شکلاتی هستند که توی نی نوش به عنوان طعم دهنده شیر واسه بچه ها درست کردن.
 من عکس نی ها رو توی پست ببرها گذاشتم برید ببینید.
ولی اگه اینها و یا مشابهشون رو پیدا نکردید هم زیاد مهم نیست. میتونید با شکلات روی جوجه ها طراحی کنید. یه کار دیگه که میتونید انجام بدید اینه که از قبل با رویال آیسینگ اینها رو درست کنید. من همه اجزا رو با رویال آیسینگ درست کردم و گذاشتم خشک شد که نوروز درستشون کنم ولی الان ديگه چون همه ترافلها رو توي خونه دارم ازشون استفاده نكردم


یا با همون دستور قبلی کار کنید و یا با این دستور جدید... اینبار من با کاسترد درستشون کردم. برای درست کردن کاسترد، 2 ق غ پودر کاسترد یا نشاسته و 2 ق غ شکر رو مخلوط کرده و در یک لیوان شیر سرد حل میکنیم . روی حرارت مرتب هم میزنیم تا کاملا غلیظ شه. روش سلفون میچسبونیم و میذاریم توی یخچال تا سرد شه. از این میزان فقط نصف لیوانش رو لازم داریم. پس اگه میخواید از هر مدل پودینگ دیگه استفاده کنید هم فقط نصف لیوان پودینگ غلیظ نیاز داریم. کیک رو با دست خورد میکنیم. برای هر سه لیوان کیک نصف لیوان کاسترد نیاز داریم. و کم کم هم اضافه کنید که شل نشه. دقت کنید اگه خمیر شل شد، بعدا جوجه هاتون از چوب جدا میشه و میافته. میزان دقیقش رو با تجربه بدست خواهید آورد.



همینطور که قبلا گفتم میتونید از کیکهای آماده هم استفاده کنید. فقط حواستون باشه که هم کیک و هم کرمی که به کیک اضافه میکنید هر دو باید خوش عطر و طعم باشن که موقع خوردن مزه کیک تولد بده.



حالا از خمیر گلوله درست کنید. بزرگی و کوچیکیش دست خودتونه. واسه اینکه از سایز گلوله ها مطمئن شید میتونید مثل من چشم و نوک و وپاها رو امتحانی نصب کنید که اگه مشکل داشت بزرگ و کوچیکش کنید. من دوست داشتم جوجوها رو خپل و تپل مپل بگیرم که اشتها برانگیز باشن و آدم بخواد بپره و گازشون بگیره!



شکلاتتون رو مطابق دستوری که دادم ذوب و رقیق کنید. بذارید حرارتش بیافته و بعد نوک چوبها رو توی شکلات زده و توی کیکها فرو کنید و روی کاغذ روغنی گذاشته ، توی فریزر بذارید تا خودش رو بگیره



شکلاتمون اینبار باید زرد باشه. من از لوازم قنادی شکلات زرد با طعم پرتقال خریدم ولی دفعه قبل خودم شکلات سفید رو نارنجی کرده بودم. رنگ ویلتونی که ما داریم بیسش آبه. اگه به شکلات آب اضافه بشه میبره. پس ممکنه شکلاتتون خال خالی بشه. زیاد مهم نیست ولی بهتر اینه که از رنگ ویلتون با عنوان " کندی کالر" تهیه کنید. گزینه دوم استفاده از رنگهای پودریه . ویلتون باز هم از این رنگهای پودری داره . گزینه سوم استفاده از "کندی کوتینگ" هستش . باز هم با مارک ویلتون در همه رنگها موجوده ولی نه در ایران. ولی باز اگه اینها هم نبود میتونید از این شکلاتهای تافی کره ای با طعم لیمو و یا موز و یا آناناس بخرید. در هر صورت رنگ زردش. جنس با جنس فرق میکنه. یکیش رو پیدا کنید که بشه با کره یا روغن جامد روی حرارت رقیقش کرد. یعنی شکلات کشدار نباشه. شکلات کره ای باشه. ولی ساده ترین روش همون رنگ کردن شکلات سفیده





همینطور که در این دو تصویر دیدید... کیک رو تا انتها توی شکلات فرو میکنیم و بیرون میاریم و اجازه میدیم اضافیش بچکه. غلظت شکلاتتون باید به این اندازه باشه وگرنه جوجه ها سطحشون صاف و یک دست نمیشه.



از گل فروشیها یه تیکه اسفنج بخرید و کیک چوبیهاتون رو توی اسفنج فرو کنید



چون کیکها سرد هستند سریع شکلات میبنده و حالا دیگه باید تزئین رو شروع کنید. با خلال دندون یه سوراخ روی صورت جوجه ایجاد کردم و بعد با یه خلال دندون دیگه یه ذره شکلات به نوک زدم و روی صورت وصلش کردم



واسه چشمها و پاها کافیه یه نقطه شکلات با خلال دندون روی جوجه در جای مناسب بزنید و قطعات رو بچسبونید. اگه بال واسشون نذاشتید هم مهم نیست ولی بالها رو هم به همین شیوه وصل میکنیم




جوجو های ما آماده فضولی هستند! 


قولی قولی قو؟  جوجه خروس ناشی ، اون قوقولی قوقوه دلبندم!





واسه تعین جنس جوجه ها کافیه واسه تعداد محدودی!!! کاکل بذاریم. کاکلها هم همون اشکها هستند ولی به رنگ قرمز. یه تیکه هم واسه زیر نوکش گذاشتم که حسابی خروسکی بشه. با ستاره ها هم یه مدل دیگه جوجه خروس درست کردم




این هم از پروژه جوجو سازی من!
وقتی میگم پروژه ، شوخی نمیکنم. شاید به نظر نیاد ولی به اندازه یه کیک تولد وقت و انرژی میگیره. راستی با این میزان تقریبا 20 تا 25 تا جوجه با این سایز میتونید درست کنید. ولی اگه جوجه ها رو ریزتر بگیرید تعداد بالا میره.







وای وای وای  نه نه نه....  گاز نگیر .....نـــــــــــــــــه.....جیک جیک جیـــــــــــــــــــــــــک
عجب جوجه خوشمزه ای!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...