2010/06/21

تست کاپ گوشت با سس بشامل

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pt73EQ9f1LJdfVwBix6mNw_VDGk5GeNy7_OupObQYyyoVs0CgYa5VE-qTdZGDVqSZ9nTSXNPEJ9sHgXM-0G5mAe-cCBGvlhfIhHp4bgn4HYc41srqmLGToClhotCWWVzZ/MTC%201.jpg?psid=1

یادتونه یه مدل تست کاپ آموزش داده بودم؟... خیلی کامنت داشتم در مورد اینکه آیا میشه اینها رو از قبل درست کرد یا اینکه فریز کرد. این پاسخیه به تمام سوالات شما. این یکی رسپی طوریه که میتونید تا ماهها هم توی فریزر نگهداریش کنید!



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pVPeM38LwnrJ8M_GrFzxnZYAvc2LQ4OUNLmBFCfXaN_zVGqJXg5i3DxDauSpzokW5TSARGemoUodJZNLeGmdXz-epZxeE23riGew43sWFIIItY7-6msokvyLeGZ24w0w6/MTC%202.jpg?psid=1

برای شروع به همون شیوه ای که قبلا گفته بودم نون تست ها رو با وردنه کاملا نازک کنید. توی درست کردن تست کاپ تازگی و کیفیت نون تست خیلی تاثیر داره پس یه جنس خوبش رو بخرید.



حالا این بار به یه شیوه دیگه عمل میکنیم. یعنی نونها رو دایره ای قالب میزنیم. اگه شما قالب گرد ندارید از لیوان استفاده کنید. ( بعدش هم تیکه نونهای اضافه رو بریزید توی بلندر و بعد توی زیبپ لاک فریز کنید. اینطوری همیشه خورده نون یا همون آرد سوخاری آماده واسه توی کتلتها و برگر ها دارید)
من این رسپی رو توی برنامه “Sara’s Secret” دیدم و جالبه که چون "سارا" خودش "اکزکیوتیو شف مجله گورمی" هستش، رسپیهاش رایگان نیست و باید مجله رو بخریم! ولی خوشبختانه من چون سریع درستش کردم رسپیش خاطرم مونده بود و میدونستم نکاتش چیه. ( آخه حافظه ام زیاد خوب نیست. یعنی از بس چیز میز درست میکنم همه رو قاطی میکنم و یادم میره. خدا میدونه چقدر غذا تا به حال درست کردم که هیچ کدوم رو دیگه یادم نمیاد)

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pN21MNnTXdzpmhlTgDySFwD63-uqY15YQotVMADyeu8zLROfmYW14far4HsB3PAY37GLN8d4XNdmf16In0136zg2Z_c9ZWqQXwFAvP6bW5SFK_8vpD_59vmJmJyeWK0MT/MTC%203.jpg?psid=1


نونها رو چرب کنید ( اگه مهمون دارید با کره مذاب چربش کنید خیلی خوشمزه تر میشه) و توی قالب کاپ کیک قرار بدید. میبینید چه خوشگل چین میخوره؟!



https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pBjyd6ZuLi3X8PhtnQLJpEzw5tA5QfbOBIzW6VwdXXYA6ijn_A1qfvXIphxpsvFhaOsbTaYB_-y1y3CZfyGS3JkGms9F51wZHLZl2gOZNeuqovo00NKBpb0KzBV2N8665/MTC%204.jpg?psid=1


توی فر 180 درجه سانتیگراد 350 فارنهایت به مدت 5 دقیقه قرار میدیم. به اندازه ای که لبه هاش برشته و طلایی بشه.




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pTEGnsqslkOkSNaUqFOIE0lqhpfVE__AFoA6Ty2dD_wX8XOD-sF_ek4Q8i706fhmdZhc5GPPc4ss7nW8i0XKSOIjqTQ2VZuYjvVOp6vN_vnLZS_g_nFd9arwneSluSvM9/MTC%205.jpg?psid=1

تو فرصتی که داریم تا تست کاپها توی فر هستن سس گوشت رو آماده میکنیم. 200 گرم گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز و ادویه و دارچین و فلفل تفت داده و بعد رب گوجه رو اضافه کرده و بعد که پخت بهش آبلیمو و نمک اضافه کردم.




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pcdpomG-TqhCk9wgiVlNF3Nixyq6RNl_nK8GRDT9ubF7H7FlKp0kvD93q4mrjHSYmvn3QO9cxCBtmYvodOXP_-8ajIFBtbhOeP1ArkNxWhTBmay74OGMh2lj8FZu7krAm/MTC%206.jpg?psid=1


حالا با مخلوط گوشت تست کاپ ها رو پر میکنیم.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2pdawVDCiT1x6iJxI8W92tiWhkIE_X0WMiOs3kZcZrn90mSZHlD62KiZLMxvfeCF8wJRkfgd9pwZNvzZ1-dd0VhrTBN8pHI9LTtVcUUOFe4eIRhotn2s0LIZeszkO7gJiW/MTC%207.jpg?psid=1


روش سس بشامل میریزیم. این مرحله ایه که میتونید فریزشون کنید. توی ظرف دربسته قرار داده و تا ماهها فریز کنید.




بعد که زمانش رسید که خواستید مصرف کنید، کافیه از فریزر بیرون آورده روش چدار رنده شده پاشیده و به مدت 15 تا 20 دقیقه توی فر قرار بدید.




https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p41o3T0jP30-Q8uKjjn09Zx6jMQ2OMSkRKvAflO_JtzQJM7tJ4x_h0-gHDs-y3s-rFslpdwvjrOOiw63TBa2Vdu4c0xzjZ_pIsb4BAj6pVwiwDc7XlutqEM4EcsppB7uN/MTC%208.jpg?psid=1


من چون واسه خودم درست کرده بودم دیگه پنیر اضافی روش نریختم ولی اون پنیر اضافی طعمش رو بهتر و شکلش رو خوشگل و طلایی میکنه.

https://w9esvg.blu.livefilestore.com/y2p_ihVTkj_hEVsa83oDz0cmWvgWwkx_6ADKU_3a-g0iJlv3hLcw1g2YnbZUH-fR018lPY7pI6arR7D31CgJTGNNHe3nX4mAha2Cg5_RD9OD4bcjyfraHB7ZYqMuMI3gtE-/MTC%209.jpg?psid=1


به نظر من این تست کاپهای گوشت طعمش از پیتزای گوشت هم بهتره! مخصوصا اینکه سایزش یک نفره است و توی دهن آب میشه و واقعا غذای سریع و شیک و خوشمزه ایه.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...