2019/02/23

بیسکویت ترک دار لیمویی

lemon-crinkle-cookies-1

شیرینی پزی دیگه تبدیل شده به یک تفریح گران قیمت! اینقدر قیمت مواد اولیه و وسایل مورد نیاز، زیاده که نمی صرفه واسه تفریح شیرینی درست کنی. تازه این واسه شیرینی های معمولیه؛ شیرینی های آجیلی که جای خود دارد.
من امسال واسه منوی نوروزی فقط شیرینی های غیر آجیلی واسه تون انتخاب کردم و سعی کردم که تنوع ظاهری و باطنیشون در حد کفاف و عفاف باشه. ولی بالا بریم پایین بیایم؛ شیرینی پزی تبدیل شده به یک تفریح گران قیمت!

حالا اینا رو ولش کن. بچسبیم به کوکی خوشگل لیمویی امروزمون که ظاهر و باطنش جذابه!


lemon-crinkle-cookies-2

کره 80 گرم

شکر نصف لیوان

تخم مرغ 1 عدد

رنده پوست لیمو 1 ق غ

اسانس لیمو یک چهارم ق چ

آب لیمو 2 ق غ

بیکینگ پودر 2 ق چ

آرد 2 لیوان

برای تزئین:

شکر یک چهارم لیوان

پودر شکر یک چهارم لیوان



lemon-crinkle-cookies-3

ابتدا پسرمون یک عالمه رنده پوست لیمو واسه مون تولید میکنه!

چون شعار همیشگیش اینه که "مامانی بده من انجام بدم. مامانی بده من انجام بدم."


lemon-crinkle-cookies-4

شکر و کره رو با همزن برقی خوب هم میزنیم و هر از گاهی با قاشق سیلیکونی کره رو از دیواره ظرف جدا کرده و مجددا هم میزنیم.

تخم مرغ و اسانس لیمو و رنده پوست لیمو رو اضافه میکنیم. 


lemon-crinkle-cookies-5

مجددا به خوبی هم زده و بعد آب لیمو رو اضافه میکنیم.


lemon-crinkle-cookies-6

آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کرده و به مواد افزوده و در حدی که خمیری بشن هم میزنیم.

خمیر رو به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار میدیم تا خوب سفت بشه.


lemon-crinkle-cookies-7

فر رو روشن میکنیم و روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم. بعد سینی و کاغذ روغنی رو آماده میکنیم. اجازه میدیم 15 دقیقه فر به خوبی گرم بشه.

دو تا کاسه رو جلوی رومون میذاریم. توی یکی شکر و توی یکی پودر شکر میریزیم.

به کمک قاشق غذاخوری استاندارد مخصوص شیرینی پزی از خمیر برمیداریم و گلوله کرده و ابتدا توی شکر و بعد توی پودر شکر میغلتونیم.


lemon-crinkle-cookies-8

همه گلوله های خمیری به اندازه یک قاشق استاندارد غذاخوری هستند. و همگی ابتدا با شکر و سپس با پودر شکر پوشیده شدند.

مهم هم هست که اول توی شکر بغلتونید و بعد توی پودر شکر چون این باغث ایجاد اون ظاهر ترک دار خوشگلش میشه.

گلوله ها رو با فاصله زیاد از هم توی سینی روی کاغذ روغنی چیده و سینی رو به مدت 8 تا 10 دقیقه توی فر قرار میدیم.

یعنی هر بار توی هر سینی 6 عدد بیسکویت خواهیم داشت.


lemon-crinkle-cookies-9

بیسکویت ها زمانی آماده هستند که ترک های خوشگلی روی سطح شون ایجاد بشه. مدت زمان پخت زیاد نیست پس کوکی ها تغییر شکل نخواهند داد.

سینی رو از فر خارج کرده و اجازه میدیم کوکی ها سرد بشن. به همین ترتیب همه خمیر رو میپزیم.


lemon-crinkle-cookies-10

بیسکویت ها پوششی کرانچی و مرکزی نرم دارند.

اگر رنگ کره ای که انتخاب کردید زرد پر رنگ باشه و تخم مرغ تون هم زرده ای نارنجی رنگ و خوشرنگ داشته باشه کوکی هاتون این رنگی میشن. ولی اگر رنگ کره و زرده تخم مرغ شما روشن باشه رنگ کوکی ها هم روشن خواهد بود. البته اینم بگم که مختارید توی کوکی ها از همون ابتدا از کمی رنگ زرد واسه زیبایی شون استفاده کنید. کاملا اختیاریه.

بیسکویت هایی با طعم خوشایند لیمویی، رنگ زیبای زرد و ترک های خوشگل. این کوکی ها رو درست کنید و از خوردنشون لذت ببرید. و صد البته واسه نوروز هم گزینه بسیار مناسبیه.

خوش باشید!


برگرفته از aseasyasapplepie
کپی برداری از مطلب مجاز نمیباشد. لطفا به همین صفحه لینک دهید. متشکرم
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...