2012/02/04

نان نوتلا



براي روز جهاني نوتلا امسال خيلي سريع (تا بچه يه چرت بزنه) يه چيز ساده آماده كردم. 


كره 113 گرم
وانيل 1 ق چ
شكر نصف ليوان
تخم مرغ 2 عدد
آرد سه چهارم ليوان
بيكينگ پودر نصف ق چ
نوتلا 4 ق غ




فر رو روي 160 درجه سانتيگراد قرار ميديم
قالب رو چرب كرده كاغذ روغني انداخته و چرب ميكنيم ( اول چرب ميكنيم كه بعد كاغذ به قالب بچسبه و تكون نخوره. از دو كاغذ عمود بر هم استفاده كنيد كه شكل نون تميز در بياد)
من از قالب "لوف پن" 22 در 7 سانت استفاده كردم. سايز قالب تو همين مايه ها باشه جواب ميده در غير اين صورت متناسب با سايز قالب مواد رو نصف يا دو برابر كنيد.
(يه نكته در مورد قالبهاي لوف پن (قالب نون تست) بگم: اين قالبها يه كم قلق دارن و ممكنه كيك يا نون توش خوب از آب در نياد. يعني كفش بسوزه و وسطش خمير بمونه و خوب پف نكنه. پس جنس قالب مهمه. من يه قالب داشتم كه هر چي توش درست ميكردم خراب ميشد. نميدونم از چه آلياژي بود ولي هر چي بود چيز بيخودي بود و هميشه كار رو خراب ميكرد. پس اگه احيانا ديديد كاراتون خراب ميشه قالب رو عوض كنيد شايد ايراد از قالبتونه)




كره بايد نرم باشه (همينطور كه توي پست مربوط به اندازه گيري توضيح دادم... اگه برنامه ريزي تون خوب نيست و يه دفعه احساس نياز به نون نوتلا بهتون دست ميده بهتره كره رو از يخچال در آورده و مستقيم رنده كرده و استفاده كنيد)
كره و شكر رو ميزنيم تا يكدست شه
من به نسبت رسپي اصلي از ميزان شكر كمتري استفاده كردم اما (نفستون رو حبس كنيد ميخوام يه جمله تاريخي بگم) باز به نظرم نون زيادي شيرين ميومد. (آره اين جمله از دهن من در اومد. پس ديگه خودتون تا تهش رو بخونيد!)
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا كاملا مخلوط شه




آرد و بيكينگ پودر رو ويسك ميكنيم و در سه قسمت به مواد اضافه كرده هم ميزنيم تا يه كرم لطيف بدست بياد (يه چيزي ميشه تو مايه هاي باتركريم)




حالا يك سوم مايه رو توي قالب ميريزيم. (من كمي بيشتر ريختم كه اگه نوتلا در حين پخت به كف ظرف حركت كرد لايه پاييني مانع سوختنش بشه. من همينطوري جانب احتياط رو رعايت كردم. دليل خاصي واسه اش ندارم)




بعد دو قاشق نوتلا روش ميماليم




و بعد يه لايه از مايه




و يه لايه ديگه نوتلا




و در انتها باقي مونده مايه رو روش ميريزيم و صافش ميكنيم (اين رسپي كلا ميزان كمي مايه به ما ميده و در نهايت يه نون كوچولو كه بعد كه قراره همه اش رو بخوريم فقط چند سانت به دور كمرمون اضافه شه! پس ميتونيد براي راحتي كار از اول رسپي رو دو برابر كنيد)
خب حالا نون رو ميذاريم توي فر به مدت يك ساعت و ده دقيقه و توي اين فاصله براي اينكه حوصله مون سر نره"پس مونده" نوتلاهه رو ميخوريم.
يا توي رويامون اين كار رو ميكنيم چون ده دقيقه استراحتمون تموم شده و بچه بيدار شده و ديگه حوصله مون هم سر نخواهد رفت (!!!)




پيشنهاد ميكنم بعد از 45 دقيقه مرتب نون رو تست كنيد كه زيادي توي فر نمونه. بعد اجازه بديد نون توي قالب سرد شه (ميدونم كار سختيه)




برش زده و با قهوه يا چاي تلخ سرو ميكنيم كه شيرينكمون نزنه! (براي اينكه از شيرينيش كم كنيد ميتونيد ميزان نوتلا رو كم كنيد كه خب من شخصا پيشنهاد نميكنم چون قراره نونمون مزه نوتلا بده ديگه. مگه نه؟)




اين نون – به دليل داشتن كره – يه نون لطيفه كه بيشتر بافت كيك مانند داره. چون خيلي سريعه ميتونيد فردا صبح به عنوان صبحانه آماده اش كنيد و با عشاق نوتلا در روز جهاني نوتلا همراه شيد.




رسپي برگرفته از theitaliandishblog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...