2013/06/22

سوالات متداول در مورد سايت



سوالات عمومي در مورد سايت:
-          س: من تازه با اين سايت آشنا شدم. چطور مي‌تونم عضو اين سايت شم؟
-          ج: برام جالبه كه اين سوال واسه‌ی خيلي‌ها مطرحه. همين كه شما يكي از خوانندگان كارگاه آشپزسازي هستيد و "تونستید کامنت بذارید"، نشون دهنده‌ی اينه كه كه عضو شديد. ورود شما رو خوش آمد مي‌گيم!
-          س: چطوري مي‌تونم نظر خودم رو ثبت كنم؟
-          ج: با مطالعه‌ی اين پست پاسخ سوال خود را خواهيد گرفت.
-          س: چطوري مي‌تونم اطلاعات پروفايل و يا عكس آواتار خودم رو عوض كنم؟
-          ج: لطفا اين پست رو با دقت بيشتري مطالعه بفرماييد.
-          س: من تازه‌ كارم. به نظر شما بهتره از كدوم رسپي شروع كنم؟
-          ج: سوال خوبيه. من معتقدم، آدم بايد كاري رو انجام بده كه سر شوق بياردش. پس بهترين گزينه رو اين مي‌دونم كه سر وقتِ غذا يا شيريني‌اي بره كه ديدن عكسش آدم رو طوري تحريك مي‌كنه كه همون موقع بپره توی آشپزخونه و دست به كار شه. ولی اگر احساس مي‌كنيد كه اطلاعات اوليه‌اتون در مورد آشپزي كمه و تجربه‌ی آنچنانيِ "بیسیک" نداريد و در كنارش با تكنيك‌ها هم آشنايي نداريد؛ اگر شما به "آرشيو تاريخي" کارگاه آشپزسازی مراجعه كرده و از اولين پست شروع به مطالعه كنید، می‌بینید که من "از ابتدا" به مرور، تكنيك‌ها و نكات مهم و ضروری رو توضيح دادم و جلو اومدم. پس معقولانه است که شما از اولین پست کارگاه آشپزسازی پیش برید و با تمرين به مرور انشالا استاد بشيد. از مطالعه‌ی " آرشیو موضوعی" بحث‌ها هم غافل نباشید.
-          س: من از غذايی كه درست كردم عكس گرفتم. چطور مي‌تونم عكس كارم رو به نمايش بذارم؟
-          ج: با مراجعه به اين پست، شيوه‌ی قرار دادن عكس در سايت بوسيله‌ی "ديسكاس" رو خواهيد ديد. حتما لطف كنيد عكس كارتون رو با فقط به همين شيوه قرار بديد، نه لينك به  يك سايت و یا وبلاگ ديگر. چون تنها به اين شيوه يك پيش‌ نمايش از كارهاي دوستان در قسمت كامنت‌ها براي ديد عموم وجود می‌یاد.
-          س: هر كاري مي‌كنم نمي‌تونم عكس کارم رو ثبت كنم.
-          ج: عكس‌هاي بزرگ قابل ثبت نيستند، پس حتما حجم عكستون رو پايين بياريد. به‌ علاوه بارگذاری و مشاهده‌ی عكس‌هاي بزرگ سخت‌تر هم هست. مخصوصا براي ماهايي كه اينترنت ذغالي داريم.
-          س: حجم عکس‌ها رو چطور می‌شه پایین آورد؟
-          ج: برای کوچک‌تر کردن حجم عکس‌ها چندین راه وجود داره. یکی از این راه‌ها، نرم افزارهايي هستند كه حجم عكس رو به اندازه‌اي كه شما مایل هستيد كاهش مي‌دن. راه دیگر کم کردن حجم عکس‌ها، از طریق كوچكتر كردن ابعاد و سايز عكس است. اينكار رو اگر سیستم عامل کامپیوترتون ویندوز هست، می‌تونید حتي با نرم افزار "ايمج" خود ويندوز هم انجام بديد. از يكي از دوستانتون كه در كار كامپيوتري واردتره كمك بگيريد و يا يك نرم افزار image optimizer  رو در اینترنت سرچ كرده، دانلود و نصب كنيد.
-          س: چطوري مي‌تونم از غذاها یا شیرینی‌‌هایی که تهیه کردم عكسِ خوبي بگيرم؟
-          ج: اگر اين پست و اين پست رو مطالعه بفرماييد كمك بزرگي خواهد بود.
-          س: چطوري مي‌تونم از كل عكس‌هام يه آلبوم تهيه كنم؟
-          ج: اتفاقا ايده‌ی خيلي خوبيه. چون اينطوري هم خودتون و هم ديگران دسترسي كاملي به كلكسيون كارهاتون خواهید داشت و از اون مهمتر مي‌تونيد به مرور زمان شاهد پيشرفت كارتون باشيد و به دنبالش، ديدن اين پيشرفت باعث قوی‌تر شدن انگيزه‌اتون خواهد بود. براي دانستن شيوه‌ی تهيه آلبوم به اين پست مراجعه بفرماييد.
-          س: من خيلي دوست دارم عكس كارهام رو بذارم. ولي چون كيفيتش به خوبي كارهاي ديگران نيست، خجالت مي‌كشم.
-          ج: شايد واسه‌اتون جالب باشه بدونيد، تعداد افرادي كه اين جملات رو مي‌نويسند خيلي زياده. ولي همين افراد بعد از مدتي بر ترسشون غلبه مي‌كنن و شروع مي‌كنن به نمايش دادن كارهاشون. اين خيلي مهمه كه آدم از يه جايي شروع كنه. همين موضوع كه ما بدونيم ديگران شاهد كارهاي ما خواهند بود، انگيزه‌ی بیشتری برای بالا بردن كيفيت عكسهامون ایجاد می‌کنه. اعتماد به نفس داشته باشيد و مطمئن باشيد كسي به شما نخواهد خنديد. موفق‌ترين افراد هم از يک جايي شروع كردن.
-          س: مي‌تونم عكس غذاها يا شيريني‌هايي كه خودم با دستورهای متفرقه‌ای که مربوط به این سایت نیستن تهیه کردم رو در اینجا هم به نمايش بذارم؟
-          ج: خیر. برای داشتن یک سایت تمیز و شسته رُفته و برای جلوگیری از سردرگمی دوستان برای پیدا کردن جواب‌های سوالاتشون بین نوشته‌های غير مرتبط به سایت در بين كامنتها, روال رو بر این قرار دادیم که: "فقط و فقط" عكس‌هايِ مربوط به رسپی‌هایِ "مربوط به كارگاه آشپزسازي" به نمایش گذاشته بشن.
-          س: من سوالی در مورد يك غذا يا شيريني‌ای که درست كردم و توش دچار مشكل شدم و ربطي به رسپی‌های شما هم نداره، دارم.
-          ج: لطفا -مؤكدا تاكيد مي‌كنم- از پرسيدن سوالات متفرقه خودداري بفرماييد. اگر مشابه اون غذا يا شيريني‌اي كه با رسپی‌اش مشكل داريد رو در كارگاه آشپزسازي پيدا كنيد، حتما نتيجه مثبت خواهيد گرفت. چون تمامي نكات به طور كامل توضيح داده شده است و جاي ابهام و يا خطا وجود ندارد.
-          س: من يك سوال در خصوص "اطلاعات عمومي و بيسيك آشپزي" دارم.
-          ج: از پرسيدن سوالات عمومي جدا خودداري فرماييد. مبحث "بيسيك" كارگاه آشپزسازي به مرور تكميل خواهد گرديد.
-          س: من "اين قسمت" و "اين قسمت" رسپي رو تغيير دادم.  الان غذام "اينجوري" و "اينجوري" شده. چه كار كنم؟ لطفا كمك كنيد.
-          ج: من فقط و فقط استفاده دقيق و مو به مو از رسپي‌هاي خودم رو به خوانندگان توصيه مي‌كنم. كوچكترين تغييري در فرآيند كار، مواد اوليه و يا اندازه‌ها نتيجه كار رو تغيير خواهد داد و اينجانب پاسخگو نخواهم بود و شرمنده که نمی‌تونم بهتون کمکی کنم..
-          س: مي‌تونم توي اين رسپي "اين ماده" رو با "اين ماده" عوض كنم يا ميزانش رو تغيير بدم؟
-          ج: رسپي‌اي كه من دادم، اونيه كه به نتيجه و طعمش اعتقاد دارم. اگر شما مايليد چيزي رو تغيير بديد، با مسئوليت خودتون خواهد بود و اینجانب پاسخگو نخواهم بود. شرمنده که نمی تونم بهتون کمکی کنم.
-          س: عكسي كه من گرفتم مربوط به يكي از غذاهاييه كه سالهاي قبل آموزش داديد. بايد كجا قرارش بدم؟
-          ج: بهترين كار اينه كه عكس مربوط به هر غذا يا شيريني در پست خودش ثبت بشه. اينطوري هر فرد ديگه‌اي هم كه تصميم به تهيه اون غذا مي‌گيره با ديدن عكس كار شما هم لذت مي‌بره و هم اعتماد به نفسش بالاتر مي‌ره، چون مي‌دونه سايرين هم با موفقيت اون غذا رو درست كردن و عالي هم شده. حالا اگر علاوه بر عكس، تجربياتتون در مورد تهيه اون غذا رو هم به اشتراك بذاريد، خلقي رو خوشحال كرديد. همواره ديدن اين "واقعيت" كه "اگر ديگران تونستند، پس من هم مي‌تونم" مشوق بزرگيه.
-          س: من جو صميمي موجود در سايت رو خيلي دوست دارم و علاقه دارم بقيه هم بدونند كه امروز يه غذاي جديد درست كردم و عكسش رو توي صفحه مربوط به خودش هم قرار دادم .چيكار كنم كه همه خبردار شن و كار من رو ببينن؟
-          ج: قانون سايت اينه كه شما ابتدا عكس كارتون رو در صفحه مربوط به اون رسپي قرار مي‌ديد و توضيحات و تجربياتتون رو در قسمت كامنتهاي رسپي مي‌نويسيد. سپس لينك اون صفحه رو توي آپديت‌ترين پست قرار مي‌ديد كه دوستانتون مطلع شن و با مراجعه به اون صفحه، عكس كار شما و توضيحاتش رو ببينند و صد البته بهتون انرژي مثبت بدن. لطفا توضيحات و تجربياتتون در مورد اون کار رو " فقط و فقط "در پست مربوطه‌اش قرار بديد و نه در صفحه آپديت. براي اطلاعات بيشتر به اين لينك مراجعه بفرماييد.
-          س: من يك سوال در مورد يكي از رسپي‌ها دارم. سوالم رو كجا بپرسم؟
-          ج: هر سوالي رو "حتما حتما" در قسمت كامنت‌هاي همون رسپي مطرح کنید. اينطوري اگر در آينده براي ديگران هم سوالي مشابه سوال شما مطرح شد، ديگه نيازي به تايپ كردن سوال نخواهد بود و از قبل پاسخ داده شده است. "مطمئن باشيد" تمامي سوالات در اسرع وقت پاسخ داده خواهند شد. پس تكرار كردن اون سوال لزومي نخواهد داشت. از دوستان "جدا" خواهش می‌کنیم سوالاتشون رو تکرار نکنن و در پست آپدیت هم مرتب یادآوری نکنن که "من توی فلان پست سوال گذاشتم و جوابش رو مي‌خوام". به تمامي سوالات پاسخ داده خواهد شد؛ دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره!!!
-          س: چرا من چند روز پيش سوالي پرسيدم و هنوز جوابي نگرفتم؟
-          ج: فقط بايد "مشغله زندگي" رو مقصر دونست و صبور بود. زمان همه چيز رو حل مي‌كنه. انشالا در اسرع وقت پاسختون رو خواهيد گرفت.
-          س: من يه سوال دارم، خيلي هم عجله دارم. جوابش رو هم همين الان مي‌خوام.
-          ج: شرمنده اخلاق ورزشي‌اتون!
-          س: من الان يه كامنت گذاشتم. ولي فكر مي‌كنم نظرم ثبت نشده چون نمي‌بينمش. آیا بايد مجددا سوالم رو تكرار كنم؟
-          ج: خیر. كامنتها ابتدا در سيستم سایت ثبت شده و پس از "تاييد" قابل روئيت خواهند بود. كافيست مدتي منتظر بمانيد.
س: man soaalporsidehboodamcheranistesh?
       -  ج: همه دوستان بدون استثناء محبت بفرمايند و فارسي تايپ كنند. اگر كيبورد فارسي نداريد در اينترنت سايتهايي هستند كه مي‌تونيد با استفاده از اونها فارسي تايپ كنيد.
 یکی از این سایت‌ها، سایت بهنویس هست:
 http://www.behnevis.com/. به جز این روش، معمولا امکان اضافه کردن فونت فارسی به فونت‌های انتخابی در سیستمهای جدید کامپیوتری، هم امکان پذیره و هم کاملا آسون. از اونجایی که سیستمهای عامل مورد استفاده با هم دیگه متفاوت هستن و هر چند سال یک بار هم عوض می‌شن، مطمئن‌ترین روش برای پیدا کردن راه مناسب اضافه کردن فونت فارسی به سیستمتون اینه که: در اینترنت کلمه "اضافه کردن فونت فارسی" رو سرچ کنید. دوستان توجه داشته باشن که كامنتهايي كه به صورت پینگیلیش تایپ مي‌شن، ثبت نخواهند گرديد.
-          س: من خیلی دوست دارم فلان غذا رو ياد بگيرم. لطفا آموزش بديد.
-          ج: خوشبختانه امروزه با وجود اينترنت ديگه تقريبا همه چيز در دسترسه. كافيه در اينترنت جستجو كنيد تا رسپي مورد نيازتون رو پيدا كنيد. چون من "يك نفر" هستم، با فرصت بسيار محدود و شرايط خاص زندگي, عملا تحقق اين امر برام غير ممكنه. پس قانون رو بر اين نهاديم كه بدون "هيچگونه" تبعيض يا استثناء از پذيرش "رسپي درخواستي"جدا اجتناب كنيم، حتی شما دوست عزیز.
-          س: با وجود رسپي‌هاي زيادي که در اينترنت هست، من فقط رسپی‌های شما رو قبول دارم، چون مي‌دونم تضمينيه. اينه كه دوست دارم رسپي درخواستی‌ام رو آموزش بدید.
-          ج: ج: آدم از خجالت آب مي‌شه. هيچي ارزشمند‌تر از اين نيست كه آدم بتونه كار افراد رو راه بیندازه و ديگران رو خوشحال كنه. اين "اعتمادي" كه خيلي از دوستان ازش صحبت مي‌كنن، فقط و فقط با اعمال دقت و ظرافت در اجراي رسپی‌ها ميسر مي‌شه. من تا خودم به چيزي اعتماد قلبي نداشته باشم و كاملا از صحتش مطمئن نباشم، اون رو به كسي پيشنهاد نمي‌كنم و تا تمامي نكات رو ذكر نكنم، اجازه نمي‌دم پست روی آنتن بره. اين مسئله باعث وقت گيرتر شدن پست‌ها مي‌شه. با توجه به اين كه من "زمان بسیار محدودي" براي اختصاص دادن به كارگاه آشپزسازي دارم، برام مقدور نيست با وجود ديدن اين همه ابراز محبت از سوي دوستان، براشون كار خاصي انجام بدم. همين جا از تمامي دوستان عذر مي‌خوام و تشكر مي‌كنم كه درك مي‌كنيد.
-          س: من نمي‌تونم سايت رو به راحتي مشاهده كنم. صفحه سفيد مي‌شه يا قفل مي‌كنه.
-          ج: چون اين سايت از خدمات شركت گوگل بهره مي‌گيره، متاسفانه به راحتي در مرورگر "اينترنت ايكسپلورر" قابل بارگذاري نيست. بهترين شيوه، استفاده از مرورگر شركت گوگل يعني "گوگل كروم" هستش و يا مرورگرهای دیگه‌ای مثل : "فاير فاكس" ، "اپرا" و یا"سفاري". تقريبا مي‌شه گفت تمامي مرورگرها به جز مرورگر شركت مايكروسافت! جوابگو هستن. به همين سادگي مشكلتون قابل حله.
-          س: من همه مرورگرها رو امتحان كردم، ولی با همه‌اشون مشكل دارم.
-          ج: تنها پيشنهادم اينه كه به يك متخصص آي تي مراجعه كنيد تا مشكل كامپيوترتون رو حل كنه. چون مطمئن هستم كه با تغيير مرورگر مشكل حل مي‌شه.
-          س: من بعضي از عكسها رو نمي‌تونم ببينم. چیكار كنم؟
-          ج: تعدادي از عكسها براي دوستان داخل كشور قابل روئيت نيست، كه البته به مرور زمان اصلاح خواهند شد. تا اون موقع ساده‌ترين شيوه ذخيره كردن رسپي ها به شكل فايل "پي دي اف" هست كه مي‌تونيد در اينجا اين شيوه رو مصور مشاهده بفرماييد.
-          س: من نمي‌تونم فايل هاي پي دي اف رو ذخيره كنم و یا اصلا "دكمه پی دی اف" برای من قابل مشاهده نیست. ايراد از كجاست؟
-          ج: كافيه مرورگرتون رو عوض كنيد. مشكل حل مي‌شه.
-          س: من به دنبال يک رسپي در سایت هستم، ولي نمي‌تونم پيداش كنم.
-          ج: لطفا یا پست چگونه در سايت جستجو كنيم رو مطالعه بفرماييد و يا به آرشیو موضوعی سایت مراجعه بفرماييد.
-          س: من معني بعضي از كلمات به كار رفته در سايت رو نمی‌فهمم.
-          ج: هر كلمه‌اي كه شما در كارگاه آشپزسازي مشاهده مي‌فرماييد بدون استثناء در موردش توضيح داده شده. ولي با فرض اینکه شما خواننده‌ی ثابت کارگاه آشپزسازی هستید و تمامی مطالب رو با دقت مطالعه فرمودید، فقط يك بار توضيح داده شده. اگر تازه با اين سايت آشنا شده‌ايد و هنوز فرصت كافي براي مطالعه رو پيدا نكرديد، كافيه كلمه مورد نظر رو جستجو كنيد و پاسخ سوالتون رو دريافت كنيد. برای اطلاعات بیشتر در مورد نحوه جستجو در سایت لطفا به این لینک مراجعه کنید.
-          س: شما از كلمات و واژه هايي استفاده مي‌كنيد كه فارسي نيستند.
-         ج: شما در هر مقوله‌اي كه قدم بذاريد، متوجه مي‌شيد كه توش كلمات تخصصي وجود داره. علم مختص به "يك زبان" نيست. پس در هر مقوله‌ای كلماتي از زبان‌هاي مختلف وجود داره. شايسته است كه انسان در صورت علاقه به علم آشپزي، كلمات تخصصيش رو هم ياد بگيره. شايد بار اول و دوم به نظرتون عجيب و غريب بياد ولي كم كم جا مي‌افته. من معتقدم بهتره معني اون كلمات تخصصي رو بدونيم، اما اسمش رو فارسي سازي نكنيم اينجوري آشپزي كه يك علم بين الملليه رو با كلمات صحيحش ياد مي‌گيريم. و البته اگر آدم فقط هدفش از آشپزي "سير شدنه" كه ديگه يه بحث ديگه‌ايه! من روال كارم رو بر استفاده از كلمات تخصصي قرار دادم و بهش اعتقاد دارم.
-          س: بعضي از جملاتي كه به فارسي مي‌نويسيد ايراد دارن.
-          ج: دنيا خيلي زيباتر مي‌شه اگر انسان به همه چيز با ديد مثبت نگاه كنه. اگر خوندن يك صفحه علم ما رو در زمينه آشپزي افزايش مي‌ده، چه زيباست اگر از كنار كاستي‌هاي دستور لغتش به آسوني عبور كنيم!
-          س: چرا دستور غذاها رو به صورت ليست يا به ترتيب حروف الفبا در كنار هم قرار نمي‌ديد؟
-          ج: ما در سايت دو آرشيو داريم:"منوي موضوعي" و دیگری‌اش "آرشيو غذا و شيريني". هر دو آرشيو رو می‌تونید در سمت چپ سايت مشاهده کنید. در آرشيو اول  یعنی آرشیو منوی موضوعی، رسپي‌ها بر اساس "موضوع" طبقه‌بندي شدن و در آرشيو دوم یعنی آشیو غذا و شیرینی، بر اساس "تاريخ". كافيه روشون كليك كنيد تا آرشيو رو مشاهده كرده و استفاده كنيد. سعی ما بر آسان‌تر كردن دسترسي‌هاست و انشالا در آينده سيستم آرشيوها تغيير خواهد كرد.
-          س: آرشيو رو تصويري كنيد. اينطوري خيلي راحت‌تر مي‌شه توي رسپي‌ها گشت.
-          ج: توجه داشته باشيد كه هر سايتي محدوديت‌هاي خودش رو داره. اگر امكانش وجود داشت حتما اعمال خواهد شد.
-          س: من چطوري مي‌تونم رسپي‌ها رو از طریق ايميل داشته باشم؟
-          ج: كافيه ثبت نام كرده و آدرس ايميلتون رو وارد كنيد. رسپي‌هاي جديد به شما ايميل خواهند شد. براي اطلاعات بيشتر به اين پست مراجعه بفرماييد.
-          س: من در خصوص حلال و حرام بودن برخي از مواد غذايي سوال دارم
-          ج: بنده صلاحيت پاسخ به سوالات شرعي رو ندارم. لطفا از پرسيدن اينگونه سوالات اجتناب بورزيد. متشكرم.
-          س: من یک سوال خصوصي دارم. چطوري بپرسم؟
-          ج: با توجه به كمبود وقت، من سوالات مربوط به آشپزي رو همواره "فقط و فقط" به صورت كامنت در خود سايت پاسخ مي‌دم. موارد ديگه رو مي‌تونيد از طريق ايميل aghayeshohar@gmail.com با آقاي شوهر در ميون بذاريد. ايشون پاسخگوي شما خواهند بود.
-          س: من رسپي ويژه و با ارزشي دارم كه خيلي دوست دارم  شما اون رو داشته باشيد. چطوري مي‌تونم بفرستمش؟
-          لطفا به صورت ايميل به ايميل آقای شوهر  aghayeshohar@gmail.com بفرستید. آقاي شوهر مطالب رو منعكس خواهند كرد.



سوالات عمومي از شف طيبه:
-          س:شما آشپزي رو از كجا ياد گرفتيد؟
-          ج: از مامانم.
-          س: آیا شما کلاس آشپزی رفتید؟
-          ج: خير. من "تجربه" رو بزرگترين كلاس آموزشي مي‌دونم.
-          س: به نظر شما نيازي هست من كلاس آشپزي برم؟
-          ج: از نظر من كارگاه آشپزسازي يكي از بهترين گزينه‌ها براي آشپز شدنه و يكي از بزرگترین مزيت‌هاش، رايگان بودنشه.
-          س: آیا شما کلاس یا کارگاه آشپزی دارید؟
-          ج: در حال حاضر خير.
-          س: آیا شما کلاس یا کارگاه آشپزی خواهید داشت؟
-          ج: انشاء الله.
-          س: آیا شما در فیس بوک فعال هستید؟
-          ج: در حال حاضر خير.
-          س: مارک استند میکسرتون چیه؟
-          ج: كنوود تيتانيوم شف.
-          س: مارک بلندرتون چیه؟
-          ج: كنوود و براون و مولينكسو اسمارت.
-          س: مارک همزن برقي‌اتون چیه؟
-          ج: مولينكس.
-          س: مارک و مدل دوربینتون چیه؟
-          ج: كنون 1100 دي.
-          س: مواد اولیه‌ی غذایی‌ که در رسپی‌ها استفاده می‌شه رو از کجا تهیه می‌کنيد؟
-          ج: از سوپر ماركت‌ها.
-          س: مواد اولیه‌ی غذایی خارجي رو از کجا تهیه می‌کنيد؟
-          ج: فروشگاه‌هاي مواد غذايي لوكس.
-          س: مواد اولیه‌ی شيريني‌ها رو از کجا تهیه می‌کنيد؟
-          ج: از فروشگاههاي لوازم قنادي فروشی.
-          س: اين همه غذا و شيريني پركالري باعث افزايش وزن ميشه. چه پيشنهادي داريد.
-          ج: رسپيها رو نصف كنيد. شيريني‌ها رو با دوستانتون تقسيم كنيد. ورزش روزانه رو فراموش نكنيد
-          س: من عاشق اين كيكهايي هستم كه درست مي‌كنم. برام غير ممكنه اجازه بدم كسي ازش بخوره. دارم چاق مي‌شم همه اش تقصير شماست ها!
-          ج: اگر مطابق با رسپي هاي سايت پيش بريد و مثل من هر سال فقط يك كيك ويژه درست كنيد اون مشكل خود به خود برطرف مي‌شه.
-          س: شما چطوری با وجود کار و بچه و خونه داری به این همه کار می‌رسید. مگه پارك، سينما و یا مهموني نمي‌ريد؟
-          ج: من هم یکی مثل خودتون؛ دختر، همسر، مادر و شاغل. اما از اونجایی که من همه‌ی کارهای هنری رو دوست دارم و در این بین آشپزی و شیرینی پزی برام لذت خاصی داره، سعی می‌کنم هر جایی که وقت گیر آوردم، به مسائل هنری، من‌جمله آشپزی و شیرینی‌پزی بپردازم. ولی خب عملا برای رسیدگی به همه‌ی کارها و با توجه به این که من نمی‌تونم در وظایف دختری، همسری، مادری و شغلی‌ام کوتاهی کنم، برای این که به علایقم بپردازم، از وقت "خواب و استراحتم" می‌زنم. اگرنه عملا اداره‌ی یک سایت پر مخاطب با این همه وظایفی که برشمردم غیر ممکنه.
-          س: دوست دارم تاريخ تولدتون رو بدونم.
-          ج: 18 مهر.
-          س: شما چه سایتی رو برای رسپی‌های خارجی پیشنهاد می‌کنید؟
-          ج: زير بیشتر رسپي‌ها به سايت‌هاي خارجي  لینک داده شده. به اين مفهوم كه من اون سايتها رو تاييد مي‌كنم (ولي فقط مسئوليت رسپي‌هاي سايت خودم رو مي‌پذيرم). این سایت‌ها، سایت‌های پیشنهادی من هستند.


قانون كپي رايت:
-          س: آيا مي‌تونم از مطالب سايتتون در سايت خودم استفاده كنم؟
-          ج: تنها با درج نام و آدرس اينترنتي كارگاه آشپزسازي و ارائه‌ی لينك "مستقيم" به صفحه‌اي كه از مطلبش استفاده نموديد؛ مجاز مي‌باشد.
-          س: آيا مي‌تونم از "عكسهاي" سايتتون در سايت خودم استفاده كنم؟
-          ج: با درج نام و آدرس اينترنتي كارگاه آشپزسازي و ارائه‌ی لينك مستقيم به صفحه‌اي كه از عكسش استفاده نموديد زير هر عكس؛ مجاز مي‌باشد.
-          س: آيا مي‌تونم از مطالب سايتتون در روزنامه يا مجله‌ی خودم استفاده كنم؟
-          ج: لطفا با ايميل aghayeshohar@gmail.com مكاتبه نماييد
-          س: من قبلا از مطالب سايت شما در سايت خودم استفاده كردم. ولي اين شرايط رو رعايت نكردم. الان چيكار كنم؟
-          ج: حتما نام و آدرس اينترنتي كارگاه آشپزسازي رو در اون صفحه از  سايتتون قيد كرده و لينك مستقيم مطلبي كه ازش استفاده كرديد رو در اون صفحه از سايتتون درج كنيد. حتي اگر سالها از تاريخ استفاده‌ی شما از مطالب كارگاه آشپزسازي گذشته باشد.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...