2019/08/03

بستنی چوبی چیزکیک توت فرنگی

1

آیا شما بستنی خانگی درست میکنید اما از یکنواختیش خسته شدید؟ آیا ریختن میوه و خامه توی مخلوط کن و خالی کردنش توی قالب بستنی واسه تون تبدیل به یک امر کسالت آور شده؟ آیا به دنیال یک بستنی خانگی با طعم متفاوت و شکلی متفاوت هستید؟ آره؟ پس خوب جای اومدید.
بستنی چوبی ای که مقابل روی شماست، تعبیر من هست از چیزکیک در قالب بستنی چوبی.
همینطور که از اسمش پیداست، این بستنی تشکیل شده از یک لایه خامه ای-پنیری و یک لایه میوه ای و یک لایه بیسکویتی. دقیقا مثل خود چیزکیک، فقط خیلی ساده تر و خیلی خنک تر.



2

توت فرنگی خرد شده 2 لیوان

خامه 200 گرم

پنیرخامه ای 1 ق غ

عسل یک چهارم لیوان

بیسکویت دیجستیو کرمدار 2 عدد




IMG-8749

نکته ای که باید در خصوص لایه بیسکویتی این بستنی بگم اینه که من از بیسکویت دیجستیو استفاده میکنم که به خاطر سبوس، بافت زبری داره. و از نوع کرمدارش استفاده میکنم چون اون کرم موجود در بیسکویت باعث ایجاد انسجام در لایه بیسکویتی بستنی میشه.



IMG-8750

بیسکویتها رو درون بلندر یا غذاساز ریخته و آسیابش میکنیم.

میتونید هم توی زیپ لاک ریخته و بکوبیدش تا پودر شه.

من دوست دارم لایه بیسکویتی بستنیم نرم باشه و خودش توی دهن پودر شه و نیازی به جویدن نداشته باشه. واسه همین توش از کره استفاده نمیکنم. اگر شما مایلید که لایه بیسکویتی، سفت تر باشه و بهتر فرمش رو حفظ کنه؛ در همین مرحله یک قاشق کره مذاب بهش اضافه کنید.



IMG-8754

پودر بیسکویت رو به ظرف دیگری منتقل کرده و بدون شستن بلندر، توت فرنگی ها رو توی بلندر میریزیم.



IMG-8764

دستگاه رو روشن میکنیم تا توت فرنگی ها تبدیل به پوره بشن. 

من زیاد پوره اش نمیکنم و دوست دارم یه کم بافت داشته باشه.



IMG-8766

یک سوم از پوره توت فرنگی رو جدا کرده و خامه و پنیر خامه ای و عسل رو به باقی مانده اضافه میکنیم.



IMG-8768

دستگاه رو روشن میکنیم تا کرم خامه ای شکل بگیره.



IMG-8772

ابتدا با قاشق چای خوری کف قالب ها اندکی پوره توت فرنگی میریزیم.



IMG-8776

بعد یک قاشق از کرم خامه ای توی هر قالب ریخته و قالب ها رو به سطح کوبیده و به خوبی تکون میدیم تا لایه خامه ای و پوره توت فرنگی به هم بچسبند.

میتونید هم با کمک یک چوب بستنی اندکی مواد رو درون قالب هم بزنید.



IMG-8778

حالا یه مقدار کم از پودر بیسکویت رو درون قالب ها میریزیم.

میزانش باید خیلی کم باشه و حتما هم قالبها رو روی سطح بکوبید و یا با چوب بستنی کمی مخلوطش کنید که پودر بیسکویت به لایه خامه ای بچسبه.



IMG-8784

باز کمی از پوره توت فرنگی...



IMG-8786

و یک لایه کرم خامه ای.

تا اینجای کار تقریبا قالبها پر شدند.



IMG-8790

یک قاشق چای خوری از پودر بیسکویت رو روی سطح بستنی ها ریخته و با نوک انگشتان و یا پشت قاشق بهش فشار وارد میکنیم تا لایه بیسکویتی به خوبی فشرده بشه و بعدا هنگام خوردن، از بستنی چوبی جدا نشه.



IMG-8794

توی هر قالب، یک چوب بستنی قرار میدیم.



IMG-8798

و مجددا قالب رو چند بار به سطح کوبیده و مطمئن میشیم که بین لایه ها هوا وجود نداشته باشه.



IMG-8800

با این میزان من 12 عدد بستنی چوبی درست میکنم و البته از تمام پودر بسیکویت هم استفاده نمیکنم.

تعداد بستنی ها بستگی به سایز قالب داره. مثلا چون قالبهای سیلیکونی من از این قالبهای پلاستیکی بزرگتر هستند، وقتی بستنی چیزکیک رو درون اون قالب ها درست میکنم، تعداد بستنی ها کمتر میشه.



IMG-8873

قالب بستنی رو به مدت حداقل سه ساعت درون فریزر قرار میدیم.

سپس از فریزر خارج کرده و به همون شیوه همیشگی، بستنی ها رو دونه دونه از قالب بیرون آورده و نوش جان میکنیم.



IMG-8886

بستنی ها رو تا زمان مصرف درون خود قالب بستنی و یا درون زیپ لاک نگهداری کنید طوری که هوا نبینه.

شما میتونید همین بستنی رو با پوره انواع میوه ها و همچنین ترکیب چند میوه درست کرده و تنوع زیادی به بستنی خانگی تون بدید.



IMG-8903

این مدل بستنی ها واسه بچه ها جذاب هستند.

البته قسمت پوره میوه، چون تبدیل به بستنی یخی میشه ممکنه برای همه بچه ها جذاب نباشه که میتونید با اضافه کردن مقدار کمی از کرم خامه ای به پوره میوه، این مشکل رو حل کنید.

همینطور که توضیح دادم، لایه بیسکویتی این بستنی باید نازک باشه و به خوبی هم فشرده بشه که هنگام خوردن فرم خودش رو حفظ کنه. اگر دوست دارید لایه بیسکویتی منسجم تر باشه، حتما بهش کره اضافه کنید. ولی من شخصا این مدلی بیشتر میپسندمش و همیشه یک بشقاب دست بچه ها میدم که اگر پودر بیسکویتش ریخت، توی بشقاب بریزه.

پنیر خامه ای به این بستنی طعم خوشایندی میده. توصیه میکنم بستنی رو حتما امتحان کنید. و در صورت عدم تمایل میتونید لایه بیسکویتیش رو حذف کنید. در هر دو حالت خوشمزه است.



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...