2019/01/19

کیک ماست با اشتروسل دارچینی

yogurt-cake-with-cinnamon-1

کیک هایی که با ماست درست میشن بافت بسیار لطیفی دارند. برای این کیک توصیه میکنم از ماست هم زده و غلیظ استفاده کنید که نتیجه بهتری بگیرید. وسط و روی این کیک یه لایه اشتروسل دارچینی گردویی داره که این کیک رو خاص میکنه.




yogurt-cake-with-cinnamon-2

کره 125 گرم

شکر 1 لیوان

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 1 ق چ

آرد 2 لیوان

بیکینگ پودر 2 ق چ

ماست هم زده 1 لیوان


برای اشتروسل دارچینی:

شکر یک سوم لیوان

پودر دارچین 2 و نیم ق چ

گردوی خرد شده نصف لیوان



yogurt-cake-with-cinnamon-3

فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار میدیم.

گردو رو ریز خرد میکنیم و اندازه گیری کرده، توی کاسه ای میریزیم. یک سوم لیوان شکر و پودر دارچین رو اضافه کرده و هم میزنیم و کنار میذاریم.



yogurt-cake-with-cinnamon-4

کره رو از قبل، از یخچال خارج کرده و اجازه میدیم به دمای محیط برسه.

من از کره محلی استفاده کردم. برای تهیه کره در خانه به این پست مراجعه نمایید.

کره و شکر و تخم مرغ و وانیل رو به خوبی با همزن برقی هم میزنیم. با قاشق سیلیکونی مواد رو هم میزنیم تا مطمئن شیم کره به کف ظرف نچسبیده باشه.



yogurt-cake-with-cinnamon-5

آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط میکنیم.

نیمی از مخلوط آرد رو توی مایه ریخته و به خوبی هم میزنیم.

ماست رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.



yogurt-cake-with-cinnamon-6

بقیه آرد رو به مایه اضافه کرده و به اندازه ای که کاملا مخلوط شه همش میزنیم.



yogurt-cake-with-cinnamon-7

همیشه قبل از اینکه هر کیکی رو شروع کنیم باید قالبش رو آماده کنیم.

من در اینجا از یک قالب 30 سانتی میان تهی استفاده کردم. قالب رو با برس کاملا چرب کردم و آماده کنار گذاشتم و بعد مراحل تهیه کیک رو شروع کردم.

شما میتونید از هر قالبی با هر شکلی استفاده کنید. یا حتی کیک رو در قالب های کاپ کیک درست کنید. پس مهم نیست که قالبتون چه شکل یا سایزی داشته باشه. در هر صورت باید همیشه یک سوم از قالب خالی باشه که جای پف داشته باشه. این جای کافی برای پف خیلی مهمه.

نیمی از مایه رو توی قالب ریخته و روش رو با قاشق سیلیکونی صاف میکنیم.



yogurt-cake-with-cinnamon-8

حالا نیمی از مخلوط اشتروسل رو روی سطح کیک میریزیم.



yogurt-cake-with-cinnamon-9

و بقیه مایه رو توی قالب ریخته و سطحش رو صاف میکنیم.



yogurt-cake-with-cinnamon-10

و اکنون بقیه مخلوط اشتروسل.



yogurt-cake-with-cinnamon-11

من عمدا یک سوم از مخلوط اشتروسل رو توی کیک و دو سومش رو روی کیک ریختم. صرفا جهت عکاسی و اینکه کانتراست رنگی سفید و قهوه ای روی کیکم داشته باشم چون هوا ابری بود و نزدیک غروب هم بود و کیکم خیلی قهوه ای و تیره توی عکس می افتاد. وگرنه شما همون شیوه ای که واسه تون توضیح دادم رو عمل کنید.  



yogurt-cake-with-cinnamon-12

کیک رو به مدت 40 دقیقه دورن فر قرار میدیم. یا تا زمانی که تستر تمیز از کیک بیرون بیاد.

اگر شما سایز قالب رو تغییر میدید؛ مدت زمان پخت هم تغییر خواهد کرد. لذا پس از 30 دقیقه شروع کنید با یک سیخ چوبی یا چاقو، مرکز کیک رو تست کنید که اگر تستر تمیز بیرون اومد دیگه قالب رو از فر خارج کنید.



yogurt-cake-with-cinnamon-13

بافت این کیک فوق العاده لطیفه و طعمش هم خیلی خوبه. 
شما میتونید لایه اشتروسل رو حذف کرده و کیک رو ساده درست کنید. 
از این کیک میتونید به عنوان بیس کیک های تولد هم استفاده کنید.
کیک رو خارج از یخچال و در ظرف در بسته نگهداری نمایید.



کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...