2012/08/22

گرانولاي گيلاس و برنجك



قبلا يك مدل گرانولا رو با هم ديديم. قرارمون بر اين شد كه من تمامي گرانولاهايي كه واسه خودم درست ميكنم رو اينجا پست كنيم. 


جو پرك 200 گرم
گندم پرك 150 گرم
كنجد 1 ليوان
شكر سه چهارم ليوان
شكر قهوه اي نصف ليوان
تخمه كدو 45 گرم
تخمه هندوانه 40 گرم
تخمه آفتاب گردان 45 گرم
روغن 4 ق غ
گيلاس يا آلبالو يك مشت پر
برنجك 2 ليوان



نميدونم توي عكس مشخص هست يا نه ولي سمت راست گندم پرك رو ميبينيد و سمت چپ جوي پرك. هر دو رو هم بسته بندي شده توي فروشگاهها ميتونيد پيدا كنيد



تخمه كدو و هندوانه و آفتاب گردان رو اضافه ميكنيم



و كنجد (كه من از كنجد سفيد استفاده كردم)




و شكر قهوه اي
اگر شكر قهوه اي نداريد همه اش رو شكر معمولي استفاده كنيد



گيلاس يا آلبالوها رو هسته گرفته و اضافه ميكنيم

روغن رو اضافه كرده و خوب همه رو مخلوط ميكنيم


همينطور كه قبلا گفتم روغن بيشتر باعث تردتر شدن گرانولا ميشه
و البته وقتي به جاي عسل از شكر استفاده ميكنيم نهايتا جو و گندم تردتر خواهند بود
(ميزان شكرش رو با ذائقه تون تنظيم كنيد)

سيني رو توي فر 150 درجه سانتيگراد به مدت دو ساعت قرار ميديم (اگر مواد رو توي دو سيني ميريزيد زمان نصف ميشه)
متذكر ميشم كه دماي فرها فرق ميكنه پس با رنگ جلو بريد
هر ده دقيقه اي يكبار همش بزنيد
مواظب باشيد دماي زياد باعث سوختن و تلخ شدن گيلاسها ميشه پس اگه فرتون دماي خيلي پايين نداره گيلاسها رو وسط كار بهش اضافه كنيد

از فر خارج كرده برنجكها رو اضافه ميكنيم
اجازه ميديم سرد شه
در زيپ لاك در يخچال نگهداري ميكنيم




اين گرانولا به دليل داشتن شكر كاملا ترد و سبك و كرانچيه و توي دهن پودر ميشه

مجددا متذكر ميشم كه انسانها متفاوت خلق شدن پس لزوما از همه چيز خوششون نمياد. من دارم گرانولاهايي كه خودم ميخورم رو پست ميكنم اگر احساس ميكنيد از تركيبش خوشتون مياد امتحان كنيد و يا اينكه منتظر ساير ورژنهاش باشيد




پي.اس. من دارم تلاش ميكنم تا آخر شهريور  هرچي چيز ميز تابستوني توي آرشيو دارم رو به سرعت پست كنم. اگر فصل ميوه هاش گذشته يا احتمالا ديگه هوا اينقدر سرد شده كه داره برف مياد من شرمنده ام انشالا سال ديگه امتحانشون كنيد. خودتون به اين موضوع واقفيد كه با اجازه تون ما هنوز سه ماه ديگه از تابستونمون باقي مونده!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...