2011/10/25

کیک کیت کت



یه کیک شکلاتی، با گنش شکلات تلخ و گردو، کاور کیت کت، تاپینگ ام اند امز با مغز بادام. بمب کالری که میگن همینه.
این کیک، شکلات در شکلات با شکلات زیر شکلاته.
نگهش داشته بودم واسه یه شخص خاص که دنیاش شکلاته. کی؟ حدسش سخت نیست!
واسه این شخصیت شخیص فقط یک روز خاص تو سال وجود داره و اون یه روز اینقدر اهمیت داره که یه همچین کیکی رو بهش اختصاص بدی (البته یک روز نیست! سه روزه! تولد شناسنامه ایم. تولد قمریم. تولد میلادیم!جوون که بودم سالی سه بار خودمو تحویل میگرفتم. الان فقط سالی سه بار شکلاتیش میکنم)
دوست داشتم امسال واسه تولدم کیک درست کنم (پارسال که حالم خراب بود و اسباب کشی هم داشتیم) اما دستام بسته بود خودتون میدونید. پس تصمیم گرفتم یه کیک خیلی ساده درست کنم. نتیجه اش این شد که میبینید




برای شروع یه کیک شکلاتی درست کردم. این کیک فوق العاده ساده است و پنج دقیقه هم وقت آدم رو نمیگیره. اما بافتش به نسبت زحمتی که نکشیدیم عالیه و طعمش هم خوبه





من رسپی رو نصف کردم و کیک رو توی دو قالب کوچیک درست کردم. اجازه دادم کیکها کاملا سرد بشن و تزئین رو شروع کردم





من برای کرمش از گَنَش (گِناش هم میگن) استفاده کردم. واسش قبلا پست جداگانه اختصاص ندادم ولی یه دونه ساده اش رو اینجا میگم. رسپی هم نداره. فقط نسبت یک به یک به کار ببرید. ایشالا سر فرصت یه بار مدلهای مختلفش رو آموزش میدم.
من از شکلات تلخ استفاده کردم ولی شما اگه میبینید کیکتون کم شیرینه بهتره گنشش رو با شکلات تلخ درست نکنید. البته در این تزئین خاص میبینید که کیت کت و ام اند امز به اندازه کافی شیرین هستن پس مشکلی پیش نمیاد





200 گرم شکلات رو خورد کردم





یک بسته خامه (200 میلی لیتر) رو توی ظرف پیرکس ریختم





خامه رو روی حرارت گذاشتم و هم زدم تا گوشه هاش حباب دیده شد.
از روی حرارت برداشتم.
یعنی اینکه همینکه خواست بجوشه از روی حرارت برش میداریم





شکلاتها رو ریختم توی ظرف خامه





با ویسک روی سطحش فشار وارد کردم تا شکلاتها فرو برن
همین! یعنی هم نمیزنیم
اجازه میدیم 5 دقیقه استراحت کنه





حالا ویسک میکنیم





میبینید که کم کم داره کرممون فرم میگیره





اینقدر ویسک میکنیم تا یه کرم یکنواخت و براقی بهمون بده
حالا اجازه میدیم سرد شه (میتونید چند دقیقه ای بذارید توی یخچال. البته اگه خیلی عجله دارید)





تو این فاصله گردو ها رو هم خورد میکنیم.
یعنی با یک دست روی سر کارد فشار میدیم و با دست دیگه کارد رو بالا و پایین میبریم. اینطوری گردو ها رو میتونیم به اندازه ای که دوست داریم خورد کنیم (مردم تا این عکس رو یک دستی گرفتم) ولی اگه زیاد سایزشون واستون مهم نیست بریزید توی زیپ لاک و بکوبیدشون





خب... میبینید که گنش غلیظ تر شده و آماده تزئینه.
 خوبی گنش به اینه که غلظتش رو میتونیم تنظیم کنیم.  یعنی همون اول که روانه میتونه گزینه خوبی باشه برای کاور کیک به عنوان گلیز. و یا میتونیم بذاریم یخچال تا سفت شه و با قیف و ماسوره روی کیک شکوفه و گل بزنیم.
 مبحث گنش خیلی مفصله من الان دیگه بیشتر توضیح نمیدم. تا همین حد هم فعلا کارتون رو راه میندازه





گردو ها رو با مقداری از گنش ترکیب کرده و روی لایه اول کیک میریزیم





لایه دوم رو روش میذاریم
همینطور که میبینید دو تا لایه خوشگل و سیاه از کیک شکلاتی داریم. دلیلش اینه که من از هر قالبی دو تا میخرم که کار برش کیک رو ساده میکنه.
تعدادی از دوستان واسشون سوال پیش اومده بود که آیا این کیک رو میشه به راحتی از قالب جدا کرد یا برش زد یا به ظرف دیگه منتقل کرد؟ آیا به کاغذ یا قالب میچسبه؟
واقعیتش اینه که من همیشه یه کاغذ روغنی به اندازه کف قالب (به شکل دایره) میبرم و کف قالب میندازم. (فکر کنم قبلا مصور توضیح داده بودم) و بعد کف و دیواره رو با روغن چرب میکنم. مایه کیک رو توش میریزم و میذارم توی فر
این کیک به هیچ عنوان به دیواره قالب نمیچسبه. یعنی قالب رو (روی کف دستم) وارونه میکنم و کیک از قالب جدا میشه. به همین سادگی. بعد به راحتی کاغذ روغنی رو میکشم و از کیک جداش میکنم. نتیجه کار رو هم توی عکس میبینید.
و اگه تا به حال با این کیک کار نکردید... این کیک به دلیل داشتن جوش شیرین و کاکائوی زیاد، رنگش حسابی تیره و خوشگله. عالی برش میخوره. کیک حساسی نیست. راحت و سریع آماده میشه (به راحتی کار با پودر کیکهای آماده موجود در بازاره). مزه اش مناسبه. هزینه اش هم زیاد نیست. پس واسه کیک تولد گزینه بسیار مناسبیه. یه کرم خوب واسش پیدا کنید و طعمش عالی میشه. راستی... من توی رسپی گفتم مواد خشک و تر رو جداگانه هم بزنید و بعد مخلوط کنید. این رو واسه کسانی گفتم که تجربه زیاد کار با کیکها رو ندارن. وگرنه خودم همیشه همه مواد رو میریزم توی یه کاسه بزرگ و یالا! پس میبینید که این که میگم کار باهاش به راحتی پودر کیکهای آماده است یعنی چی.



گنش رو روی کیک میریزیم و با کارد روی سطح کیک پخشش میکنیم





و کم کم به سمت دیواره کیک هدایتش میکنیم




دور تا دور کیک رو با گنش کاور میکنیم
زیاد وسواس به خرج ندید چون قراره دور کیک با کیت کت کاور شه و گنش دیده نمیشه. اصلا واسه همین من این تزئین رو انتخاب کردم چون اصلا وقتی نمیبره





خب... و اما کیت کت. حتما میدونید کیت کت چیه. اگه نمیدونید هم مفهومش اینه که یا بچه کوچیک ندارید یا خودتون بچه کوچیک نیستید (!!!)
ولی از شوخی گذشته... کیت کت یه ویفر شکلاتیه با کاور شکلات شیری. توی هر بسته کیت کت دو تا دونه ویفر وجود داره که باید از هم جداشون کنیم و بخوریم (یا اینکه دوتا دوتا گاز بزنیم! خوردنش تنوع داره!). البته بعضی از بسته هاش هم هست که چهارتایی هستن. بعضی هاش هم هست که طولشون دو برابره.
 برای این کیک من از قالب 18 سانتی استفاده کرده بودم  و با 17 تا بسته کیت کت دوتایی کاور شد. 





کیت کت ها رو از هم جدا میکنیم و دور تا دور کیک میچینیم.
گنش حسابی چسبناکه پس خیالتون راحت باشه که کیت کتها به خوبی به کیک میچسبن





اگه شما مث من تو جهنم زندگی نمیکنید پس خوش شانس هستید و کیت کتهاتون ذوب نشدن و قیافه کیکتون شیک و تمیز میشه
در غیر این صورت... شما هم بعد از باز کردن هر بسته مشاهده میفرمایید که شکلات کاور کیت کت ها ذوب شدن و از ریخت افتاده (در حالی که فروشنده بهتون اطمینان داده بود که جنسهاش تازه رسیده و ذوب هم نشده!)  
پس کاری که من کردم این بود که کیت کت ها رو با ارتفاع متغیر کوتاه کردم که یه شکل حصار مانند به کیک بده و مثل چوبهای حصار دور مزرعه ها بلند و کوتاه و کج و کوله به نظر برسه. که البته به نظرم در نهایت خوشگل شد





حالا واسه زیبایی دور کیک رو هم روبان میپیچیم. ترکیب دو رنگ قهوه ای و نارنجی خیلی زیبا میشه (این رنگیه که واسه هالوین به کار میره. پس دوستانی که دنبال رسپی هالوینی بودن میتونن این کیک رو با ام اند امز مخصوص هالوین-که با ترکیب نارنجی و مشکی و یا نارنجی و سبز و بنفش و مشکی به فروش میرسه- کاور کنید) و یا قهوه ای و آبی. میتونید از روبال آبی با خالهای سفید یا خالهای قهوه ای هم استفاده کنید
من از ترکیب قهوه ای و سبز و نارنجی فسفری استفاده کردم که ترکیب رنگ چشمنوازیه. و بشقاب زیر کیک رو هم نارنجی انتخاب کردم و یه دونه دیگه بشقاب سبز فسفری -همرنگ روبانم- زیر بشقاب گذاشتم. (فکر کنم قبلا توضیح دادم که این بشقاب ها ترک هستن و یه جنس پلاستیک خاصه. اینم گفتم که سوال پیش نیاد)





من چون ام اند امز بادامی رو از ام اند امز شکلاتی بیشتر دوست دارم؛ از بادامیش استفاده کردم. شما میتونید از اسمارتیز معمولی هم استفاده کنید. ولی رنگهای ام اند امز شادترن.






برای پوشش دادن این کیک من تقریبا از نصف بسته استفاده کردم




همینطور که گفتم این بادام کاور شده است و سایزشون درشته. اگه از ام اند امز معمولی استفاده کنید رنگ رنگی تر میشه





تمام شد. به همین سادگی. ولی همینطور که میبینید ظاهرش طوریه که همه فکر میکنن کلی زحمت کشیدید!





خیلی هم بچه پسنده!
یکی از دوستان پسر دو سال و نیمه اش رو هم با خودش آورده بود و به محض اینکه کیک رو آوردم "آرمین" پرید تو هوا!
پس خیالتون راحت باشه که عکس العمل بچه ها نسبت به این کیک عالیه





این کیک کوچولو بود و تعداد هم زیاد. پس من همه اش رو نتونستم تنهایی بخورم (متاسفانه!) لذا زیاد نگران سلامتیم نباشد!






میزان شیرینیش از دید همه خورندگان کاملا مناسب بود و زیر دل نمیزد و همه راضی بودن. حتی آقای شوهر که علاقه زیادی به شیرینی نداره و کم شیرین دوست داره هم میگفت که مناسب بوده. پس استفاده از کیکی با بیس شیرینی کم و همینطور گنش با شکلات تلخ توصیه میشه





من خودم اسلایسها رو طوری گرفتم که توی هر اسلایس سه تا دونه کیت کت وجود داشته باشه. و به نظرم مناسبه

خب... اینم از کیک تولد من. شما میتونید این کیک ساده ولی زیبا رو برای جشنها و مهمونی ها درست کنید و همه انگشت به دهن میمونن که شما چقدر با استعداد هستید! (البته شما که هستید! با خودم بودم)

واسه این کیک من 477 تا عکس گرفتم تا این چهار تا دونه از توش در اومد! نتیجه اینکه: وقتی تو نور بد عکاسی میکنیم حتی با بهترین دوربین دنیا (که من ندارم) هم نمیشه عکس خوب گرفت. پس حتما تمام تلاشتون رو بکنید که عکسهاتون رو با نور طبیعی بگیرید. حیفه

 شب خوش

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...