2010/07/05

کباب مرغ و آناناس



اين يه مدل غذاي سنگاپوريه كه همينطور كه از اسم و ظاهرش پيداست، ترش و تند و شور و شيرينه. اكثر غذاهاي آسياي جنوب شرقي يه همچين تركيبي دارن. ساختن اين غذا وقت زيادي نميخواد (مثل هميشه) و خيلي سريع ميتونيد يه غذا با ظاهري شيك رو تحويل شكمتون بديد.
به خاطر وجود ادويه كاري بوي بسيار مطبوعي توي خونه ميپيچه و اشتهاي آدم رو زياد ميكنه.


سس سويا 3 ق غ
آب آناناس 2 ق غ
آب ليمو 4 ق چ
زنجبيل رنده شده 2 ق چ
روغن مايع 2 ق چ
ادويه كاري يك و نيم ق چ
نمك ربع ق چ
سير 3 حبه
سينه مرغ نيم كيلو
فلفل دلمه اي قرمز به شكل مكعبي خورد شده 1 ليوان
آناناس به شكل مكعبي خورد شده 1 ليوان



مرغ رو به مكعبهاي كوچك برش زده و توي سس سويا و آبليمو و آب آناناس ( ميتونيد از كنسرو آماده استفاده كنيد) زنجبيل و سير خورد شده و نمك و ادويه نيم ساعت بخوابونيدشون.
آناناسها و فلفل قرمز ها رو به تيكه هاي همسايز با مرغها برش بزنيد. البته ميتونيد اينها رو هم توي سس بخوابونيد ( من اين كار رو نكردم که رنگش تیره نشه)


يكي در ميون شروع به سر سيخ زدن مواد كنيد. يعني يه تيكه مرغ يه تيكه فلفل يه تيكه آناناس يه تيكه فلفل باز يه تيكه مرغ... اينطوري همه مواد رو سر سيخ بزنيد و كنار هم فشار بديد كه خوب محكم و يه تيكه بشن.



ماهيتابه گريل رو با دو قاشق روغن زيتون چرب كرده و سيخها رو كنار هم قرار داده و كباب ميكنيم. تقريبا 5 دقيقه هر سمت با حرارت ملايم تا طلايي بشن.



طعم و عطرش به خاطر ادویه کاری خيلي خوبه و يك غذاي سالم و كم كالري به حساب مياد. و البته در چند دقیقه بدون اینکه دردسر زیادی کشیده باشید و... کنار اجاق ایستاده باشید و ...پوستتون رو خراب کرده باشید... آماده میشه...ظرف زیادی هم کثیف نمیکنه. که مهمترین نکته اش از نظر من همینه!




جالب  اینه که حتي من كه غذاي شيرين دوست ندارم هم از اين خوشم مياد. چون اون ادویه ها از مقدار شیرینی آناناس کم میکنه


رسپی از myrecipes

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...