2019/01/26

نان موز و شکلات

banana-choco-bread-1

این نان عملا نان نیست. کیکه. ولی خب چون در قالب لوف میپزیمش و بافتش هم کمی مثل نان تست هست، صداش میزنیم نان!


banana-choco-bread-13

موز 3 عدد

کره یک سوم لیوان

شکر نصف لیوان

وانیل نصف ق چ

اسانس موز چند قطره

تخم مرغ 1 عدد

آرد یک و نیم لیوان

بیکینگ پودر 2 ق چ

شکلات خرد شده نصف لیوان


banana-choco-bread-7

فر رو روی 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار میدیم.

قالب رو کاغذ روغنی انداخته و چرب میکنیم.

شما میتونید از قالب با سایز های مختلف و شکلهای مختلف استفاده کنید. ولی قالبی با ابعاد 30 در 10 سانتیمتر حدودا مناسب خواهد بود. حالا کمتر یا بیشترش زیاد مهم نیست فقط باعث میشه ارتفاع نان شما کمتر یا بیشتر بشه.


banana-choco-bread-2

باید حتما از موز نرم استفاده کنیم. موز هایی بخرید که روشون خال خالیه. این موز ها هم خیلی شیرین هستند هم نرم.


banana-choco-bread-3

موز ها رو پوست گرفته و با کمک چنگال اونها رو له میکنیم.


banana-choco-bread-4

کره رو ذوب کرده و به همراه شکر و تخم مرغ و وانیل و اسانس موز و موز له شده به خوبی با همزن برقی هم میزنیم.

اسانس موز، عطر خیلی خوبی به نان خواهد داد. ولی فقط از چند قطره استفاده کنید چون باعث تلخی نان خواهد شد.


banana-choco-bread-5

آرد و بیکینگ پودر رو هم اضافه کرده و مایه رو در حدی که مواد مخلوط شن هم میزنیم.


banana-choco-bread-6

شکلات خرد شده رو هم اضافه کرده و با قاشق سیلیکونی اندکی مخلوطش میکنیم.


banana-choco-bread-8

مایه رو درون قالب میریزیم. سطحش رو صاف میکنیم.


banana-choco-bread-9

به دلخواه میتونیم روی نان رو هم با قدری شکلات خرد شده تزئین کنیم.


banana-choco-bread-10

قالب رو به مدت 40 تا 50 دقیقه دورن فر قرار میدیم.


banana-choco-bread-11

نان زمانی آماده است که وقتی تستر رو درونش فرو میبریم تمیز بیرون بیاد.

اما زمان پخت بستگی به سایز و جنس قالب داره. لذا بهتره بعد از 35 دقیقه دیگه مرتب چکش کنید.


banana-choco-bread-12

قالب رو از فر خارج کرده و نان رو بیرون آورده و برش زده و سرو میکنیم.

نان رو درون ظرف در بسته خارج از یخچال نگهداری کنید.


banana-choco-bread-14

این نان زیاد شیرین نیست و کلا میزان شیرینیش به اندازه کیک نیست پس اگر شما نان رو شیرین تر دوست دارید بهتره از شکلات تلخ استفاده نکنید و شکلات تون شیرین شیرین شیرین باشه!
گزینه بهتر اینه که در کناز یک نوشیدنی شیرین سرو بشه.
البته شیرین بودن یا نبودن نان بستگی به ذائقه شما داره. این نان میتونه برای شما خیلی شیرین باشه و برای دوستتون کم شیرین!

این نان موز طعم خیلی خوبی داره. اصلا نان ها و کیک های موزی خیلی خوشمزه هستند. درست کنید و لذت ببرید.


کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...