2010/08/16

کاکتل میگو





كاكتل ميگو Shrimp cocktail يه نوع اردور هستش كه از ميگوي پخته شده و سس تشكيل شده. يعني هميني كه ميبينيد. دليل اينكه بهش ميگن كاكتل هم اينه كه توي جام كاكتل سرو ميشه. يعني به همين شكلي كه ميبينيد ميگوها پخته شده و روي جام سوار ميشن. ميدونم كه خيلي ها ميگو نميخورن. اگه شما از ميگو خوشتون نمياد پس مطمئن باشيد از اين مدلش اصلا خوشتون نمياد چون كاكتل ميگو يعني ميگوي آبپز. توي دنيا كاكتل ميگو يكي از غذاهاي فوق العاده شيكه كه توي مهموني هاي خيلي شيك سرو ميشه. منم چون آدم خيلي شيكيم  عاشق كاكتل ميگو هستم! راستش احساس خيلي خوبي به آدم دست ميده كه مطمئنه كه داره يه چيز خيلي سالم و مقوي ميخوره و پشتش هم بيخودي وزنش اضافه نميشه ( اصلا هم بعد از غذا دسرهاي پر كالري نميخوره! نه نميخوره. اين دسرهايي كه ميبينيد رو كه من نخوردم كه. لولو ميخوردشون)


ميگو رو پوست ميكنن و ميندازن تو آب جوش كه بپزه. بعدم با سس سرو ميكنن. ولي اينبار من بهش ادويه هم زدم كه بعد توضيح ميدم. يه شيوه كبابيش هم هست كه درست ميكنم. اون رو هم اگه عمري باقي بود ميگم.


اول از همه اينكه ... تبريك ميگم كه بالاخره فصل ميگو شد.
به سرعت هر چه تمام تر از ذوق ديدن ميگوي تازه درجا كاكتل ميگوي تازه درست كردم.






قبل از هر کاری سس کاکتل رو باید درست کنیم. برای اینکار ما این مواد رو مخلوط میکنیم:


رب گوجه فرنگی 2 ق غ


کچاپ 3 ق غ


ووستشیر ساس 2 ق غ


هات ساس ( سس تند) 1 ق غ


لیموی تازه 3 عدد


سیر رنده شده 2 حبه


نمک


جعفری برای روی سس




البته رسپی واسه سسش زیاده. بعدها رسپیهای دیگه اش رو هم میگم.




میگوهاتون رو با پوست فریز کنید. اینطوری هم بهتر میمونه هم بعد موقع پاک کردن، دمش رو نگه میدارید. چون بعضی از رسپیها به میگوی دم دار  نیاز داره




در اینجا ملاحظه میکند که من پوست دور میگو رو جدا کردم اما اون تیکه انتهایی پوست میگو که دمش بهش وصله رو جدا نکردم. شما هم باید همینکار رو انجام بدید.




در مرحله بعد باید رگ کمرش رو بگیریم. متاسفانه این میگوهای گنده چاقالو از بس که میخورن، روم به دیوار، روده شون هم زیادی پره و باید کمرش رو یه چاک گنده بزنید که اون رگه کامل بیرون بیاد. بعدشم هر میگو رو دونه دونه تمیز بشورید که مطمئن شید چیزی از این رگه باقی نمونده باشه.




بعد دیگه میگوها رو توی آب جوش میندازیم که بپزه. اما من توی این آب، دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه هم ریختم. دلیل اینکه میگوهام زرد شدن هم همینه. اگه میخواید میگوهاتون سفید بمونه نباید ادویه بهش بزنید. زمان پختش هم بسته با ذائقه خودتون از 6 دقیقه تا 10 دقیقه متغیره ( بیشتر هم گذاشتید، گذاشتید). من خام بیشتر میپسندم.






در نهایت سس رو توی جام ریخته و جعفری هم روش و میگوها رو هم که الان دیگه یه تابی خوردن رو دور تا دور جام میچینیم. اگه نمیدونید باید بدونید که میگو اگه پوست دومش جدا بشه دیگه این مدلی هلالی تاب نمیخوره و کاملا گرد دور خودش میپیچه. پس حواستون جمع باشه که از دمش خوب مراقبت کنید!


خوردن کاکتل میگو رو فقط واسه اونهایی که عاشق میگو هستن توصیه میکنم ولاغیر 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...