2010/10/28

جلاتوی موز و نوتلا




اول اینکه قرار نیست من همه چی بلد باشم.
دوم اینکه قرار نیست من هر چی بلدم درست کنم.
سوم اینکه قرار نیست من هر چی درست میکنم بقیه هم درست کنن و خوششون بیاد.


اماااااااااااااا............. ................این جلاتو رو همه باید درست کنن و همه باید خوششون بیاد.
جلاتو Gelato يا Gelati يك بستني ايتالياييه. مثل همه بستني هاي ديگه است فقط ميزان چربيش كمتره. يعني اگه بستني 14 درصد چربي داشته باشه...جلاتو 4 تا 8 درصد چربي داره. و ميزان شكرش هم كمتره. مثلا اگه بستني 21 درصد داشته باشه...جلاتو 16 درصد و توی حالت خیلی شیرین تا 22 درصد شکر داره.
جلاتوي حرفه اي رو سر فرصتي درست ميكنم. ولي فعلا اين ورژن سريع و خوشمزه اش رو درست ميكنيم.


نوتلا ربع شيشه
شير سه چهارم ليوان
موز 2 عدد





نوتلا از اون دسته چيزهاي خوشمزه ايه كه اگه شيشه اش رو جلوم بذارن و وجدانم رو ازم بگيرن....با انگشت تا تهش رو تنهايي ميرم.

حالا چرا من دو تا شيشه نصفه نيمه نوتلا تو خونه داشتم...ديگه بماند.




تقريبا ربع شيشه رو توي بلندر ميريزيم. هر شیشه کوچیکش 350 گرمه. پس میشه تقریبا 88 گرم یعنی تقریبا 4، 5 قاشق نوتلا. هر قاشقش 20 گرمه که 110 تا هم کالریشه. (لطفا کسی به کالریش فکر نکنه. هیچکس هم در مورد چاق کنندگی نوتلا توی این وبلاگ چیزی نگه. نوتلا یکی از واجبات زندگیه که باید حتما در برنامه روزانه ...خیلی خب حالا یه کم تخفیف میدم...سالانه، گنجونده بشه. وگرنه میمیریم.)




شير داغ رو بهش اضافه ميكنيم. من شير رو توي شيشه خالي نوتلا ريختم و گذاشتم تو مايكروفر...اينطوري از آخرين مولكول نوتلا هم استفاده كردم.









و همش ميزنيم.




موزها رو اضافه ميكنيم و بلند ميكنيم. موزها باید حتما نرم و له شده باشن. یا حداقل پوستش سیاه شده باشه. موز سفت به درد ما نمیخوره.







اين قسمتش خيلي مهمه....

حالا يه قاشقش رو ميخوريم....
و بعد چون خوب متوجه نشديم طعمش چطوريه يه قاشق ديگه هم ميخوريم...
بعد چون خيلي چسبيده...يه قاشق ديگه اش رو هم ميخوريم....

بعد به خودمون قول ميديم كه اين قاشق رو كه خورديم ديگه بسه....

ولي به اين نتيجه ميرسيم كه بس نيست....

ديگه به زور جلوي خودمون رو ميگيريم.





ميذاريمش تو فریزر و يك ساعت ديگه برميگرديم.




بلندر رو روشن ميكنيم.



باز ميذاريم تو فریزر تا يك ساعت بعد.





و يك ساعت بعد.

اگه ميبينيد هر بار ارتفاعش توی ظرف كمتر ميشه دليلش اينه كه سازنده اش مرتب در حال تيست كردنش بوده!




در كل حدود 6 ساعت طول ميكشه. ولي اينجا واقعا گرمه. احتمالا واسه شما زودتر فرم ميگيره.




چون هر بار با بلندر ميزنيمش بافتش نرم و بستني اي ميشه.




من توش شكر يا عسل نريختم و شيريني موز و نوتلا از نظر من كفايت ميكنه. ولي شما مختاريد.




اگه اين جلاتو رو بخوريد.... تا مدتها ديگه بستنيهاي بازاري بهتون نميچسبه! امتحان كنيد.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...